jotpeg Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 to nadzwyczajne, że ona taka przyjazna/spokojna do innych kotów. Z psami to pół biedy, ale kot do kota - oj, tu bywa różnie... (ładne stadko :loveu: ) Quote
Jo37 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Ja myślę, że trzeba poczekać ze szczepieniem . Niech kicia dojdzie o siebie. Quote
terra Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Ogłoszenia już wykupiłam. Moim zdaniem im szybciej będą ogłoszenia tym lepiej ,bo nigdy nie wiadomo ile będzie czekać na dom, a jak szybko się znajdzie i zakocha domek to poczeka na Quetkę. Do ogłoszeń mam podać woj. i miasto na jakie mają być ogłoszenia. Quote
caha Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 trzymam kciuki za dobry, najlepszy domek, ogłaszać jak najbardziej można, jeśli ktoś ją upatrzy i pokocha, to jak w powiedzeniu "jak kocha - to poczeka" ;) Quote
Maciek777 Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 [quote name='jotpeg']to nadzwyczajne, że ona taka przyjazna/spokojna do innych kotów. Z psami to pół biedy, ale kot do kota - oj, tu bywa różnie... (ładne stadko :loveu: )[/QUOTE] Dziękuję w imieniu stadka;) [quote name='Jo37']Ja myślę, że trzeba poczekać ze szczepieniem . Niech kicia dojdzie o siebie.[/QUOTE] Poczeka się tyle ile będzie trzeba:) Dobrze, że u kotów nie jest obowiązkowe;) [quote name='terra']Ogłoszenia już wykupiłam. Moim zdaniem im szybciej będą ogłoszenia tym lepiej ,bo nigdy nie wiadomo ile będzie czekać na dom, a jak szybko się znajdzie i zakocha domek to poczeka na Quetkę. Do ogłoszeń mam podać woj. i miasto na jakie mają być ogłoszenia.[/QUOTE] Wszystko zamieszczę najdalej we wtorek bo na prawdę nie mam nawet czasu myśleć nad tekstem:roll: Dziękuję raz jeszcze:) Myślę, że długo się nie poczeka;) [quote name='caha']trzymam kciuki za dobry, najlepszy domek, ogłaszać jak najbardziej można, jeśli ktoś ją upatrzy i pokocha, to jak w powiedzeniu "jak kocha - to poczeka" ;)[/QUOTE] Zostaje jeszcze kwestia wyleczenia oka. Mam nadzieję, że to nie chwilowa poprawa bo coś jakby je jeszcze trochę mruży:roll: Quote
Maruda666 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='Maciek777']Więc wstawcie proszę linki na co mają być przeznaczone Wasze procenty:p Zapomniałem poinformować. Quetka nie jest jedynym zwierzakiem w domu:) Są jeszcze, kolejno: Summer, Zuzia i Boguś, ale nie do adopcji:evil_lol: [url]http://i58.tinypic.com/99dxm0.jpg[/url] [url]http://i57.tinypic.com/28lz72e.jpg[/url] [url]http://i58.tinypic.com/6i8hmc.jpg[/url] [/QUOTE] Maćku, dziękuję za ujęcie w bazarku :) - jak można, to proponuję Magika - chłopak ma ponad 5 tys. długu [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/211543-Czaruj%C4%85cy-Magik-z-ogromnym-d%C5%82ugiem-szuka-domu-dla-siebie-i-swojej-przyjaci%C3%B3%C5%82ki[/url] Patrząc na współlokatorów [COLOR=#000000]Quetki - to miejsce czekało na nią ;) :) - teraz jest zachowana równowaga ( 2 na 2 [/COLOR]:evil_lol: ) To białe to Summer? - śliczny :) Quote
terra Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Dobrze, to czekam cierpliwie na fotki i tekścik do ogłoszeń. Quote
Maciek777 Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 [quote name='Maruda666']Maćku, dziękuję za ujęcie w bazarku :) - jak można, to proponuję Magika - chłopak ma ponad 5 tys. długu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/211543-Czarujący-Magik-z-ogromnym-długiem-szuka-domu-dla-siebie-i-swojej-przyjaciółki[/URL] Patrząc na współlokatorów [COLOR=#000000]Quetki - to miejsce czekało na nią ;) :) - teraz jest zachowana równowaga ( 2 na 2 [/COLOR]:evil_lol: ) To białe to Summer? - śliczny :)[/QUOTE] A więc 25% na Magika:) To będzie kropla w morzu potrzeb:roll: Już wcześniej pytałem siostrę czy nie chce jej zatrzymać, ale nie;) Summer (imię, którego nikt nie używa;)) ma już 14 lat i dziękuje za pochwałę:p Quote
