Szarik Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/180/3ff3654008eea766.jpg[/IMG][/URL] Wybaczcie dogomaniacy moi kochani, i tak Was kocham, teraz poprostu taki szał mnie ogarnął, nie mogę nad tym zapanować, trzymajcie się! :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agaciaaa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Mam Cie!!! :diabloti: ;) [quote name='Szarik']Ja tylko cichaczem przemknę przez DGM i nikomu nie powiem, że mam aktualnie szał na punkcie The Sims :diabloti: [/quote] :evil_lol::evil_lol: też to kiedyś przerabiałam.. ale to było daaaawno :lol: :diabloti: [URL]http://images24.fotosik.pl/178/ab9f9431cfee3b9c.jpg[/URL] świetna fotka :loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Witanko tez kiedys milam maniv Simsowa, ale mi przeszlo Quote
Luzia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 To powiedz chociaż że to sims zwierzaki :razz: Quote
Avaloth Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 śliczne fotki :loveu: to z trawą fajnie wyszło :D Quote
Dobcia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Hey!:) ...to mi się podoba:loveu: [URL]http://images32.fotosik.pl/180/3ff3654008eea766.jpg[/URL] Monisiu i Ty teraz tak w tej trawie przesiadujesz?:razz::evil_lol: Ja to nie mam cierpliwości do takich gier... akwarium zaraz mi zarastało, ludziki mdleły, wszędzie było brudno... wolę pasjansa:p Quote
basia bonnie Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [url]http://images32.fotosik.pl/180/3ff3654008eea766.jpg[/url] Szarik jest jakiś niewyraźny... :diabloti: może rutinoscorbin? :evil_lol: :loveu: Quote
BBeta Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [quote name='Szarik']Ja tylko cichaczem przemknę przez DGM i nikomu nie powiem, że mam aktualnie szał na punkcie The Sims :diabloti: [/QUOTE] Nawet mi o tej grze nie wspominaj, mam na kompie zainstalowane chyba wszystkie dodatki do The Sims 2 i przy każdej okazji jestem zmuszona grać z moją 11-letnią kuzynką :shake: :diabloti: Quote
Luzia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='BBeta']Nawet mi o tej grze nie wspominaj, mam na kompie zainstalowane chyba wszystkie dodatki do The Sims 2 i przy każdej okazji jestem zmuszona grać z moją 11-letnią kuzynką :shake: :diabloti:[/quote] Rozumiem że to dla Ciebie męka i katusze :evil_lol: To czemu nie gra sama? :razz: Quote
Martens Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Wiosennie się u was zrobiło :) A u mnie pada deszcz :p A co masz za Simsy? Ja grałam trochę w Sims 2, ale miałam dziwne spaczenie - budowałam domki i tworzyłam zawiłe rodziny, a prawie w ogóle nie grałam :) Jak za pierwszym razem spróbowałam, cała rodzina spaliła się przy robieniu obiadu, a mi wyskoczył dziwny komunikat, że producent wierzy że nie chciałam zabić tej biednej rodziny i mogę nie zapisywać gry, oraz uświadomienie, że Simsy nie polegają na zabijaniu, a są symulatorem życia czy jakoś tak. Poczułam się jak psychopata :eviltong: Quote
Luzia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Martens']Wiosennie się u was zrobiło :) A u mnie pada deszcz :p A co masz za Simsy? Ja grałam trochę w Sims 2, ale miałam dziwne spaczenie - budowałam domki i tworzyłam zawiłe rodziny, a prawie w ogóle nie grałam :) Jak za pierwszym razem spróbowałam, cała rodzina spaliła się przy robieniu obiadu, a mi wyskoczył dziwny komunikat, że producent wierzy że nie chciałam zabić tej biednej rodziny i mogę nie zapisywać gry, oraz uświadomienie, że Simsy nie polegają na zabijaniu, a są symulatorem życia czy jakoś tak. Poczułam się jak psychopata :eviltong:[/quote] Może jest w tym coś prawdy? :razz: :evil_lol: No wiesz ja swoje zawsze... topiłam :diabloti: Quote
Wyjątek Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 moi zawsze wylatywali z pracy... hmmm lub psul im sie kibelek :diabloti: ale przeciez to takie życiowe:eviltong::evil_lol: Quote
