Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szynszyle to kochane stworzonka...wsyp mu do tej szklanej kuli piasek do szynszyli by czyscił sobie futerko bedzie po takiej suchej kapieli futerko szynszyla mieciutkie i delikatne...

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy nowego lokatora! A jak haszczaki na niego zareagowały? Jeśli mogę coś doradzić... przed wypuszczeniem na bieganko poukrywałabym wszelkie kable nawet takie ktorych mogloby sie wydawac ze nie jest wstanie dosiegnąć swoimi ząbkami... no i jeszcze ważniejsze dokumenty... a tak ogólnie to życzę dobrej zabawy w zaprzyjaźnianiu się z nowym "tubylcem" !

Posted

Wrócilyśmy z Danką z koncertu. Było wrecz bosko. Kiedyś marzyłam o flemenco..o tym, aby tańczyć...aby poznawać kulturę. Na marzeniach sięskończyło... Dlatego ten koncert mnie tak zauroczył. Skąłdał się z dwóch części...granych przez ten sam zespół...pierwsz flamencko w połączeniu z jezzem. Piękne brzmienia. Nawet wyszedł jeden tancerz flamenco i zatańczył. Kiedy po przerwie zaczynała siędruga część...na scenę wyszedł nowy gitarzysta....patrzę i oczom nie wierzę! Mój kolega z podstawówki. Tak....już wtedy, tyle lat tem on również jak ja kochał flemanco i jako dzieciak brał gtarę i sięuczył grać gorące rytmy, które skradły mu duszę. Między nim a mną jest taka różnica...że on marzenia realizuje..a ja tylko marzę. Druga część koncertu była równie wspaniała w gorących rytmach flamenco. Dołączyli hiszpańscy tancerze...NIesamowite wrażenie. Taniec flamenco w wykonaniu hiszpanki to istny cud. Dobranoc wszystkim...do jutra,

Posted

Tak...strasznie nam wszystkim smutno. Tarmosimy dziewczynki z Danka i tarmosimy przytulamy i całujemy... Jutro jak będę w pracy Danka suczydełka wykąpie, wyczesze i na 17stą jedziemy...... :(

Posted

Z szynszylem i jego imieniem nie jest łatwo...ja koniecznie chcę żeby był Pumbuś...a moje kuzynka żeby Ziomal...więc wołamy na niego przeróżnie.