Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='teqquila']Witanko :)
przeczytalam wszystko od ostatniej wizyty mialam cos napisac ale nie bede bo znow by sie zaczelo :eviltong: wystarczy mi to co widzem
filmy obejrzalam i foty tyz :) widzialam Bimberosa jak lapie ogon Zuzanki :evil_lol::evil_lol:
a ja mam jeszcze zdjecia z naszego wspolnego spaceru przed wyjazdem myym ale wstawie hm... nie wiem kiedy
to kiedy nastepny spacer??[/quote]
[B][COLOR=Purple]hejka Justynjka:)
ano właśnie.. widzisz... ja też powiedziałam, że jednego złamanego przecinka w tej sprawie nie postawię już... :roll:
swe zdania możemy sobie wymienić gdzie indziej;)
jak dobrze pójdzie, to może w ten weekend? znaczy spacer następny...:) na razie jeszcze nie wiem do końca, co będzie się działo... ale chyba jakichś większych planów nie mam:)
rodzice mieli rocznicę ślubu robić.. ale.. tata pracuje cały weeekend, więc kiszka...
w następny weekend za to (13-14) to nie mogę na 100% - same rodzinne urodziny... jedne za drugimi...;)

[/COLOR][/B][quote name='madzia i medor']Dobery Zuzolki:loveu::loveu:[/quote]
[B][COLOR=Purple]cześć Madzioszku:) fotaski i filmiki widziałaś?;)
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple];)

[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple]cześć Madzioszku:) fotaski i filmiki widziałaś?;)
[/COLOR][/B][/quote]
Jasne, że widziołom:loveu::loveu:

Posted

[B][COLOR=Purple]a przychodźcie wszyscy:evil_lol: a co tam.. skąpa nie jestem ;)
mam tylko nadzieję, że ciasta starczy dla wszystkich:cool3: bo Mariusz wziął pół do W-wy :evil_lol: nie to, żeby lubił czy coś... :roll: :diabloti: wziął, żeby się nie zmarnowało... żebym się sama tak nie truła :diabloti: (taki on dobry dla mnie :cool3:)
no ale skoro tyle Was przybędzie... ;) [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]a przychodźcie wszyscy:evil_lol: a co tam.. skąpa nie jestem ;)
mam tylko nadzieję, że ciasta starczy dla wszystkich:cool3: bo Mariusz wziął pół do W-wy :evil_lol: nie to, żeby lubił czy coś... :roll: :diabloti: wziął, żeby się nie zmarnowało... żebym się sama tak nie truła :diabloti: (taki on dobry dla mnie :cool3:)
no ale skoro tyle Was przybędzie... ;) [/COLOR][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
a czemu Mariuszek tam np do Katowic ciasta nie chciał dowieśc .....bliżej byłobu odebrać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..........:grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
a czemu Mariuszek tam np do Katowic ciasta nie chciał dowieśc .....bliżej byłobu odebrać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..........:grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]a bo jakoś tak :evil_lol: pewnie Was też chciał oszczędzić, co by nie zaszkodziło :cool3:;) :evil_lol:
on taki troskliwy... :loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='BBeta']Dzień dobry ;)

Właśnie ide sobie zrobić herbatke z cytryną :diabloti:[/quote]
[B][COLOR=Purple]witanko:) a ja spożywam właśnie śniadanko:) bułecka z takim tam mięskiem:)
pyyychaaaa:)[/COLOR][/B]

[quote name='teqquila']to podziekuj mu za sie tak o nas troszczy :) ja tam moge zaryzykowac z tym ciastem :evil_lol:[/quote]
[B][COLOR=Purple]hehe.. sam se poczyta podziękowania;)
noo.. ja też muszę zaryzykować... przecie nie wyrzucę, a psa truć nie mam sumienia :cool3: :evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]witanko:) a ja spożywam właśnie śniadanko:) bułecka z takim tam mięskiem:)
pyyychaaaa:)[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
Smacznego ;)

