clockwork Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]Madzialeno... Ty mnie nie zrozumiałaś, kochana :cool3: te 666 noży Ci dałam, żebyś miała czym rzucać;) a nie że masz je przyjąć ode mnie na klatę :evil_lol: i dlatego 666, bo wiem, że kochasz tę liczbę :diabloti: [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]a dla Ani miałam przygotować inną liczbę noży - jaką tam by chciała :cool3: bo to głównie między Wami dwoma była "debata";)[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]to 666 to była dygresja taka.. dlatego w nawiasie napisałam[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]i nie uważam, że jesteś żałosna! :cool3: chodziło mi o to, że akurat takie sformułowanie było niepotrzebne... akurat było to skierowane do Ciebie... ale obojętnie do kogo by nie było, miałabym takie samo zdanie... po prostu... troszkę za dużo zostało powiedziane:cool3:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]ja Was wszystkie lubię, macie swoje zdanie - szanuję to... jednych zdanie podzielam, innych nie - normalne (trudno się zgodzić z każdym)[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]tylko mi się tu nie kłócić już :cool3: bo jak nieeee....:diabloti: to Wam zrobię z tyłków jesień średniowiecza!:mad: :evil_lol: a jesień mamy piękną tego roku... ;)[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]no... buzioleee!! :loveu:[/COLOR][/B][/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]eeeeeeeeeeeeeee.. no to cie nie zrozumialam..:oops::oops:.. myslalam ze tys mi wbila w klate te noze .... ale nie... nic od ciebie nie dostalam... nawet noza w klacie :shake::shake:;) buuuhahahhahaha..... [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]przeca ja sie juz nie klucilam, nie kluce i nie zamierzam...po prostu przekrzykiwalysmy sie ...... :roll: i nozami tez nie kcem rzucac... powiedzialam co mialam do powiedzenia bo mamy podobno wolnosc slowa .... i myslenia ;)a ja nie chce i nie musze sie zgadzac z kazda opinia na dogo.... i oklamywac wszystkich dookola ze TAK oczywiscie naturlisz owszem macie racje... tak jest bo ktos to chce uslyszec ;) [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]co do pseudohodowli to temat wywoluje skrajne emocje.... ale pseudohodowla nie rowna pseudohodowli a hodowla nie rowna hodowli....[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff]zeby powstala rasa BANDOG jak i dawniej kazda inna nowa rasa ....zazwyczaj :roll: MUSZA byc skrzyzowane jakies 2 inne rasy... gdzie poczatkowo to kundle, a potem sie je dopracowuje ....................:razz:[/COLOR][/FONT][/B] a tera was caluje.. ide do kosciola sie wyspowiadac :evil_lol::evil_lol: edit... chce zauwazyc jeszcze ze dopoki "prawo" nie bedzie zaostrzone pod kontem traktowania psow (proponuje jak kuba bogu tak bög kubie ;)) wogole zwierzät... dopoki beda traktowane jak rzecz a wszystkie czyny oceniane jako NISKA SZKODLIWOSC :angryy: to los ich bedzie jaki jest.... wystarczy obowiazkowe chipowanie zeby namierzyc wlasciciela zaniedbanego psa i slone kary .... nie gruba kasa za kupienie, ale grozba konkretnej surowej kary za zaniedbanie psa.... ale to jest za piekne :roll: patrze z mojego punktu widzenia... nie stac mnie dac za psa 3000 zl.... a chce go miec... schrony powiedzmy sa puste bo nie ma rozmnazanych na potege psow.... i co??? i nie moge se kupic przy czym ktos kogo stac kupuje zeby pokazac ze obok najnowszego mercedesa jest tez lepszy jako posiadacz psa.... niekoniecznie go kocha i dba o niego- wazne ze ja mu zazdroszcze ze mogl tego psa nabyc ...... jest w elicie ..... i tylko to sie liczy :cool1: Quote
basia2202 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]eeeeeeeeeeeeeee.. no to cie nie zrozumialam..:oops::oops:.. myslalam ze tys mi wbila w klate te noze .... ale nie... nic od ciebie nie dostalam... nawet noza w klacie :shake::shake:;) buuuhahahhahaha..... [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B]a tera was caluje.. ide do kosciola sie wyspowiadac :evil_lol::evil_lol: edit... chce zauwazyc jeszcze ze dopoki "prawo" nie bedzie zaostrzone pod kontem traktowania psow (proponuje jak kuba bogu tak bög kubie ;)) wogole zwierzät... dopoki beda traktowane jak rzecz a wszystkie czyny oceniane jako NISKA SZKODLIWOSC :angryy: to los ich bedzie jaki jest.... wystarczy obowiazkowe chipowanie zeby namierzyc wlasciciela zaniedbanego psa i slone kary .... nie gruba kasa za kupienie, ale grozba konkretnej surowej kary za zaniedbanie psa.... ale to jest za piekne :roll: patrze z mojego punktu widzenia... nie stac mnie dac za psa 3000 zl.... a chce