Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]przyszlam jeszcze powiedzieć

DOBRAAAAAANOOOOC

[IMG]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a194.gif[/IMG]

[/COLOR][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobranoc BASIU :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='basia2202']

[B][COLOR=purple]dzielna Madzialeno!! wiedziałam, że jak weźmiesz sprawy w swoje ręce:diabloti: to do nas szybciorem zawitasz :loveu:[/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]oswiadczam ze NIC nie bralam w swoje rence..:roll:. se zawitalam ino na chwile... tak bezinteresownie mnie do kompka dopuszczono... nie bede siedziec dlugo bo kompek ma jakiegos wirusa -pewnie zarazil sie mojom grypom... i antywirus sie nie uaktywnia... dlatego nie moge duzo klikac :placz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][COLOR=purple]Alutku... co też Ty tu imputujesz Madzialence? :roll: :cool3:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]ona nie kłamczuszka... wszyscy inni... ale ona... nigdyyy!! :cool3: nie mogła by tak przecie :diabloti: [/COLOR][/B][/quote]

:loveu::loveu::loveu:[B][FONT=Arial][COLOR=blue] basiu...normalnie ja cie kocham ... Ty jedna wierzysz we mnie[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]bardziej niz ja w siebie :cool1::roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand:
Doberek Basiu .......:multi::loveu::multi:
kończę juz kawusię przedspacerną .....masz może jakieś ciasteczko :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B][COLOR=Purple]WITAJCIE WSZYSCY!!:loveu:
roboty mam dziś mnóstwo.... terminy gonią... a taaaak mi się nie chce... :roll:
w sumie... to mi się nie chce już od poniedziałku :cool3:
BUZI DLA WAS!!!:loveu:
[/COLOR][/B]

[quote name='clockwork']:loveu::loveu::loveu:[B][FONT=Arial][COLOR=blue] basiu...normalnie ja cie kocham ... Ty jedna wierzysz we mnie[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]bardziej niz ja w siebie :cool1::roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]och.. Madzialeno... zawstydzasz mnie tą miłością :oops: :loveu:

ano.. wierzę...;) Ty w siebie też powinnaś :p
ja wyznaję zasadę (skromną bardzo - to po mamusi :cool3:):
nie doceniają Cię inni - doceń się sam! :loveu: :diabloti:

[/COLOR][/B][quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand:
Doberek Basiu .......:multi::loveu::multi:
kończę juz kawusię przedspacerną .....masz może jakieś ciasteczko :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]a my już dawno pospacerowo... Zuzkowa śpi sobie sama... (albo coś majstruje w przedpokoju :cool3: choć... muszę przyznać, że była ostatnio baaardzo grzeczna:p)

jest tylko problem... wczoraj skończył nam się plażowy pieniek :niewiem: będę musiała coś nowego małej skombinować do obgryzania (oby w tym czasie nie znalazła sobie innego obiektu zainteresowań...:roll:)

mam tylko resztkę herbaty w szklance... ciasteczka niestety niet :shake: za to mam dużo pracy i garba od tej pracy :placz:

Alutku... przygarnij mnie do siebie, na ten swój urlopik...:loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]WITAJCIE WSZYSCY!!:loveu:
roboty mam dziś mnóstwo.... terminy gonią... a taaaak mi się nie chce... :roll:
w sumie... to mi się nie chce już od poniedziałku :cool3:
BUZI DLA WAS!!!:loveu:
[FONT=Arial][COLOR=Red]
dziękuje za buziolka :loveu:[/COLOR][/FONT]
[/COLOR][/B]

[B][COLOR=Purple]och.. Madzialeno... zawstydzasz mnie tą miłością :oops: :loveu:

ano.. wierzę...;) Ty w siebie też powinnaś :p
ja wyznaję zasadę (skromną bardzo - to po mamusi :cool3:):
nie doceniają Cię inni - doceń się sam! :loveu: :diabloti:

[FONT=Arial][COLOR=Red]a wiesz że coś w tym jest ...zawsze mi to powtarzała moja mam ...a ja i tak nie potrafię skorzystać z tej rady ....[/COLOR][/FONT]:razz::oops::oops::oops:

