Diana S Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 dobranoc Tobie Haluniu i dziewczynkom..:loveu::loveu: Quote
Hala Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Witajcie kochani...witajcie. My już po porannym spacerku. Olcia i Carmen codziennie rano budzą mnie w brutalny sposób, liżąc i skacząc koło mojego łóżka. I chcę czy nie chcę, muszę się wygramolić, bo one są niezmordowane. Po spacerku dziewczynki dostały śniadanko, napiły się wody i teraz spokojnie sobie leżą. Olcia lezy przy mnie i patrzy, czy się nie szykuje jakiś deserek. Quote
BIANKA1 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Witamy . My już też po spacerkach i karmieniach . Bawcie się dobrze i czekamy na relację . Quote
Hala Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Właśnie weszliśmy do domu. Wszyscy są zmęczeni i ledwo nogami ciagną. Łącznie ze mną oczywiscie. Zdjecia będą, ale nieco później. Jak ochłonę. Olcia tak ciągnie jak jest na smyczy, że chyba jej kolczatkę kupię. Quote
Diana S Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Hala napisał(a):Właśnie weszliśmy do domu. Wszyscy są zmęczeni i ledwo nogami ciagną. Łącznie ze mną oczywiscie. Zdjecia będą, ale nieco później. Jak ochłonę. Olcia tak ciągnie jak jest na smyczy, że chyba jej kolczatkę kupię. Z tego co slyszalam to Husky nie moga miec kolczatek bo to powoduje ze pozniej psy nie chca ciagnac w zaprzegu traca mobilizacje...(tak slyszalam).. sa takie fajne obroze zacikowe, ktore naprawde sie sprawdzaja... Quote
Hala Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 szarpanie się z Olą jest straszne. Jak wpadnie w rytm ciagniecia, to nic do niej nie przemawia, Quote
Diana S Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Hala napisał(a):szarpanie się z Olą jest straszne. Jak wpadnie w rytm ciagniecia, to nic do niej nie przemawia, Wiem o czym piszesz bo moja Dalmatynka sam ciagnie jak parowoz...ale moze ta obroza zaciskowa? maja juz takie dziewczynki? a moze halter zakupic? swietnie sie sprawdza kiedy pies ciagnie... Quote
Hala Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Olcia ma zwykłą obrożę, więc może rzeczywiscie rozejrze sieza czymś stosowniejszym Quote
Diana S Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Hala napisał(a):Olcia ma zwykłą obrożę, więc może rzeczywiscie rozejrze sieza czymś stosowniejszym wlasnie zrob to porozgladaj sie za czyms lepszym... Quote
Hala Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 witamy o poranku. My już po spacerku. Dziewczyny zrobił y co miały i teraz są głodne. Zaraz im ugotuję papu i z nim podam tabletki na robale. Chcę aby do nowego państwa pojechały odrobaczone i odpchlone. I jeszcze je wykąpię. ;) Quote
BIANKA1 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Halu , a do którego państwa jadą dziewczyny ? Quote
Hala Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Bianka...no jak do których? Jesteś nie na bieżąco. Do tych z Poznania, którzy w poniedziałek wracają z wakacji. Quote
BIANKA1 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Tak myślałam , ale czy to pewne na 100% ? Quote
Hala Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 pewne jest to, że się z nimi umówiłam...a co dalej? A jak mi sięnie spodobają? Albo im psy? Quote
BIANKA1 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 To się dziewczyny wyszalały . A u nas burza , grzmi i leje :cool1: Quote
weszka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ależ im sprawiasz wycieczki krajoznawcze! Super! Quote
Diana S Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Hala swietne zdjecia...powiedz co z ich domkiem?? Quote
Recommended Posts