Luzia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Wyjątek']moi zawsze wylatywali z pracy... hmmm lub psul im sie kibelek :diabloti: ale przeciez to takie życiowe:eviltong::evil_lol:[/quote] Oj tak bardzo :evil_lol: Szczególnie to że całe życie można przechodzić w jednym ubraniu :evil_lol: A grał ktoś w the sims 2 zwierzaki??:razz: Quote
BBeta Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Luzia&Funia']To czemu nie gra sama? :razz:[/QUOTE] Bo samemu się gra nudno, lepiej w towarzystwie... Mam zainstalowane The Sims 2, Nocne życie, Własny biznes, Zwierzaki, Cztery pory roku, Podróże, Czas wolny, Rozrywka rodzinna, Na święta, Szyk i elegancja i Młodzieżowy styl :mdleje: Mój twardy dysk kiedyś tego nie wytrzyma :diabloti: Quote
Luzia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='BBeta']Bo samemu się gra nudno, lepiej w towarzystwie... Mam zainstalowane The Sims 2, Nocne życie, Własny biznes, Zwierzaki, Cztery pory roku, Podróże, Czas wolny, Rozrywka rodzinna, Na święta, Szyk i elegancja i Młodzieżowy styl :mdleje: Mój twardy dysk kiedyś tego nie wytrzyma :diabloti:[/quote] ja też mam je wszystkie ale na szczęście dysk pojemny :evil_lol: [SIZE=1]jeszcze :diabloti:[/SIZE] Quote
BBeta Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Mój dysk generalnie ma ciężki żywot, z 80GB zostało już tylko 14, czas kupić jakiś dodatkowy, albo odinstalować Simsy, będzie dodatkowe 10 :diabloti: Quote
Izabela124. Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Martens']Wiosennie się u was zrobiło :) A u mnie pada deszcz :p A co masz za Simsy? Ja grałam trochę w Sims 2, ale miałam dziwne spaczenie - budowałam domki i tworzyłam zawiłe rodziny, a prawie w ogóle nie grałam :) Jak za pierwszym razem spróbowałam, cała rodzina spaliła się przy robieniu obiadu, a mi wyskoczył dziwny komunikat, że producent wierzy że nie chciałam zabić tej biednej rodziny i mogę nie zapisywać gry, oraz uświadomienie, że Simsy nie polegają na zabijaniu, a są symulatorem życia czy jakoś tak. Poczułam się jak psychopata :eviltong:[/quote] :o:grin::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Martens Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Żeby nie było, że zabiłam je specjalnie, to było moje kalectwo przy pierwszym zetknięciu z tą grą :p Quote
eria Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 a ja tam specjalnie zabijalam :evil_lol:ale miałam tylko podstawową część smisów, jedynkę...Najprosciej było wsadzić ludka do basenu i usunąć schodki :evil_lol: a potem fajne duchy latały Quote
agaciaaa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Luzia&Funia']A grał ktoś w the sims 2 zwierzaki??:razz:[/quote] Ja grałam ale szybko mi sie znudziło :eviltong: wole Sarunie :lol: [quote name='Martens']Żeby nie było, że zabiłam je specjalnie, to było moje kalectwo przy pierwszym zetknięciu z tą grą :p[/quote] Nie tłumacz sie psychopatko :diabloti: Quote
Martens Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='eria']a ja tam specjalnie zabijalam :evil_lol:ale miałam tylko podstawową część smisów, jedynkę...Najprosciej było wsadzić ludka do basenu i usunąć schodki :evil_lol: a potem fajne duchy latały[/QUOTE] A tego nie widzisz?? To dopiero psychopatka :lol: Quote
Dobcia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Sami brutale:shake: Najlepsze było budowanie domu, urządzanie a sama gra mnie juz potem nie wciagała:p Nikt z nikim nie chciał założyc rodziny.... nuuuda:evil_lol: Quote
Luzia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='eria']a ja tam specjalnie zabijalam :evil_lol:ale miałam tylko podstawową część smisów, jedynkę...Najprosciej było wsadzić ludka do basenu i usunąć schodki :evil_lol: a potem fajne duchy latały[/quote] W 2 też to działa :diabloti: Ja w ten sposób pomagam odejść simom na tamten lepszy świat :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Martens Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 To wy jesteście sadystkami! :-o Ja jeszcze żadnego sima nie zabiłam specjalnie :shake: Quote
Recommended Posts