go miec... schrony powiedzmy sa puste bo nie ma rozmnazanych na potege psow.... i co??? i nie moge se kupic przy czym ktos kogo stac kupuje zeby pokazac ze obok najnowszego mercedesa jest tez lepszy jako posiadacz psa.... niekoniecznie go kocha i dba o niego- wazne ze ja mu zazdroszcze ze mogl tego psa nabyc ...... jest w elicie ..... i tylko to sie liczy :cool1:[/quote] [B][COLOR=Purple]jak ja bym Ci mogła wbić noża w klatę... Madzialeeeno... nigdy w żyyciuu:) idź się wyspowiadać koniecznie :cool3: tylko pod warunkiem, że 666 razy:cool3: inaczej będzie nieważne :diabloti: :evil_lol: chipowanie i kary popieram, jak najbardziej!! Zuzka ma chipa już od jakiegoś czasu:) (alem się pochwaliła ;)) też Cię cmokamy:loveu: P.S. chciałam przy okazji zauważyć... że absolutnie, w nawet najmniejszej części, nawet ciut... ani pół ciuta... nie jesteś uzależniona od dogo! :loveu: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
emdziolek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple] P.S. chciałam przy okazji zauważyć... że absolutnie, w nawet najmniejszej części, nawet ciut... ani pół ciuta... nie jesteś uzależniona od dogo! :loveu: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/B][/quote] [COLOR=DarkOrange][B]Też to zauważyłam:evil_lol: Zresztą która z NAS jest uzależniona od Dogo??:hmmmm: Bo ja napewno nie:evil_lol: DOGOMANIA FEE!! BLEE!!:comp26: :evil_lol::diabloti::diabloti::evil_lol: Basieńko zapodaj ferbatu:) Jakie dziś serwujesz??:cool3: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]Byłam ....poogladalam fotaski randkowe :loveu:....i już jestem grzeczna jak pani w moim wieku przystalo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Imbirka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]Byłam ....poogladalam fotaski randkowe :loveu:....i już jestem grzeczna jak pani w moim wieku przystalo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: ale kawały opowiadasz:p:loveu: Quote
clockwork Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]jak ja bym Ci mogła wbić noża w klatę... Madzialeeeno... nigdy w żyyciuu:)[/COLOR][/B] [CENTER]:loveu::loveu:[/CENTER] [B][COLOR=purple]idź się wyspowiadać koniecznie :cool3: tylko pod warunkiem, że 666 razy:cool3: inaczej będzie nieważne :diabloti: :evil_lol:[/COLOR][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]oj... zanim zalicze 666 spowiedzi to zdonzom mnie juz odstrzelic :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][COLOR=purple]chipowanie i kary popieram, jak najbardziej!![/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]Zuzka ma chipa już od jakiegoś czasu:) (alem się pochwaliła ;))[/COLOR][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]klocus tez ma.... :razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][/FONT][/B] [B][COLOR=purple]też Cię cmokamy:loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]P.S. chciałam przy okazji zauważyć... że absolutnie, w nawet najmniejszej części, nawet ciut... ani pół ciuta... nie jesteś uzależniona od dogo! :loveu: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/B] [/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie jestem :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]Też to zauważyłam:evil_lol:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkorange]Zresztą która z NAS jest uzależniona od Dogo??:hmmmm:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Bo ja napewno nie:evil_lol: DOGOMANIA FEE!! BLEE!!:comp26:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]:evil_lol::diabloti::diabloti::evil_lol:[/COLOR][/B] [/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]przeca mowie ze nie jestem uzalezniona od dogo..:diabloti:. ale zdaje sobie sprawe ze wy jestescie uzaleznione odemnie.. dlatego tu zaglondam :roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Imbir1']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: ale kawały opowiadasz:p:loveu:[/quote] :crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye:no i zaś spaliłam kawał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
tusia. Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Ptrzebrnęłam przez prawie cały wątek :). Mizianko Quote
Imbirka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 kolejne fotki z wczorajszej randki:loveu::evil_lol: [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0495.jpg[/IMG] [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0496.jpg[/IMG] [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0497.jpg[/IMG] [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0498.jpg[/IMG] [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0499.jpg[/IMG] Quote