[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple]a my już dawno pospacerowo... Zuzkowa śpi sobie sama... (albo coś majstruje w przedpokoju :cool3: choć... muszę przyznać, że była ostatnio baaardzo grzeczna:p)
[FONT=Arial][COLOR=Red]cisza przed burzą :hmmmm:[/COLOR][/FONT]

jest tylko problem... wczoraj skończył nam się plażowy pieniek :niewiem: będę musiała coś nowego małej skombinować do obgryzania (oby w tym czasie nie znalazła sobie innego obiektu zainteresowań...:roll:)

mam tylko resztkę herbaty w szklance... ciasteczka niestety niet :shake: za to mam dużo pracy i garba od tej pracy :placz:

Alutku... przygarnij mnie do siebie, na ten swój urlopik...:loveu:[/COLOR][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oć :loveu:.....przygarnę Cię i razem pojedziemy do Zdroju ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B][COLOR=Olive]CZEŚĆ :multi::multi::multi:

Basiu trzymam kciuki żeby tak Ci się chciało jak Ci się nie chce...wiem wiem, mało realne ale życzę Ci tego z całego serca :loveu::loveu:

Ściskam :) :loveu:
[/COLOR][/B]

Posted

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]doberek...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]basiu... ja sie doceniam.. wiem ile jestem warta i ino czasem ktos potrafi mnie wqrzyc gupim textem[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]buziaczkujemy sie z Zuzolka-demolka.. tfu tfu... [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]poszukaj na allegro pienkow nadmorskich:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

WOW Fotki rewelka kurde ja nie wiem jak sie z fotek linka robić zeby pokazac co sie mi podoba nooooooooo pomozcie mi! :))
BAsia - fajna z ciebie laska :D - to tak apropo bo ZUzia gra tu glowną rolę:P i nie mozna jej tego odbierać:P

Mężczyzna z Zuzią- ładnie ładnie.... :D

Nie no w ogole fajnie tu wiec po co mam pisać slodzić?- nie to nie jest slodzenie nigdy nikomu nie slodze ja po prostu stwierdzam fakty :D

Posted

[quote name='madziorna'][B][I][COLOR=RoyalBlue]Byłam i wszystkie zaległości nadrobiłam... :-) Foteczki z Gdyni cudne! :loveu:[/COLOR][/I][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]witaj Madzia:)
będzie więcej takich cudnych;)

[/COLOR][/B][quote name='Ania-shira']Świetne foteczki a Zuzka jaka dumna choć widac że fontanny chyba się bała.
Pozdrawiam :multi:[/quote]
[B][COLOR=Purple]hej Ania:loveu:
eee tam.. wcale się nie bała:evil_lol: chciała se tam wskoczyć i się popluskać:diabloti:
ale jej nie pozwalałam - jeszcze by nas straż miejska zwinęła :cool3:
cmokas w nochalka dla Ajeczki! :p

[/COLOR][/B][quote name='Alicjarydzewska'][B][COLOR=Purple]a my już dawno pospacerowo... Zuzkowa śpi sobie sama... (albo coś majstruje w przedpokoju :cool3: choć... muszę przyznać, że była ostatnio baaardzo grzeczna:p)
[FONT=Arial][COLOR=Red]cisza przed burzą :hmmmm:
[/COLOR][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]Alutku... nie krakaj :crazyeye: :shake:[/COLOR][/B]
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]oć :loveu:.....przygarnę Cię i razem pojedziemy do Zdroju ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]och przygarniająca Aluś...:loveu:
lecem... biegnem... a co tam... razem lecimy :painting: :evil_lol:
a co za atrakcje w Zdroju? :p[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]CZEŚĆ :multi::multi::multi:

Basiu trzymam kciuki żeby tak Ci się chciało jak Ci się nie chce...wiem wiem, mało realne ale życzę Ci tego z całego serca :loveu::loveu:

Ściskam :) :loveu:
[/COLOR][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple] kiepsko trzymałaś.. nie pomogło... :shake: :diabloti:
nadal mi się nie chce (pracuję, bo muszę :roll:)
włączę zaraz stoper i będę odliczać czas do 15stej:eviltong:
dzięki za Twe wielkie serce żonkilko :loveu: :multi: buziaczki!! :loveu:

[/COLOR][/B][quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]doberek...[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]basiu... ja sie doceniam.. wiem ile jestem warta i ino czasem ktos potrafi mnie wqrzyc gupim textem[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]buziaczkujemy sie z Zuzolka-demolka.. tfu tfu... [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]poszukaj na allegro pienkow nadmorskich:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]
witaj:)

a co tak ponuro? :cool3: przeca wiem, że wiesz ;) a goopie teksty - olać:diabloti:

