Rul Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 nie czytałam całego wątku więc wybaczcie jeśli takie pytanie już było. Jakie są wymiary na [u]derkę[/u] dla średniej wielkości psa? Quote
Chefrenek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Rul']nie czytałam całego wątku więc wybaczcie jeśli takie pytanie już było. Jakie są wymiary na [U]derkę[/U] dla średniej wielkości psa?[/quote] Takie jak średniej wielkości pies. Musisz go wymierzyć dokładnie.:cool3::cool3::cool3: Quote
kaskaSz Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 No dobra, to i ja się pochwalę ubrankiem od cockermanki :) Foxi chodzi w nim dziwnie, ale śniegu nie ma to zakładamy go sporadycznie. Narazie przydało się na spacerze w ulewie, Foxi był suchy i wystarczyło mu tylko łapki /opuszki/ obetrzeć i po kłopocie :) [IMG]http://img47.imageshack.us/img47/5138/pb190006ho7.jpg[/IMG] Quote
Bzikowa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Kaska, Foxi wygląda super w kombinezoniku ! My też mamy zamówiony u cockermanki, juz sie nie mozemy doczekać aż przyjdzie :loveu::loveu: Quote
monita Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Bajeranckie - nawet jest dziurka na ptaszka ;) Quote
Chefrenek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 No a jak Ty sobie to wyobrażałaś? Kombinezon cnoty? Quote
kaskaSz Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Foxi to bezwstydnik hihi. Ciekawe jak wyglądały te ubranka cnoty, może były dla suczek, a te chyba mają dłuższy ten pod spodem materiał i wygląda, że jest połączony? Quote
monita Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Tak ... suczki widziałam ;) ale gdzieś, może była dziurka ;) Quote
Bzikowa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Laski,gdzieś musi być dziurka chyba, ze chcecie kombinezon trzymania moczu :lol: Quote
marmara_19 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='kaskaSz']No dobra, to i ja się pochwalę ubrankiem od cockermanki :) Foxi chodzi w nim dziwnie, ale śniegu nie ma to zakładamy go sporadycznie. Narazie przydało się na spacerze w ulewie, Foxi był suchy i wystarczyło mu tylko łapki /opuszki/ obetrzeć i po kłopocie :) [url]http://img47.imageshack.us/img47/5138/pb190006ho7.jpg[/url] [/quote] moge dostac na pw ile takie cos kosztowalo? mojej suczy by sie przydalo malej.. Quote
basia bonnie Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Bzikowa']My też mamy zamówiony u cockermanki, juz sie nie mozemy doczekać aż przyjdzie :loveu::loveu:[/quote] my tak samo:loveu::loveu::loveu: Quote
monita Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ktos będzie mieć dużo roboty z szyciem :razz: Quote
drzalka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Oto nasz sweterek, zrobiony ze starego powyciąganego swetra: Narazie w zimie się dobrze spisuje,, ale chce kupic jakies ubranko z ortalionu. [IMG]http://img410.imageshack.us/img410/1253/16ul0.jpg[/IMG] [IMG]http://img513.imageshack.us/img513/3013/93123895oe7.jpg[/IMG] Quote
WŁADCZYNI Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Prejrzałam temat, ale odpowiedzi dla mnie brak:evil_lol: Macie wykroje na derkę? Bo nie udało mi się znaleść. Na razie mamy sweterek, ale myślę nad derką i ewentualnie jak będzie śnieżno i zimno to kombinezonem. Quote
dunia77 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 A ja stwierdzam co następuje: większość fajnych ubranek nie nadaje się dla wykastrowanego psa sikającego "na suczkę" :cool3: Sprawdzone organoleptycznie :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='marmara_19']moge dostac na pw ile takie cos kosztowalo? mojej suczy by sie przydalo malej..[/quote] Czy ja odpowiedziałam na ten post PW? Kurcze mam dobra pamięć, ale krótką... Quote
WŁADCZYNI Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='dunia77']A ja stwierdzam co następuje: większość fajnych ubranek nie nadaje się dla wykastrowanego psa sikającego "na suczkę" :cool3: Sprawdzone organoleptycznie :evil_lol:[/QUOTE] Ja dlatego też derkę chcę nie kombinezon, bo moja suka potrafi sikać jak samczyk.:diabloti: Ponawiam pytanie czy ktoś ma wykrój na derkę? Quote
Anusia&Saba Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Saba nie ma żadnego ubranka, ma długą sierść ;) Zresztą ona nie lubi jakiś ciasnych rzeczy. Quote
Blow Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 A mi się kompletnie nie podoba pomysł ubierania psów bez potrzeby. Chory? Tak, nieraz potrzeba, np. gdy pies choruje na nerki, czy ma zapalenie płuc. Jednak w innych przypadkach, zupełnie zbędne strojenie psa jest głupotką. Jak widzę yorka ubranego w "gustowny" różowy kombinezon, obwieszony równie różowymi gumeczkami, spineczkami i innymi gadżetami i to bynajmniej-nie z powodów praktycznych, nie wiem, czy śmiać się, czy płakać... Pies w ubraniu rozhartowuje się. Przyzwyczajony do niego może nabawić się właśnie zapalenia płuc, gdy choźćby raz zapomnimy zwierzaka ubrać.... Quote
cockermanka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='WŁADCZYNI']Ja dlatego też derkę chcę nie kombinezon, bo moja suka potrafi sikać jak samczyk.:diabloti:[/quote] Hmmm...a co to ma do rzeczy? :shake:Moje i psy i suczki biegają w kombinezonach i jakoś nie maja problemów z załatwianiem swoich potrzeb (a kombinezony na tym nie cierpią :cool3:) Quote
marmara_19 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='kaskaSz']Czy ja odpowiedziałam na ten post PW? Kurcze mam dobra pamięć, ale krótką...[/quote] nie, ale z cockermanka sie skontaktowalam:) Quote
kaskaSz Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Marmara, przepraszam cię bardzo, widocznie komuś innemu pisałam cene, bo mam w pamięci, że to robiłam, ale komu to nie pamiętam :oops: Quote
Recommended Posts