Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

ile razy tylko przwglądam stronę uciechowa i widze Reksia to aż miło wspomnieć wizytę u Miskiaków:loveu:

reksio jest tam naprawdę szczęśliwy;)
i nawet taki TOZ nie jest mi w stanie zepsuć dobrego humoru:evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Witamy!
Dawno się nie odzywaliśmy, mieliśmy sporo spraw ostatnio. Przeprowadziliśmy się w inne miejsce, też we Wrocławiu, ale na Krzykach. Jest więcej zieleni do spacerków w sam raz. U Reksa wszystko ok, ostatnio jest na etapie wariacji z piłeczką tenisową:) Skacze, biega za nią i nie chce oddać;)
Kończy się nam lek, czy można go gdzieś kupić czy można go zamówić? Prosimy o wskazówki.
Pozdrawiamy serdecznie
Misiaki i Reksio

Posted

misiaki....:mad:

dotrzymacie do końca tygodnia??????
w środę będę w uciechowie to wezmę leki i wasze dane....potem prześlę wam paczuszką.....

przeprowadziliście się:crazyeye:

no qrcze!!!! a już dzisiaj robert mi pokazał jak dojść z mojej uczelni do was.....
to uciekliście teraz na krzyczki.... nie mam pojęcia gdzie to jest:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='rotek_']misiaki....:mad:

dotrzymacie do końca tygodnia??????
w środę będę w uciechowie to wezmę leki i wasze dane....potem prześlę wam paczuszką.....

przeprowadziliście się:crazyeye:

no qrcze!!!! a już dzisiaj robert mi pokazał jak dojść z mojej uczelni do was.....
to uciekliście teraz na krzyczki.... nie mam pojęcia gdzie to jest:roll::evil_lol:[/quote]
przepraszam...byłam zaspana... prosze o nowy adres:oops::lol:

Posted

Hej
Kończy nam się i ten i ten. Właśnie pamiętamy że ten w butelce robiony był na zamówienie. Gdzie możemy go dostać?

Tak na marginesie, nasz nowy adres:
Ewelina i Michał Melaniuk
ul.Wielka 14/8
53-304 Wrocław

Posted

jeden lek to Lacrimal to zwykłe krople do oczu można kupić w każdej aptece- kosztują około 10zł
drugi lek był robiony na zamówienie.

Jesli nie starczy wam leków do końca tygodnia można reksiowskiemu zakrapiać oczy tylko kropelkami

robert ma podjechać do weterynarza i poprosić o ten drugi lek-on jest podstawą w leczeniu reksia

niedługo wyślę paczuszkę;)

Posted

sama kupowałam olej z pestek winogron...robert miał dokupić cyklosporynę i zrobić mieszankę.

widzę ze misiaki ostatnio logowali się 12 maja...poprosze roberta zeby zadzwonił do nich i przedsawił co można kupić zanim doślemy paczkę

Posted

bede na dniach u dr Garncarza i kupic Wam kolejna buteleczke cyclosporyny, bo musze kupic tez dla moejej Sigmy.

Jezeli chodzi o Lacrimal to weci-okulisci nie polecaja dla psow, bo szkodzi wysuszajac m.inn. oko.
Dobre sa tears naturale i visine.
Kiedys o tym nie wiedzialam i kupilam 3 opakowania lacrimalu od razu.
:-(

• 5 months later...
Posted

Witamy...
Mamy super wiadomość:
jutro (7.11.2008r - piątek) Reksio będzie głównym bohaterem programu "Psi Psycholog"!! :) Program będzie wyemitowany o godz.10.50 w TVP1.
Dla tych którzy nie będą mogli obejrzeć, program będzie za jakiś czas do obejrzenia na [URL="http://www.itvp.pl"]www.itvp.pl[/URL].
Pozdrawiamy:)

Posted

Dwa śruty zostały usunięte, ponieważ przeszkadzały Reksiowi w chodzeniu i sprawiały mu ból (jeden ocierał się o kość biodrową), trzeci który nie przeszkadzał został. Reksio super przeszedł operację, praktycznie w tym momencie nie ma już po niej śladu. Gorsza historia natomiast jest z jego oczkiem. Okazało się, że ropienie i brak wzroku nie wynika z choroby tylko z uderzenia! Tzn kiedyś ktoś musiał Reksiaka bardzo mocno uderzyć w oko, że nie leczone doprowadziło do ślepoty i ropienia. Po prostu źle się zrosło...

Posted

:-(
biedny Reksiulek

czyli TOZ , który " wcisnął " ( przepraszam określenie wiem , że nie pasuje do sytuacji ale tak wlaśnie się zachowali nie powiedział całej prawdy o Reksiu :shake:
Dowiedzieliśmy się tylko , że jego poprzedni Pan umarł ( miał z nim ponoć dobrze ) a kolejny wlaściciel ... no cóż chyba go nie chcial
ale w takim razie kto Reksiowi sprawił tyle bólu ?:-(
jak dla mnei to szokujące , tym bardziej , że to ponoć jcyś znajomi dzierżoniowskich TOZowców :angryy:

a ja naiwna się dziwiłam , ze opiekunom ówczesnym nie chcialo się iść z Reksem do weterynarza z tym okiem\
o ludzka naiwności !

Misiaki dobrze , że Reksiu trafił do Was :loveu:

Posted

robert nagrał mi odcinek z Reksem;)
obejrzę jak tylko będe mogła
niestety moj komputer nie odczytuje karty dźwiękowej i nie za bardzo będę mogła odwiedzić stronę tvp

Justyna, to prawda to co przeżył Reks wie chyba tylko on sam
Misiaki nie wiem jak Wam dziękować za wspaniałą opiekę nad Reksiowskim:loveu:

Posted

widziałam reksa
tylko nie koniecznie uciechowski tv odtwarzał dźwięk:evil_lol:
czy ktoś mógłby dodać fonię i opowiedzieć mi co było
:roll:

przyznam się ze uśmiałam się jak zobaczyłam styl reksiowskiego jedzenia karmy:cool3:
sie rozbestwił facet przy Was:loveu: