Misiaki Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Witamy:) Wszystkie odcinki "Psiego Psychologa" z Reksiem są już dostępne w internecie pod adresem [URL="http://www.itvp.pl"]www.itvp.pl[/URL] Są to odcinki 15, 16, 17 i 18 Miłego oglądania:) Quote
Lionees Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Super! Reksio został gwiazdą telewizyjną:loveu: Quote
Misiaki Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Reksio ma się bardzo dobrze:) Oczko bez zmian, tzn raz lepiej raz gorzej. Reksiak już bardzo się u nas zadomowił, ma swoje humorki i nawyki. Teraz trudno nam sobie wyobrazić życie bez niego! Co za szczęście że na niego trafiliśmy! Pozzdrawiamy razem z Reksiem!:) Quote
rotek_ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 bosiuuuuuuu:multi: a już miałam się wylogowywać kiedy widzę powiadomienie z reksiowskiego wątku!!!! Misiaki pozdrowienia z Uciechowa:Rose: Reksiu wielu nam utknął w sercach.....niezwykły pies i niezwykła adopcja.... jeszcze raz wielkie dzięki Quote
justynavege Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Misiaki :lol: bardzo ale to bardzo się ciesze , że Reksiol jest z Wami w schronisku za mojej tam bytnosci psiaków było wiele a Reksio to jeden z tych który bardzo mi utkwił w pamięci :lol: cmoknijcie go ode mnie w pychola :lol: Quote
_ogonek_ Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 aaahaaaaa. Oglądam właśnie odcinek 15. A co to za pani i państwo? Teraźniejsi właściciele reksia? Quote
rotek_ Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 tak.... a ja pierwszy raz słyszę odcinek..wczesniej nie działały mi głosniki.... tak reskiu wygrał los na loteri:loveu: Quote
Recommended Posts