Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

[B]Życzenia od nas [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]
[URL="http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Bez_tytuu_2.jpg"]
[SIZE=4][COLOR=Navy]kliknij[/COLOR][/SIZE][/URL][/B]

• 1 month later...
Posted

Śliczności!!!! Zamiziałabym Szarika Twojego i wszystkie Donki. No i co z tego że nie ma papierka ale ma Pancię, która go wielbi. Mój pierwszy Don był bez papierka mimo, że z hodowli drugi ma już papierek ale nie jest już tak urodziwy. W pseudo hodowlach psiarze znają się i dbają o swojego pupila często lepiej niż w hodowlach - tu i tu to przeważnie tak naprawdę tylko interes. Nie popieram pseudohodowli ale znam i takie od których hodowcy zrzeszeni mogliby się uczyć.

• 1 year later...
Posted

No masz! Jesteście lepsze niż UBecja :D

To ja powiem tylko tyle, że aktualnie od października 2010 mieszkam we Wrocławiu bez Szariczka ;( Dlatego niewiele mogę Wam przytoczyc psich opowieści. Ale zapewniam, że został w dobrych rękach no i że często rozmawiamy sobie przez Skype ;) No i wracam jak tylko często się da.

Zatęskniło mi się za dogomanią, więc jak zajdę chwilkę czasu to chętnie zobaczę co u Was i napiszę konkretniej co u nas.

Trzymajcie się!

Ps. 22 kwietnia Szarik kończy 4 lata! A jeszcze 100 stron temu był taaaki malutki... :)

Posted

[quote name='Szarik']No masz! Jesteście lepsze niż UBecja :D

To ja powiem tylko tyle, że aktualnie od października 2010 mieszkam we Wrocławiu bez Szariczka ;( Dlatego niewiele mogę Wam przytoczyc psich opowieści. Ale zapewniam, że został w dobrych rękach no i że często rozmawiamy sobie przez Skype ;) No i wracam jak tylko często się da.

Zatęskniło mi się za dogomanią, więc jak zajdę chwilkę czasu to chętnie zobaczę co u Was i napiszę konkretniej co u nas.

Trzymajcie się!

Ps. 22 kwietnia Szarik kończy 4 lata! A jeszcze 100 stron temu był taaaki malutki... :)[/QUOTE]

Ubeki przy nas to pikuś :evilbat: więc radzę mieć się na baczności :evil_lol:

A co porabiasz we wrocku? Jeśli można wiedzieć ;)

Wesołych świąt :)