figa33 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 a ja powiem , że ciśnie mi się ciśnienie jak jasna cholera :angryy: ale najważniejsze ,że Bajer bezpieczny Quote
figa33 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='figa33']Cesar Millan powiedziałby może ,ze Bajer jest spokojny i zrelaksowany ..:roll:[/QUOTE] że się zacytuję .....:roll: smutny pies schroniskowy :roll: [IMG]http://images61.fotosik.pl/1161/f0df0dc8364df3c7gen.jpg[/IMG] zrelaksowany pies domowy :roll: [IMG]http://images64.fotosik.pl/1170/7b3aa51c7486d5c6gen.jpg[/IMG] i wszystko jasne ....:stupid::ak-shot::mdleje::bad-word::zly7: Quote
Becia66 Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 Tak Figuś, dokładnie tak to wygląda :shake:. Quote
karolakola Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Nie będę nawet komentować zachowania tych ludzi ale cisną mi się na usta mocno niecenzuralne słowa :-x a Tu Bajer u p. Małgosi , odpoczywa po "wrażeniach" z domu adopcyjnego [IMG][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images70.fotosik.pl/5/5909e4030b0f5b85med.jpg[/IMG][/URL][/IMG] Quote
Becia66 Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 (edited) śpij piesku i odpoczywaj po tym wszystkim co cie spotkało. Jakie to kochane psisko, matko święta mam ochotę wystrzelić rakietę pod Krosno do takich jednych, co to mają stawik w ogrodzie i mózgi chyba w nim potopili. Edited July 16, 2014 by Becia66 Quote
Agula99 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 [quote name='Becia66']śpij piesku i odpoczywaj po tym wszystkim co cie spotkało. Jakie to kochane psisko, matko święta mam ochotę wystrzelić rakietę pod Krosno do takich jednych, co to mają stawik na ogrodzie i mózgi chyba w nim utopili.[/QUOTE] he he he he :diabloti::haha::mdrmed::biggrina::eggface::megagrin: Quote
figa33 Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 odpoczywaj Bajerku , pies na posłanku , normalne warunki , ech.. ludzie ludzie , na co wam psy , no nie mogę zrozumieć toku myślenia Quote
Agula99 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Dostałam dzisiaj rano fotkę Bajerka uśmiechniętego i zadowolonego :) Niestety moja komórka padał i jestem odcięta od świata, na jak długo nie wiem, więc proszę o zrobienie ogłoszeń na Karolę lub Becię, bo do mnie nikt się nie dodzwoni (jak na razie), Karola dźwigniesz to co?? ;) Karolcia i Figa bardzo proszę o ogłoszenia na wczoraj, tekścik może być ten co wcześniej, tylko napiszcie że pies przebywa w domu tymczasowym, bo pewnie Alina nie ma czasu napisać tekstu, ja już więcej odnośnie Bajera nic nie wiem, jak on tam spał całą noc itp, bo kontaktu brak, może Alina będzie coś widziała. Quote
karolciasz28 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Szkoda słów, co za fałszywi ludzie...:shake: Znajdziemy TEN dom. :) Quote
ariete2503 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Karola, jak możesz, to wstaw te zdjęcia komórkowe Bajerka, które dziś dostałam od Gosi i Ci przesłałm.Tekścik dla Bajera jest, tylko w pracy nie loguję się na dogo. Jak wogóle można było pomyśleć, że nie będę mieć czasu dla Bajerka:shake::[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]Bajer – talizman przynoszący szczęście[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]Bajer, to ok. 1,5 roczny piesek o umaszczeniu biało-czarnym z lekkimi muśnięciami brązu. To niewielki piesek sięgający wzrostem przed kolano. [/COLOR][/FONT][FONT=Times New Roman][COLOR=#000000] Bajer jest wyjątkowo towarzyski, pogodny i radosny, wpatrzony w człowieka i bardzo mu oddany. To bardzo pojętny psiak: szybko nauczył się siadać w oczekiwaniu na smakołyki. Pięknie chodzi przy nodze, a w domu zachowuje czystość. Cały czas rozpiera go energia,jest psem idealnym dla ludzi prowadzących aktywny tryb życia. Bajer sprawdzisię też jako kandydat na członka rodziny z dziećmi, dla których będzie doskonałym towarzyszem zabaw, wnoszącym mnóstwo energii, radości i miłości we wspólne życie. To typowy pies rodzinny; do kochania, przytulania i głaskania. Lubi towarzystwo swoich psich koleżanek, natomiast w stosunku do piesków może być konfliktowy. [/COLOR][/FONT][FONT=Times New Roman][COLOR=#000000]Bajer przebywa obecniew domu tymczasowym w Rzeszowie, gdzie uczy się, jak funkcjonować w swojej przyszłej rodzinie. Mówią, że takie trójkolorowe psiaki przynoszą szczęście każdemu, kto je przygarnie. Chyba nikt w to nie wątpi, patrząc na ten sympatyczny, roześmiany pysio. Piesek jest zaszczepiony i odrobaczony.[/COLOR][/FONT] Quote
