betka Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Zapraszam na mały bazarek dla pieski Buty, dysza do odkurzacza, ESTEE LAUDER dla chorych ONków do 30.05. 22 Quote
FLY Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 proszę o potwierdzenie jak dojdzie 172zł z tego bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/252281-zako%C5%84czony-***-EKSKLUZYWNA-BI%C5%BBUTERIA-***-ekspresowy-mini-bazarek-dla-Kari buziaki dla Kari;) co tam słychać u niej? jakieś plany w kwestii operacji? Quote
bea100 Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 [quote name='FLY']...jakieś plany w kwestii operacji?[/QUOTE] Przyłączam się do tego ważnego pytanka Quote
Martika&Aischa Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 i ja zaglądam do ślicznej dziewczyny :) Quote
anett Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 Dziewczyny przepraszam za ciszę, nie było mnie kilka dni, zaraz wszystko pouzupełniam ale najważniejsza wiadomość - Kari ma dzisiaj operację więc bardzo potrzebne są kciuki i dobre fluidy! MUSI być dobrze:lol: Quote
Martika&Aischa Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 [quote name='anett']Dziewczyny przepraszam za ciszę, nie było mnie kilka dni, zaraz wszystko pouzupełniam ale najważniejsza wiadomość - Kari ma dzisiaj operację więc bardzo potrzebne są kciuki i dobre fluidy! MUSI być dobrze:lol:[/QUOTE] Nie może być inaczej !!!!!!!!!!!!!Zaciskam z całych sił !!!!!!!!!! Quote
gluchypies Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Trzymam i ja!!!!! Będzie dobrze, musi być!!! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
anett Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 dzięki!:lol: nie może być innej opcji ale i tak się martwię... [quote name='betka']Zapraszam na mały bazarek dla pieski Buty, dysza do odkurzacza, ESTEE LAUDER dla chorych ONków do 30.05. 22 Beatko bardzo Ci dziękuję za kolejny bazarek!!:lol::lol: [quote name='FLY']proszę o potwierdzenie jak dojdzie 172zł z tego bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/252281-zakończony-***-EKSKLUZYWNA-BIŻUTERIA-***-ekspresowy-mini-bazarek-dla-Kari buziaki dla Kari;) co tam słychać u niej? jakieś plany w kwestii operacji? wczoraj wpłynęło 172zł z bazarku, FLY dzięki wielkie!!:lol::lol: a Kari się otworzyła, widać, że czuje się już pewnie, jest radosnym psiakiem, uwielbia pobiegać za piłeczkami i patykami, dogaduje się bez problemu z każdym psem, koty zresztą też Jej nie przeszkadzają, no jednym słowem cudna dziewczynka:loveu: Quote
malagos Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 [quote name='anett']Dziewczyny przepraszam za ciszę, nie było mnie kilka dni, zaraz wszystko pouzupełniam ale najważniejsza wiadomość - Kari ma dzisiaj operację więc bardzo potrzebne są kciuki i dobre fluidy! MUSI być dobrze:lol:[/QUOTE] nieśmiało zagladam, czy juz może po? Quote
bea100 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 [quote name='malagos']nieśmiało zagladam, czy juz może po?[/QUOTE] ....no właśnie? Quote
muka1 Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Ja też trzymam kciuki za powodzenie !!!!!!!! Gdzie odbyła się operacja ?? Na Jasnogórskiej ? czy Wały Dwernickiego ? Quote
Martika&Aischa Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 zaglądam z nadzieją na jak najlepsze wieści !!!! oczywiście trzymam i nie puszczam !!!!!!! Quote
anett Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 Wszystko w porządku!!!:multi::multi: operacja bez komplikacji, Kari ładnie się wybudziła, udało się usunąć cale to paskudztwo, wycinek poszedł na badania; Kari została też od razu wysterylizowana; zaraz Ewa prześle zdjęcia:lol: Muka na Mireckiego operował dr Janikowski Quote
Martika&Aischa Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Kari dzielna dziewczynko dużo dużo zdrówka!!!!!!!!!!! wierzę że ta historia dobrze się skończy a gdzieś tam czeka na Kari najwspanialszy domek na świecie i ten jeden jedyny wymarzony człowiek !!!!!! Quote
ajw Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 [quote name='anett']Wszystko w porządku!!!:multi::multi: operacja bez komplikacji, Kari ładnie się wybudziła, udało się usunąć cale to paskudztwo, wycinek poszedł na badania; Kari została też od razu wysterylizowana; zaraz Ewa prześle zdjęcia:lol: Muka na Mireckiego operował dr Janikowski[/QUOTE] Ufff. Dzielna Kari :) Quote
Bogusik Posted April 24, 2014 Posted April 24, 2014 Dobrze,że już po zabiegu! :smile: Miejmy nadzieję,że wynik histopatologiczny, będzie dobry...:kciuki: Quote
anett Posted April 24, 2014 Author Posted April 24, 2014 Kari sobie przysypia całe popołudnie i wieczór, nie ma apetytu ale pije i sika Quote
Recommended Posts