Zuzolka odbuziaczkuje, jak jej przekażę;)
i Ty też nie krakaj Madzialenko :mad: :cool3:

oo... allegro :cool3: niegłupie...:evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Dominiqa']WOW Fotki rewelka kurde ja nie wiem jak sie z fotek linka robić zeby pokazac co sie mi podoba nooooooooo pomozcie mi! :))
BAsia - fajna z ciebie laska :D - to tak apropo bo ZUzia gra tu glowną rolę:P i nie mozna jej tego odbierać:P

Mężczyzna z Zuzią- ładnie ładnie.... :D

Nie no w ogole fajnie tu wiec po co mam pisać slodzić?- nie to nie jest slodzenie nigdy nikomu nie slodze ja po prostu stwierdzam fakty :D[/quote]
[B][COLOR=Purple]hej Dominiczko:)

linka robię tak: klikam na obrazem prawym przyciskiem myszy i tam mam opcję "kopiuj adres obrazka"; potem jak chcę ten obrazek zacytować, no to wklejam i już:)
jak nie masz takiej opcji, to nie wiem, jak inaczej się to robi :evil_lol:

buaahaha... "fajna laska" :cool3: no ale żeś pojechała:evil_lol: ze mnie laska normalnie jak... z Zuzki świnka morska:cool3: fajna kobitka - oki... ale żeby zaraz laska :eviltong: :evil_lol: aleś mi humorek poprawiła :loveu:

taaa... moje Kochanie i Zuzka to się tak przymilali do siebie, że o matko :cool3: tylko nie patrzyłam, a Zuzka już była z pyskiem na szyi Mariusza:loveu: i całusy...
ech... :roll: trochę zazdrosna jestem :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='madzia i medor']Przyszłom siem witnąć:hand::hand:[/quote]
[B][COLOR=Purple]witomy i Cie :evil_lol: :loveu:[/COLOR][/B]:multi:

Posted

witamy Zuzkowe baaardzo ciepluchno :)

alez pięknie z tymi stateczkami :) ja tak se patrze to Zuzka ze zdjęcia w zdjęcie to męznieje :eviltong: hihi :) nie ma co :) "najlepiej " się prezentuje przy tych wszystkich wichurach , burzach i gromach :eviltong: .. taki mały zbieg okolicznosci ????:eviltong:

ja to bym na dywanik tych Dwoje wzięła... :eviltong: .. coż to za mizdrzenie :eviltong:

SUPER JEST POOGLąDAć wASZE FOTECZKI :) ZAWSZE TAKIE CIEPłE I UROCZE:)

pozdrawiamy :) i ślemy buziole :buzi:

:bluepaw:

Posted

[quote name='matinestka']witamy Zuzkowe baaardzo ciepluchno :)

alez pięknie z tymi stateczkami :) ja tak se patrze to Zuzka ze zdjęcia w zdjęcie to męznieje :eviltong: hihi :) nie ma co :) "najlepiej " się prezentuje przy tych wszystkich wichurach , burzach i gromach :eviltong: .. taki mały zbieg okolicznosci ????:eviltong:

ja to bym na dywanik tych Dwoje wzięła... :eviltong: .. coż to za mizdrzenie :eviltong:

SUPER JEST POOGLąDAć wASZE FOTECZKI :) ZAWSZE TAKIE CIEPłE I UROCZE:)

pozdrawiamy :) i ślemy buziole :buzi:

:bluepaw:[/quote]
[B][COLOR=Purple]witajcie Kochani:)
noo... Zuzka rośnie... i coraz więcej siły ma :cool3: ciągnie na smyczy jak diabli...

nie nie.. nie zbieg okoliczności;) Zuzolka-demolka stanęła we właściwym miejscu - przy niszczycielach :cool3: :diabloti:

miło, że podobają Wam się nasze foteczki:)

ściskamy również i pozdrawiamy gorąco :loveu:

[/COLOR][/B][B][/B]

Posted

[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]No to już w domku :) :multi::multi:[/COLOR][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]no ja dopiero teraz mam trochę spokoju...:roll:
jak Ty siedziałaś przy kompiku, to ja pewnie wchodziłam do domku...
potem sprzątanie - Zuzka zrobiła dziś kupę w domu :mad: , nasikane standardowo... podarła szmatę do podłogi (zostawiam jej ją, żeby na nią sikała, ale nie działa...)
potem spacer - [U]Zuzka dziś była nieznośna[/U]! ciągnęła na smyczy jak... ciągnik :mad: i rzucała się jak jakaś psychopatka w amoku:angryy: umęczyłam się z nią dziś i naszarpałam okrutnie:mad:i jeszcze na koniec na mnie hulnęła, bo nie trafiła do jakiejś gałęzi zwisającej z drzewa... skopała mnie w brzuch...:splat:
ech... nie mam siły dziś do niej :shake: niemożliwa jest...
zjadła i poszła spać teraz:) gadzina niedobra:cool3:

