Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ariete2503']A tak optymistycznie zapowiadał się ten wpis i takie fatalne zakończenie! Gdzie my mieszkamy, jakimi kategoriami myślą ci ludzie?! Ciemnogród, zacofanie, tępota...[/QUOTE]

No to sobie wyobraź jak mnie zatkało po tych wszystkich dzisiejszych uduchowionych rozmowach o miłości do Rudka. Miłości niejedno ma imię lalalala...

Posted

musimy zupełnie zmienic tekst w ogloszeniach bo wynika z niego że Rudi to jakiś dzikus co nie chce kontaktu ani z ludźmi ani z psami, a tak wcale nie jest. On strasznie za człowiekiem, na rączkach wtula się w szyję i przysypia, myśle że kilka dni w domu i pies nie do poznania. Z Emilką na wybiegu świetnie sie dogaduje, może w potencjalnym domku towarzystwo innego psa tez by mu wyszło na dobre.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

No to jak wiecie już zapewne Rudy pojechał do swojego domku w Jarosławiu. Agula ludzi określiła na pięćdziesięcioparę - latków, bardzo miłych, wygłaskali od razu Rudego, owinęli w kocyczek i zapakowali w wypasionym BMW. Rudi ponoć w domu nie zachowuje sie wcale jak depresyjny pies, w ogrodzie wszystko obwąchuje i obsikuje, dom też zwiedza i wszystko z podniesionym merdającycm ogonkiem :crazyeye:, poza tym cały czas chodzi za domownikami i każe się głaskać że pani nawet kawy nie może zaparzyć....:diabloti:
Wszystko wygląda obiecująco, co będzie dalej - czas pokaże.

Edited by Becia66
Posted

no to se wątek zasubskrybowałam :D

to chyba o to BMW jednak chodziło :)

matko oby się obyło bez żadnych niespodzianek, bo mnie normalnie cholera weźmie....

Posted

[quote name='majuska']to chyba o to BMW jednak chodziło [QUOTE]
Też mam takie podejrzenia, więc ja jako niezmotoryzowana nie miałabym u niego żadnych szans.
No cóź c`est la vie...
Ale cieszę się, że się odnajduje w luksusach i też mam nadzieję, że tym razem będzie bez niespodzianek.
Agula pisała, że cały czas uśmiechnięty i szczęśliwy. Ehhh... i co może zdziałać BMW:cool1:

Posted

my tak nie szafujmy tym BMW i luksusami bo jak podejdziesz pod dom na wizytę, może okazać się że to ruina a biedny Rudy mieszka w szopie. Nie wiem na ile Agula zna sie na autach ale to może być BMW np. z 1985r i co to za luksus , więc nie podniecajcie sie za wcześnie. :diabloti:

Posted

Ja się Beciu na autach znam była klima i ful wypas, a RUdy faktycznie jak nie Rudy, no właśnie teraz Radziu, Radek (Majdan??? :evil_lol:) Pani dzwoni i zdaje relacje, takie domy lubię, no i mam fotkę z wczoraj Radziu siedzi na posesji, już wchodzi do domku powoli, ma apetyt, na kocyku nie chciał leżeć, ale powoli, powoli. Pani mówiła że mąż dzwonił dziś z pracy żeby mu poszukała szczotkę, bo jak tylko wróci z pracy to będzie go czesał, pani dodała ze śmiechem, to o mnie się tak nie troszczy!!! :diabloti: Super ludzie, na prawdę :loveu:

Posted

[quote name='figa33']:loveu:
myślę ,że i Sara jak by tak mogła znów do domu trafić to szybko doszłaby do siebie..[/QUOTE]

może machniemy jej jakiś wyciskający łzy tekst i zjawi się ktoś kto ją zabierze z ,,całym dobytkiem inwentarza''.

Posted

[quote name='figa33']
ile Sara teraz waży ? , jest w typie cockera spaniela ?[/QUOTE]
osobiście nie umiem odpowiedziec na te pytania ale Figuniu będę w schronisku w przyszłym tygodniu to obfocę i ocenię z grubsza bo o zważeniu nie ma mowy.

Posted

Rudy to nie Sara!!! Do Sary nie podejdziesz, nie weźmiesz na ręce, Rudy to wielkie dziecko było, do tulenia, całowania, na rączkach trzymania, a ona jest jednym wielkim dzikiem!!!!!