Maruda666 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Aż wróciłam na poprzednią stronę jeszcze raz go zobaczyć - nie wygląda na swoje lata :) Przy okazji wygłaszcz całe psio-kocie towarzystwo w moim imieniu :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Poczytałam zaległości na wątku Quetki :lol:. Miała kotka wiele szczęścia, że tak trafiła :lol:. [B]Maćku[/B], a Ty masz naprawdę wspaniałą siostrę :lol:. Zwierzyniec siostry też super, zwierzaki widać, że wypieszczone i takie zadbane :lol:. Mizianko dla oryginalnej kitki i reszty stadka :loveu:. Quote
Maciek777 Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 [quote name='Maruda666']Maćku, dziękuję za ujęcie w bazarku :) - jak można, to proponuję Magika - chłopak ma ponad 5 tys. długu[/QUOTE] Swego czasu mój Baj miał 1500 zł długu i myślałem, że to astronomiczna kwota:roll: [quote name='Maruda666']Aż wróciłam na poprzednią stronę jeszcze raz go zobaczyć - nie wygląda na swoje lata :) Przy okazji wygłaszcz całe psio-kocie towarzystwo w moim imieniu :)[/QUOTE] Dziękuję, zrobię to:) Gdy śpi to może faktycznie nie wygląda:p [quote name='dana']Poczytałam zaległości na wątku Quetki :lol:. Miała kotka wiele szczęścia, że tak trafiła :lol:. [B]Maćku[/B], a Ty masz naprawdę wspaniałą siostrę :lol:. Zwierzyniec siostry też super, zwierzaki widać, że wypieszczone i takie zadbane :lol:. Mizianko dla oryginalnej kitki i reszty stadka :loveu:.[/QUOTE] Dzięki, zajmę się nimi:evil_lol: Zwierzaki mieszczuchy to i wybrudzić nie maja się gdzie;) Bazar miał dzisiaj ruszyć:oops: Ale jak, skoro fanty zostały zabezpieczone przed foceniem?:hmmmm: [IMG]http://i59.tinypic.com/152e52f.jpg[/IMG] A już tak na serio to 2 fanty mają jakieś plamki więc muszą zostać jeszcze wyprane by sprawdzić czy to trwałe czy nie. No i [B]JankaBezZiemii [/B]jeszcze nie podała celu, na jaki pójdzie 50 % zysku:) Że o wolnym czasie nie wspomnę:shake: Jednak wszystkie foty już porobione i obrobione. Pozostały tylko opisy:) Quote
Maciek777 Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 [quote name='terra']Mam pakiecik ogłoszeń dla Quetki. Potrzebuję: [COLOR=#3E3E3E]- tytuł ogłoszenia[/COLOR] [COLOR=#3E3E3E]- porywający tekst[/COLOR] [COLOR=#3E3E3E]- na jakie woj. ogłoszenia[/COLOR] [COLOR=#3E3E3E]- 4-5 zdjęć[/COLOR] [COLOR=#3E3E3E]- mail i tel. do kontaktu[/COLOR][/QUOTE] Tekst właśnie napisany:) Pierwszy raz pisałem ogłoszenie dla kota i chociaż podpatrywałem inne to nie jest ono "porywające", jak chciałaś:evil_lol: Jeśli macie jakieś rady, co dopisać lub usunąć, to słucham:) Ogłoszenie proszę na Wielkopolskę, miasto Nowy Tomyśl. Mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Tel.: 721 069 470 Maciek Ogłoszenie jest w trzecim poście. Dodałem też jedno nowe (stare) zdjęcie:) Muszę jej zrobić jakieś nowe...przed adopcją:p Quote
terra Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Tekścik trochę wygładziłam, niewiele ;) do tytułu dodałam zjawiskowa, a co, niech ludziska wiedzą ;) A tak a propos kociastych, fajne masz żelazko :) Quote
Maciek777 Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [quote name='terra']Tekścik trochę wygładziłam, niewiele ;) do tytułu dodałam zjawiskowa, a co, niech ludziska wiedzą ;) A tak a propos kociastych, fajne masz żelazko :)[/QUOTE] Dziękuję za poprawienie tekstu:) Julian lubi przeszkadzać cokolwiek by się nie robiło:evil_lol: Quote