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]a bo jakoś tak :evil_lol: pewnie Was też chciał oszczędzić, co by nie zaszkodziło :cool3:;) :evil_lol:
on taki troskliwy... :loveu:[/COLOR][/B][/quote]

[quote name='teqquila']to podziekuj mu za sie tak o nas troszczy :) ja tam moge zaryzykowac z tym ciastem :evil_lol:[/quote]

:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:no ja też tam strachliwa nie jestem ....zaryzykowałabym ....;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]malo nagadana.. przyszlam z posilkami :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]ktos rzuci temat??? :razz::razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='BBeta']Smacznego ;)[/quote]
[B][COLOR=Purple]a dziękuję:) teraz też smacznego się przyda, bo jem obiadek:)[/COLOR][/B]

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:no ja też tam strachliwa nie jestem ....zaryzykowałabym ....;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[quote name='teqquila']hehe to zaryzykujemy razem :) najwyzej razem bedziemy otrute :evil_lol::evil_lol:[/quote]
[B][COLOR=Purple]ależ Wy dzielnee!! :p od razu wiedziałam;)[/COLOR][/B]

[quote name='emdziolek'][B][COLOR=DarkOrange]NO i jestem :) Gdzie moaj obiecana ferbata i ciacho>?:cool3:[/COLOR][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]ano proszę herbatkę:) :kaffee_2: zrobiłam Ci owocową... sama zdecydowałam, bo nie mówiłaś, jaką chcesz:)[/COLOR][/B]

[quote name='evaxon']heloł:loveu::loveu::loveu::loveu::multi:[/quote]
[B][COLOR=Purple]heloooł Eeewciaaa:)[/COLOR][/B]

[B][COLOR=Purple]a teraz ciacho dla wszystkich:) z gruszkami :p
częstujcie się ;)[/COLOR][/B]
[IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/inne_001.jpg[/IMG]

[B][COLOR=Purple]i jeszcze troszkę jesieni Wam przyniosłam :)
na którymś spacerze z Zuzką, nazbierałam kasztanków i sama własnoręcznie (dla Mariuszka:loveu:) zrobiłam takie oto cuś:)[/COLOR][/B]
[IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/inne_002.jpg[/IMG]

[B][/B]

Posted

[B][COLOR=Purple]AAA.... Z TEGO WSZYSTKIEGO... ŻE TAKA TU ROZMOWA BYŁA... I JA MAŁO ZAGLĄDAŁAM W WEEKEND... :roll:
ZAPOMNIAŁAM WAM CHYBA PODZIĘKOWAĆ ZA CENNE RADY ODNOŚNIE ODŻYWIENIA NAJMARNIEJSZEGO SZCZENIACZKA:calus:
DZIĘĘĘĘKI WAM WSZYSTKIM BAAARDZOOOO!! :loveu:
DAM ZNAĆ, JAK BĘDĘ WIEDZIAŁA, JAK SIĘ MALUCH MIEWA:)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]malo nagadana.. przyszlam z posilkami :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]ktos rzuci temat??? :razz::razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]ooo.. wiiitaj nieuzależniona od dogo Madzialeno :multi:
no widzisz.. w Tobie jedyna nadzieja :cool3: bo ONE to tu nic gadać nie chcą :evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]AAA.... Z TEGO WSZYSTKIEGO... ŻE TAKA TU ROZMOWA BYŁA... I JA MAŁO ZAGLĄDAŁAM W WEEKEND... :roll:
ZAPOMNIAŁAM WAM CHYBA PODZIĘKOWAĆ ZA CENNE RADY ODNOŚNIE ODŻYWIENIA NAJMARNIEJSZEGO SZCZENIACZKA:calus:
DZIĘĘĘĘKI WAM WSZYSTKIM BAAARDZOOOO!! :loveu:
DAM ZNAĆ, JAK BĘDĘ WIEDZIAŁA, JAK SIĘ MALUCH MIEWA:)[/COLOR][/B][/QUOTE]
[COLOR=royalblue]Heeej=)[/COLOR]

[COLOR=royalblue]oby było wszystko ok :kciuki: =)[/COLOR]