Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/180/3ff3654008eea766.jpg[/IMG][/URL]
Wybaczcie dogomaniacy moi kochani, i tak Was kocham, teraz poprostu taki szał mnie ogarnął, nie mogę nad tym zapanować, trzymajcie się! :evil_lol:

:loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam Cie!!! :diabloti: ;)

[quote name='Szarik']Ja tylko cichaczem przemknę przez DGM i nikomu nie powiem, że mam aktualnie szał na punkcie The Sims :diabloti: [/quote]

:evil_lol::evil_lol: też to kiedyś przerabiałam.. ale to było daaaawno :lol: :diabloti:

[URL]http://images24.fotosik.pl/178/ab9f9431cfee3b9c.jpg[/URL] świetna fotka :loveu::loveu:

Posted

Hey!:)

...to mi się podoba:loveu:
[URL]http://images32.fotosik.pl/180/3ff3654008eea766.jpg[/URL]
Monisiu i Ty teraz tak w tej trawie przesiadujesz?:razz::evil_lol:

Ja to nie mam cierpliwości do takich gier... akwarium zaraz mi zarastało, ludziki mdleły, wszędzie było brudno... wolę pasjansa:p

Posted

[quote name='Szarik']Ja tylko cichaczem przemknę przez DGM i nikomu nie powiem, że mam aktualnie szał na punkcie The Sims :diabloti: [/QUOTE]
Nawet mi o tej grze nie wspominaj, mam na kompie zainstalowane chyba wszystkie dodatki do The Sims 2 i przy każdej okazji jestem zmuszona grać z moją 11-letnią kuzynką :shake: :diabloti:

Posted

[quote name='BBeta']Nawet mi o tej grze nie wspominaj, mam na kompie zainstalowane chyba wszystkie dodatki do The Sims 2 i przy każdej okazji jestem zmuszona grać z moją 11-letnią kuzynką :shake: :diabloti:[/quote]

Rozumiem że to dla Ciebie męka i katusze :evil_lol:
To czemu nie gra sama? :razz:

Posted

Wiosennie się u was zrobiło :) A u mnie pada deszcz :p

A co masz za Simsy? Ja grałam trochę w Sims 2, ale miałam dziwne spaczenie - budowałam domki i tworzyłam zawiłe rodziny, a prawie w ogóle nie grałam :) Jak za pierwszym razem spróbowałam, cała rodzina spaliła się przy robieniu obiadu, a mi wyskoczył dziwny komunikat, że producent wierzy że nie chciałam zabić tej biednej rodziny i mogę nie zapisywać gry, oraz uświadomienie, że Simsy nie polegają na zabijaniu, a są symulatorem życia czy jakoś tak. Poczułam się jak psychopata :eviltong:

Posted

[quote name='Martens']Wiosennie się u was zrobiło :) A u mnie pada deszcz :p

A co masz za Simsy? Ja grałam trochę w Sims 2, ale miałam dziwne spaczenie - budowałam domki i tworzyłam zawiłe rodziny, a prawie w ogóle nie grałam :) Jak za pierwszym razem spróbowałam, cała rodzina spaliła się przy robieniu obiadu, a mi wyskoczył dziwny komunikat, że producent wierzy że nie chciałam zabić tej biednej rodziny i mogę nie zapisywać gry, oraz uświadomienie, że Simsy nie polegają na zabijaniu, a są symulatorem życia czy jakoś tak. Poczułam się jak psychopata :eviltong:[/quote]

Może jest w tym coś prawdy? :razz: :evil_lol:

No wiesz ja swoje zawsze... topiłam :diabloti:

Posted

[quote name='Wyjątek']moi zawsze wylatywali z pracy... hmmm lub psul im sie kibelek :diabloti:

ale przeciez to takie życiowe:eviltong::evil_lol:[/quote]

Oj tak bardzo :evil_lol:
Szczególnie to że całe życie można przechodzić w jednym ubraniu :evil_lol:

A grał ktoś w the sims 2 zwierzaki??:razz:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']To czemu nie gra sama? :razz:[/QUOTE]
Bo samemu się gra nudno, lepiej w towarzystwie...

Mam zainstalowane The Sims 2, Nocne życie, Własny biznes, Zwierzaki, Cztery pory roku, Podróże, Czas wolny, Rozrywka rodzinna, Na święta, Szyk i elegancja i Młodzieżowy styl :mdleje: Mój twardy dysk kiedyś tego nie wytrzyma :diabloti:

Posted

[quote name='BBeta']Bo samemu się gra nudno, lepiej w towarzystwie...

Mam zainstalowane The Sims 2, Nocne życie, Własny biznes, Zwierzaki, Cztery pory roku, Podróże, Czas wolny, Rozrywka rodzinna, Na święta, Szyk i elegancja i Młodzieżowy styl :mdleje: Mój twardy dysk kiedyś tego nie wytrzyma :diabloti:[/quote]

ja też mam je wszystkie ale na szczęście dysk pojemny :evil_lol: [SIZE=1]jeszcze :diabloti:[/SIZE]

Posted

Mój dysk generalnie ma ciężki żywot, z 80GB zostało już tylko 14, czas kupić jakiś dodatkowy, albo odinstalować Simsy, będzie dodatkowe 10 :diabloti:

Posted

[quote name='Martens']Wiosennie się u was zrobiło :) A u mnie pada deszcz :p

A co masz za Simsy? Ja grałam trochę w Sims 2, ale miałam dziwne spaczenie - budowałam domki i tworzyłam zawiłe rodziny, a prawie w ogóle nie grałam :) Jak za pierwszym razem spróbowałam, cała rodzina spaliła się przy robieniu obiadu, a mi wyskoczył dziwny komunikat, że producent wierzy że nie chciałam zabić tej biednej rodziny i mogę nie zapisywać gry, oraz uświadomienie, że Simsy nie polegają na zabijaniu, a są symulatorem życia czy jakoś tak. Poczułam się jak psychopata :eviltong:[/quote]

:o:grin::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

a ja tam specjalnie zabijalam :evil_lol:ale miałam tylko podstawową część smisów, jedynkę...Najprosciej było wsadzić ludka do basenu i usunąć schodki :evil_lol: a potem fajne duchy latały

Posted

[quote name='Luzia&Funia']A grał ktoś w the sims 2 zwierzaki??:razz:[/quote]

Ja grałam ale szybko mi sie znudziło :eviltong: wole Sarunie :lol:

[quote name='Martens']Żeby nie było, że zabiłam je specjalnie, to było moje kalectwo przy pierwszym zetknięciu z tą grą :p[/quote]

Nie tłumacz sie psychopatko :diabloti:

Posted

[quote name='eria']a ja tam specjalnie zabijalam :evil_lol:ale miałam tylko podstawową część smisów, jedynkę...Najprosciej było wsadzić ludka do basenu i usunąć schodki :evil_lol: a potem fajne duchy latały[/QUOTE]

A tego nie widzisz?? To dopiero psychopatka :lol:

Posted

Sami brutale:shake:

Najlepsze było budowanie domu, urządzanie a sama gra mnie juz potem nie wciagała:p Nikt z nikim nie chciał założyc rodziny.... nuuuda:evil_lol:

Posted

[quote name='eria']a ja tam specjalnie zabijalam :evil_lol:ale miałam tylko podstawową część smisów, jedynkę...Najprosciej było wsadzić ludka do basenu i usunąć schodki :evil_lol: a potem fajne duchy latały[/quote]

W 2 też to działa :diabloti: Ja w ten sposób pomagam odejść simom na tamten lepszy świat :diabloti::diabloti::diabloti: