Kamila_ Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 pancia a może byś nas tak zasypała fociorami? :evil_lol: Quote
Martens Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ja tu zaglądam do Szarikowa przepraszać że tyle ni byłam a tu wcale fotek nowych nie ma :mad: Quote
Izabela124. Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Szarikowa to już wogóle zapomniała o dogomanii... Quote
Izabela124. Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [B]Życzenia od nas [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] [URL="http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Bez_tytuu_2.jpg"] [SIZE=4][COLOR=Navy]kliknij[/COLOR][/SIZE][/URL][/B] Quote
wenia41 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Śliczności!!!! Zamiziałabym Szarika Twojego i wszystkie Donki. No i co z tego że nie ma papierka ale ma Pancię, która go wielbi. Mój pierwszy Don był bez papierka mimo, że z hodowli drugi ma już papierek ale nie jest już tak urodziwy. W pseudo hodowlach psiarze znają się i dbają o swojego pupila często lepiej niż w hodowlach - tu i tu to przeważnie tak naprawdę tylko interes. Nie popieram pseudohodowli ale znam i takie od których hodowcy zrzeszeni mogliby się uczyć. Quote
:: FiGa :: Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 "A ku ku" :evil_lol: Przynajmniej wiemy ze zyje :lol: Quote
Luzia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Że żyje to ja wiedziałam bo nie raz jej na profil wchodziłam i sprawdzałam kiedy się ostatnio logowała :evilbat: Quote
Szarik Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 No masz! Jesteście lepsze niż UBecja :D To ja powiem tylko tyle, że aktualnie od października 2010 mieszkam we Wrocławiu bez Szariczka ;( Dlatego niewiele mogę Wam przytoczyc psich opowieści. Ale zapewniam, że został w dobrych rękach no i że często rozmawiamy sobie przez Skype ;) No i wracam jak tylko często się da. Zatęskniło mi się za dogomanią, więc jak zajdę chwilkę czasu to chętnie zobaczę co u Was i napiszę konkretniej co u nas. Trzymajcie się! Ps. 22 kwietnia Szarik kończy 4 lata! A jeszcze 100 stron temu był taaaki malutki... :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Świat się zawalił, kogo ja widzę... ;) Ty lepiej klikaj w mój podpis i napisz parę słów, tam też się zastanawiają gdzie jesteś i się muszę za Ciebie tłumaczyć... ;] Quote
:: FiGa :: Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Wyczochraj mlodego od nas ;) I napisz czasami ze zyjesz :D Quote
:: FiGa :: Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Wszystkiego najlepszego Wariacie !!! :BIG: :bday: :bday: :loveu: Quote
Luzia Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 [quote name='Szarik']No masz! Jesteście lepsze niż UBecja :D To ja powiem tylko tyle, że aktualnie od października 2010 mieszkam we Wrocławiu bez Szariczka ;( Dlatego niewiele mogę Wam przytoczyc psich opowieści. Ale zapewniam, że został w dobrych rękach no i że często rozmawiamy sobie przez Skype ;) No i wracam jak tylko często się da. Zatęskniło mi się za dogomanią, więc jak zajdę chwilkę czasu to chętnie zobaczę co u Was i napiszę konkretniej co u nas. Trzymajcie się! Ps. 22 kwietnia Szarik kończy 4 lata! A jeszcze 100 stron temu był taaaki malutki... :)[/QUOTE] Ubeki przy nas to pikuś :evilbat: więc radzę mieć się na baczności :evil_lol: A co porabiasz we wrocku? Jeśli można wiedzieć ;) Wesołych świąt :) Quote
Izabela124. Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Spóźnione wszystkiego dobrego dla Szarika!!!!!! Quote
Recommended Posts