Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sa kropeli :)
Reks je dostaje przed cyclosporyną
oko w normie :)

ux nie robilismy statystyki ale moze teraz sezon na czarne tak jak kiedyś by na rude nastapi :roll:
no i na kochane starsze Reksie........
tak bym chciala by wreszcie znalazł dom bidaczek

Posted

jak trzeba statystykę mozemy zrobić w każdej chwili

nie praktywoaliśmy do tej pory czegoś takiego bo niewelka ilość psów=niewielka ilość adopcji

większość miesięcy porosyu byłaby pusta....
ale zuważyłam ze jak zaczynają sie adopcję to już hurtowo idzie:evil_lol:

Posted

Wspaniala akcja, moze Reksiowi sie w koncu poszczesci.. Nie wszyscy chca staruszka..ale jak powiadaja stare dogre powiedzenia - Kazda potfora znajdzie swego amatora :)
Wiec zycze szczescie Reks!

Posted

wiem ze reks już pojawił sie we wrocławskiej

Uxmal....
podziwiam Cię...ja się gubię już przy trzecim ogłoszeniu
Wielkie dzięki:loveu:

MagYa trzeba wierzyć;)

Posted

Witamy, tu Ewelinka i Michał z Wrocława..
Widzimy, że Reks jest ulubieńcem wszystkich:) Po przeczytaniu ogłoszenia w Gazecie Wyborczej, zadzwoniliśmy do schroniska i ..... zdecydowaliśmy, że zaopiekujemy się Reksem!:) W poniedziałek Reks będzie miał nowy dom, jeśli tylko zechce:)

Posted

Witamy na uciechowskim wątku:multi:

Miło słyszeć że Reksiu może mieć szanse na nowy domek:loveu:
Marzenia Reksa i Nasze zaczynają się spełaniać

Reks to psi ideał tylko wczesniej nikt nie potrafił go dostrzec wśród innych psów.
...często młodszych psów.

Misiaki mam nadzieję ze Reks zamieskza w końcu w nowym domku
a tak a propo czy to wy dzwoniliście do justyny???

Posted

Tak, to my:) Zakochaliśmy się w Reksie i już nie możemy doczekać się poniedziałku.. mamy tylko nadzieję, że nas polubi i zechce z nami zamieszkać we Wrocławiu..

Posted

Widzę, że Reks ma bardzo wielu przyjaciół. Mam tylko nadzieję, że jednak zdecyduje się na przeprowadzkę do Wrocławia i spodoba mu się tutaj:) A w zamian obiecujemy, że będziemy pisać na forum co u nas słychać:)

Posted

Misiaki witam serdecznie:)
a chcialam utrzymać to w ajemnicy dopoki Reksiul nie bedzie z Wami ;)
jestescie szczesciarzami bo Reks to wspaniały psiak :)

o to będą pewnie fotorelacje z nowego domku :multi:

tak jak wspomnialam przez telefon zawsze mozecie liczyć na pomoc typu " dobre rady ";) czy inne takie tam

Posted

Mamy jeszcze pytanie. Jaką smycz i obrożę kupić dla Reksia? My sie na tym kompletnie nie znamy, dlatego liczymy na jakieś wskazówki:) O resztę wypytamy juz w poniedziałek, ale smyczkę i obrożę to kupilibyśmy już teraz:)

Posted

mozna kupic wielkosc "srednia" od 15-20 mm tasmy - takie zazwyczaj maja duzo regulacji ;) a smycz to jaka sie komu podoba, najlepiej konkretnie dobra :) z dobrymi zaczepami - karabinkami :)

heh :) super!
nie mieliscie nigdy psa? bo Reks mlodziutki nie jest, aczkolwiek grzeczny i ulozony chlopak, ale oczka kropic trzeba od czasu do czasu weta odwiedzic. :)
to wspaniale, ze pies ma szanse!:multi:

moze sie kiedys spotkamy na spacerku we Wro :) bywam tam ze swoimi sabakami :lol:

Posted

Dzisiaj specjalnie się już pożeganałam z reksem.....
wpadła tak na chwile po zajęciach....

Nie pamiętam jaki obwód ma szyja Reksa.....
ale jak w sklepie zoo powiecie ze na średniej wielkości owczarkowatego psa...to napewno coś poradzą.

Ze smyczami jest różnie..Reks raczej nie wymaga chodzenia np na automatycznych smyczach....i tak zawsze chodzi przy nodze....

myślę ze jedynym problemem będzie kolor:cool3:

A tak właśnie maiłam pisać zebyście coś przywieźli ze sobą bo już nam się smycze pokończyły i nie mielibyśmy za bardzo na czym wydac Reksa

a na relacje chętnie czkamy...
dogomaniacy są już od tego uzaleźnieni:evil_lol:

Posted

Reksio Reksio niedlugo przyjedzie KTOS po ciebie.. :)
KTOS kto bedzie w Twoim zyciu najwazniejszy!
Mam nadzieje, ze zarowno nowi Panstwo jak i Reks beda dla siebie wyrozumiali.