uxmal Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Baardzo się ciesze:) i też dziękuje za wieści o Reksiu. Quote
rotek_ Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 ile razy tylko przwglądam stronę uciechowa i widze Reksia to aż miło wspomnieć wizytę u Miskiaków:loveu: reksio jest tam naprawdę szczęśliwy;) i nawet taki TOZ nie jest mi w stanie zepsuć dobrego humoru:evil_lol: Quote
Misiaki Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Witamy! Dawno się nie odzywaliśmy, mieliśmy sporo spraw ostatnio. Przeprowadziliśmy się w inne miejsce, też we Wrocławiu, ale na Krzykach. Jest więcej zieleni do spacerków w sam raz. U Reksa wszystko ok, ostatnio jest na etapie wariacji z piłeczką tenisową:) Skacze, biega za nią i nie chce oddać;) Kończy się nam lek, czy można go gdzieś kupić czy można go zamówić? Prosimy o wskazówki. Pozdrawiamy serdecznie Misiaki i Reksio Quote
rotek_ Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 misiaki....:mad: dotrzymacie do końca tygodnia?????? w środę będę w uciechowie to wezmę leki i wasze dane....potem prześlę wam paczuszką..... przeprowadziliście się:crazyeye: no qrcze!!!! a już dzisiaj robert mi pokazał jak dojść z mojej uczelni do was..... to uciekliście teraz na krzyczki.... nie mam pojęcia gdzie to jest:roll::evil_lol: Quote
justynavege Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Misiaki a który lek wam się konczy ? bo ten w buteleczce był robiony na zamówienie Quote
MagYa^^ Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Reksio z pileczka :D nie moge :) :) :) ALE SUPER!:multi: Quote
rotek_ Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='rotek_']misiaki....:mad: dotrzymacie do końca tygodnia?????? w środę będę w uciechowie to wezmę leki i wasze dane....potem prześlę wam paczuszką..... przeprowadziliście się:crazyeye: no qrcze!!!! a już dzisiaj robert mi pokazał jak dojść z mojej uczelni do was..... to uciekliście teraz na krzyczki.... nie mam pojęcia gdzie to jest:roll::evil_lol:[/quote] przepraszam...byłam zaspana... prosze o nowy adres:oops::lol: Quote
Misiaki Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Hej Kończy nam się i ten i ten. Właśnie pamiętamy że ten w butelce robiony był na zamówienie. Gdzie możemy go dostać? Tak na marginesie, nasz nowy adres: Ewelina i Michał Melaniuk ul.Wielka 14/8 53-304 Wrocław Quote
rotek_ Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 jeden lek to Lacrimal to zwykłe krople do oczu można kupić w każdej aptece- kosztują około 10zł drugi lek był robiony na zamówienie. Jesli nie starczy wam leków do końca tygodnia można reksiowskiemu zakrapiać oczy tylko kropelkami robert ma podjechać do weterynarza i poprosić o ten drugi lek-on jest podstawą w leczeniu reksia niedługo wyślę paczuszkę;) Quote
justynavege Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 rotek udało sie z kroplami? jesli sie nie uda mozna kupic Optimmune ( maśc ) Quote
rotek_ Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 sama kupowałam olej z pestek winogron...robert miał dokupić cyklosporynę i zrobić mieszankę. widzę ze misiaki ostatnio logowali się 12 maja...poprosze roberta zeby zadzwonił do nich i przedsawił co można kupić zanim doślemy paczkę Quote
Ewusek Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 bede na dniach u dr Garncarza i kupic Wam kolejna buteleczke cyclosporyny, bo musze kupic tez dla moejej Sigmy. Jezeli chodzi o Lacrimal to weci-okulisci nie polecaja dla psow, bo szkodzi wysuszajac m.inn. oko. Dobre sa tears naturale i visine. Kiedys o tym nie wiedzialam i kupilam 3 opakowania lacrimalu od razu. :-( Quote
Misiaki Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Hej.. Tych leków wystarczy nam jeszcze na tydzien, może troszkę więcej.. Czyli lepiej zakrapiac visine niz lacrimal? Quote
Misiaki Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Witamy... Mamy super wiadomość: jutro (7.11.2008r - piątek) Reksio będzie głównym bohaterem programu "Psi Psycholog"!! :) Program będzie wyemitowany o godz.10.50 w TVP1. Dla tych którzy nie będą mogli obejrzeć, program będzie za jakiś czas do obejrzenia na [URL="http://www.itvp.pl"]www.itvp.pl[/URL]. Pozdrawiamy:) Quote
justynavege Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 żebym tylko nei zapomniała obejrzec a co Reksiowski sprawia problemy? :crazyeye: Quote
yewcia1 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 widziałam Reksia a co z tym śrutem?:placz: Quote
Misiaki Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Dwa śruty zostały usunięte, ponieważ przeszkadzały Reksiowi w chodzeniu i sprawiały mu ból (jeden ocierał się o kość biodrową), trzeci który nie przeszkadzał został. Reksio super przeszedł operację, praktycznie w tym momencie nie ma już po niej śladu. Gorsza historia natomiast jest z jego oczkiem. Okazało się, że ropienie i brak wzroku nie wynika z choroby tylko z uderzenia! Tzn kiedyś ktoś musiał Reksiaka bardzo mocno uderzyć w oko, że nie leczone doprowadziło do ślepoty i ropienia. Po prostu źle się zrosło... Quote
MagYa^^ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Reksiu Reksiu, ale Ci sie chata trafila :)))) nie do wiary :))) dbaja i kochaja :))) Super Misiaki, jestescie ludziami na medal :loveu: Quote
justynavege Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 :-( biedny Reksiulek czyli TOZ , który " wcisnął " ( przepraszam określenie wiem , że nie pasuje do sytuacji ale tak wlaśnie się zachowali nie powiedział całej prawdy o Reksiu :shake: Dowiedzieliśmy się tylko , że jego poprzedni Pan umarł ( miał z nim ponoć dobrze ) a kolejny wlaściciel ... no cóż chyba go nie chcial ale w takim razie kto Reksiowi sprawił tyle bólu ?:-( jak dla mnei to szokujące , tym bardziej , że to ponoć jcyś znajomi dzierżoniowskich TOZowców :angryy: a ja naiwna się dziwiłam , ze opiekunom ówczesnym nie chcialo się iść z Reksem do weterynarza z tym okiem\ o ludzka naiwności ! Misiaki dobrze , że Reksiu trafił do Was :loveu: Quote
rotek_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 robert nagrał mi odcinek z Reksem;) obejrzę jak tylko będe mogła niestety moj komputer nie odczytuje karty dźwiękowej i nie za bardzo będę mogła odwiedzić stronę tvp Justyna, to prawda to co przeżył Reks wie chyba tylko on sam Misiaki nie wiem jak Wam dziękować za wspaniałą opiekę nad Reksiowskim:loveu: Quote
yewcia1 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Reksiu trafił najlepszy los na loterii:loveu: Quote
rotek_ Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 widziałam reksa tylko nie koniecznie uciechowski tv odtwarzał dźwięk:evil_lol: czy ktoś mógłby dodać fonię i opowiedzieć mi co było :roll: przyznam się ze uśmiałam się jak zobaczyłam styl reksiowskiego jedzenia karmy:cool3: sie rozbestwił facet przy Was:loveu: Quote
Recommended Posts