Becia66 Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 (edited) Sugerowałabym zmienić w tekście ,,sięgający przed kolano'', a napisałabym że waży 13km. Sięgający przed kolano to już naprawde kawałek psa, a naszego Bajerka można jeszcze na rękach nosić. :razz: I kontakt na Karolakolę, wyraziła zgodę! :lol: Edited July 17, 2014 by Becia66 Quote
ariete2503 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='Becia66'] waży 13km. [/QUOTE] Oj Beciu, Beciu, coś Cię dziś nieźle oszołomiło:lol::lol::lol: Quote
karolciasz28 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Zrobiłam pakiet, ale się machnęłam i namiary dałam na Becię. Macie coś przeciwko? Zmieniać? Quote
ariete2503 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Właśnie wróciłam ze spaceru z Kają, podczas którego spotkałyśmy Gosię z Bajerkiem. W nocy Bajerek śpi spokojnie, w domu nie sika, przyzwyczaił się do windy, lubi balkon i muzykę. Zapoznał się też z chomikiem. I jest strasznie przytulaśny; lubi głaskanie po tyłku, drapanie po brzuszku; kochane psisko! Wycałowałam śliczny słodki pysio bardzo, bardzo mocno! Quote
figa33 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 kochane psisko , a już mu zdaje się jakiś sznurek szykowali ..:shake: Quote
Becia66 Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 [quote name='karolciasz28']Zrobiłam pakiet, ale się machnęłam i namiary dałam na Becię. Macie coś przeciwko? Zmieniać?[/QUOTE] Karolciu zmień namiar na Karolę w ogłoszeniach Bajera bo ja prawdopodobnie pojadę w najbliższym czasie do Gdańska do mojej nowonarodzonej wnusi. :lol: C Quote
Agula99 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 No to super że Bajerek taki fajny w domku :D nasz serdelek :) Quote
Agula99 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Świeżutkie wieści od Bajerka. Bajerek jest grzeczny, kochany, czyściutki :) ładnie chodzi na spacerki, śpi na swoim posłanku, zachowuje czystość, reaguje na podstawowe komendy jak siad, poczekaj :) dzisiaj szalał z jakaś suczką na ogrodzie u znajomej Gosi, mało tego Bajer pięknie jeździ samochodem, sam na sam z Gosią i to bez przypięcia, nie, siedzi z tyłu, leży, albo patrzy do przodu, stałe łapkami, opiera się i patrzy do tyłu, albo na boki i tak sobie jeżdżą po Rzeszowie :) A jutro Bajerek jedzie na wczasy tam gdzie był Maksiu czyli do cioci, będzie miał ogród i sielskie życie, lepiej nawet niż w Madrycie :D wraca w niedzielę. Quote
Agula99 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 No kto pozdrawia,kto??? :D [IMG]http://oi57.tinypic.com/2414m0g.jpg[/IMG] A tu Bajerek na "sznurku" bo był z Gosią na działce ale nieogrodzonej, no i proszę, można być na sznurku i szczęśliwym?? A no można :D [IMG]http://oi57.tinypic.com/zkpu21.jpg[/IMG] Quote
Agula99 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Becia, Gosia tam smsowała do Ciebie odnośnie sesji Bajerka, pewnie nie widziałaś sms, na razie na wczasach od jutra, to może się na poniedziałek umówicie :) Quote
figa33 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 ho ho , to i wczasy Bajerek ma , no proszę i można być szczęśliwym psem , nie mając ogrodu i stawu.. Quote
Becia66 Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 moje słoneczko najdroższe, znowu uśmiech gości na tym kochanym pysiu. :loveu: Agula sms dostałam i w poniedziałek skontaktuję sie z Małgosią. Quote
Recommended Posts