jotpeg Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='Maciek777']Julian lubi przeszkadzać cokolwiek by się nie robiło:evil_lol:[/QUOTE] oj tam "przeszkadzać"!!! towarzyszyć! :lol: piękny Julian :loveu: wspaniały :loveu: Quote
b-b Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='caha']dalej cisza ws bazarku? ;) pozdrawiam :)[/QUOTE] I ja zaglądam czekając aby móc sobie znowu hopsać :diabloti: Quote
Maciek777 Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [quote name='jotpeg']oj tam "przeszkadzać"!!! towarzyszyć! :lol: piękny Julian :loveu: wspaniały :loveu:[/QUOTE] Subtelna różnica:p Julian dziękuje za komplement:) [quote name='caha']dalej cisza ws bazarku? ;) pozdrawiam :)[/QUOTE] Wysłałem PW do [B]JankiBezZiemii[/B], ale na razie cisza:shake: Nie wiem. Poczekam jeszcze trochę:roll: Byłem dzisiaj z niezaplanowaną wizyta u Quetki:) Oko już normalne i jej samopoczucie tak samo:) Rana ładnie się goi i nie ma zaczerwienień:) Niestety całe miejsce cięcia mocno się wybrzuszyło i jest średnio twarde. Mi to wygląda na przepuklinę pooperacyjną, ale oby nie:shake: Jutro zabieram ją do weta... Quote
Maciek777 Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [quote name='caha']pozdrawiam :)[/QUOTE] I ja pozdrawiam:p Ale wrócisz tu jeszcze?:cool3: [quote name='b-b']I ja zaglądam czekając aby móc sobie znowu hopsać :diabloti:[/QUOTE] Mało Ci? Dopiero co zakończyłaś swoje 10 bazarków:razz: Quote
terra Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Mam nadzieję, że to tylko opuchlizna pooperacyjna i wszystko zagoi się bez komplikacji. Trzymam mocno kciuki za Quetkę. Quote
Maciek777 Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 [quote name='terra']Mam nadzieję, że to tylko opuchlizna pooperacyjna i wszystko zagoi się bez komplikacji. Trzymam mocno kciuki za Quetkę.[/QUOTE] Dzięki za kciuki:) Tak, to tylko opuchlizna:p jak powiedział wet - nie każdy kot ją ma. Tutaj musiał mocno wszystko zszyć ze względu na ciążę. Przyznam, że jeszcze nie widziałem żeby tak mocno opuchło, ale najważniejsze, że kolejny zabieg niepotrzebny:) Quote
caha Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='Maciek777']I ja pozdrawiam:p Ale wrócisz tu jeszcze?:cool3: [/QUOTE] tak szybko się mnie nie pozbędziesz....będę Cię prześladować na wszystkich bazarkach....:diabloti: wiesz, ja jak się już do kogoś/czegoś przyczepię to jak rzep ;) :eviltong: Quote
caha Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='Maciek777']Dzięki za kciuki:) Tak, to tylko opuchlizna:p jak powiedział wet - nie każdy kot ją ma. Tutaj musiał mocno wszystko zszyć ze względu na ciążę. Przyznam, że jeszcze nie widziałem żeby tak mocno opuchło, ale najważniejsze, że kolejny zabieg niepotrzebny:)[/QUOTE] dobrze, że to tylko opuchlizna, ale obserwujcie cały czas, no chyba, że to dobry, zaufany wet Quote
Maciek777 Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 [quote name='caha']tak szybko się mnie nie pozbędziesz....będę Cię prześladować na wszystkich bazarkach....:diabloti: wiesz, ja jak się już do kogoś/czegoś przyczepię to jak rzep ;) :eviltong:[/QUOTE] Miło wiedzieć, że można na Ciebie liczyć:evil_lol: [quote name='caha']dobrze, że to tylko opuchlizna, ale obserwujcie cały czas, no chyba, że to dobry, zaufany wet[/QUOTE] Ufam mu. Mówi, że jeszcze przez 2 miesiące może to tak wyglądać. Quetka jest pod stałą obserwacją;) Quote
Recommended Posts