[/COLOR][/B][quote name='evaxon']hejkaaaaaa:multi::multi::multi::multi::multi:[/quote]
[B][COLOR=Purple]heeej Ewuś:)
[/COLOR][/B]
[quote name='Matinka']Witam po południowo :P. a ja odliczam czas do 20 bo bede gale vivy ogladac (vivacomet) Mizianko[/quote]
[B][COLOR=Purple]witaaajcie witaaajcie:p
a ja będę zaraz obrabiać kolejne fotki;)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]no ja dopiero teraz mam trochę spokoju...:roll:
jak Ty siedziałaś przy kompiku, to ja pewnie wchodziłam do domku...
potem sprzątanie - Zuzka zrobiła dziś kupę w domu :mad: , nasikane standardowo... podarła szmatę do podłogi (zostawiam jej ją, żeby na nią sikała, ale nie działa...)
potem spacer - [U]Zuzka dziś była nieznośna[/U]! ciągnęła na smyczy jak... ciągnik :mad: i rzucała się jak jakaś psychopatka w amoku:angryy: umęczyłam się z nią dziś i naszarpałam okrutnie:mad:i jeszcze na koniec na mnie hulnęła, bo nie trafiła do jakiejś gałęzi zwisającej z drzewa... skopała mnie w brzuch...:splat:
ech... nie mam siły dziś do niej :shake: niemożliwa jest...
zjadła i poszła spać teraz:) gadzina niedobra:cool3:
[/COLOR][/B][/quote]

[B][COLOR=Olive]ahhh...biedactwo co Ty się z nią masz :roll:
też już bym nie miała sił do takiej nieznośniej Zuzki [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:mad: [/COLOR][/B][B][COLOR=Olive]ale z drugiej strony jak się spojrzy na taką słodką mordkę to nie można długo się gniewać [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:splat:
[/COLOR][/B][COLOR=Purple][B][COLOR=Olive]Niech małe kudłate jak najszybciej wyrośnie z tego głupowania bo nam zwariujesz :eviltong:

Buźka :)
[/COLOR][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]witaaankoo!!
a jak tam szkoła?;) dzisiaj zaczynałaś?:)[/COLOR][/B][B][/B][/quote]

cześć dziewczyny ;)
no we wtorek zaczynałam i od razu do 19.30... chyba nas pomylili z wieczorowymi :roll: ale kobita nie raczyła przyjść na ostatnie zajęcia, więc wróciłam wcześniej :cool3:

Ale piękne widoczki!!!! no nie wiem, który zacytować, wszystkie takie ładne!! :loveu:

[url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_866.jpg[/url] super fotka :loveu: cudne są te różowe plamki na pycholu :loveu: i też jej fałdy wyłażą spod obroży :evil_lol:

Portowe fotki też bardzo ładne :)
[url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_872.jpg[/url] piękne niebo :-o

ufffff, wszystko nadrobione, lece dalej ;) buziaki i głaskanko :loveu:

Posted

[quote name='basia2202'][B][/B]
[B][COLOR=Purple]Alutku... nie krakaj :crazyeye: :shake:

[FONT=Arial][COLOR=Red]:razz:nie krakam ...ja tylko strasznie serio się kumam z rzeczywistościa :diabloti:[/COLOR][/FONT]
[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple]och przygarniająca Aluś...:loveu:
lecem... biegnem... a co tam... razem lecimy :painting: :evil_lol:
a co za atrakcje w Zdroju? :p[/COLOR][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]w Zdroju mieszka Madzialena :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]Hejka, wpadłam na chwilke poprosić o odwiedzanie wątku..

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7560111#post7560111[/URL]

Dzięki z góry i lece dalej:-([/B][/COLOR]

Posted

[B][COLOR=Purple]moje dwa szczęścia:) i Dar Pomorza:)
[IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_896.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_897.jpg[/IMG]

maszty Daru Pomorza i sterowiec
[IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_898.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_899.jpg[/IMG]

żurawie portowe w Gdyni
[IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/zuza_900.jpg[/IMG]

[/COLOR][/B]