Imbirka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 c.d.:loveu: [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0500.jpg[/IMG] [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0501.jpg[/IMG] [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0502.jpg[/IMG] [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0503.jpg[/IMG] [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0504.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tu paszczę prawym oczkiem ......;)[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Imbirka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 c.d.:p [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0505.jpg[/IMG] [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0506.jpg[/IMG] [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0508.jpg[/IMG] [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0510.jpg[/IMG] [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0511.jpg[/IMG] Quote
emdziolek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [COLOR=DarkOrange][B]A ja paszcze lewym łockiem bo do prawego cus mi wpadło;)[/B][/COLOR] Quote
Bzikowa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Tak, mamy wyprany mózg, jak ktoś mi juz powiedział.Yhm :evil_lol: W żaden sposób nie gloryfikuje hodowli psów z papierami bo wiem, ze tam tez są często przekręty. Ale szlag mnie trafia jak widze ile jest kundelków w schroniskach i ciągle rodzą się nowe a inni beztrosko je rozmnażają :p I nie chodzi mi tu o POSIADACZY takich psów a o ich "HODOFFCÓW".Wiem, ze i tak nie dotrze Amen. Aha i co jest złego w pytaniu o hodowlę z ktorej sie psa wzięło ? :O Randkowe zdjęcia - bomba! :loveu: Quote
basia2202 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Też to zauważyłam:evil_lol: Zresztą która z NAS jest uzależniona od Dogo??:hmmmm: Bo ja napewno nie:evil_lol: DOGOMANIA FEE!! BLEE!!:comp26: :evil_lol::diabloti::evil_lol: Basieńko zapodaj ferbatu:) Jakie dziś serwujesz??:cool3: [/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]no jaasne, że żadna z nas nie jest uzależniona :cool3: ale Madzialena to w pierwszej kolejności!! :evil_lol: :diabloti: dzisiaj herbata czerwona:) może być?;)[/COLOR][/B] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]Byłam ....poogladalam fotaski randkowe :loveu:....i już jestem grzeczna jak pani w moim wieku przystalo :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]Alu... nie oszukuj nas tu :cool3: przecie widzę, że rozrabiasz :evil_lol: :diabloti:[/COLOR][/B] [quote name='Matinka']Ptrzebrnęłam przez prawie cały wątek :). Mizianko[/quote] [B][COLOR=Purple]witaaaamy witaaaaamy!! :multi: :) i gratulujemy wytrwałości :p [/COLOR][/B] [quote name='an_bzik']Tak, mamy wyprany mózg, jak ktoś mi juz powiedział.Yhm :evil_lol: W żaden sposób nie gloryfikuje hodowli psów z papierami bo wiem, ze tam tez są często przekręty. Ale szlag mnie trafia jak widze ile jest kundelków w schroniskach i ciągle rodzą się nowe a inni beztrosko je rozmnażają :p I nie chodzi mi tu o POSIADACZY takich psów a o ich "HODOFFCÓW".Wiem, ze i tak nie dotrze Amen. Aha i co jest złego w pytaniu o hodowlę z ktorej sie psa wzięło ? :O Randkowe zdjęcia - bomba! :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]Aniu... napisałam to wcześniej, ale się powtórzę... wszystkich nas trafia, że tyle kundelków w schroniskach - ale nie tylko! - rasowe psy też oddają, bo się komuś znudziły!! co to za różnica, czy pies ma papier czy nie ma? pies jest psem... i obojętnie, gdzie by się nie urodził należy mu się jakieś normalne życie, prawda??? Tak mówisz... jakby któraś z nas rozmnażała psy beztrosko... nie zmienisz świata! takie hodowle były i będą... wszystkich nas to boli... a jak już taki piesek się urodzi, to jest po ptakach - jakie to ma znaczenie, czy gdzieś przypadkiem się urodził, czy w hodowli psów z papierem, czy w pseudohodowli były psy rozmnażane dla kasy? jak już taki piesek jest, to przecież najwazniejsze, żeby znalazł dom!! wszyscy wiedzą, że są hodowle normalne i takie, gdzie suka jest brzydko mówiąc maszynką do rozmnażania... no i co z tym zrobisz? sama nic... i powtarzam - i rasowe psy są rozmnażane i porzucane, i kundelki... dajmy więc już spokój, skąd one pochodzą.. w ogóle zamknijmy ten temat! i pomagajmy im znajdować dobre domki:) finito!:) cieszymy się, że zdjątka spacerowe się podobają:) ech... to wszystko dzięki Bimbrowej :loveu: [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]no jaasne, że żadna z nas nie jest uzależniona :cool3: [FONT=Arial][COLOR=Red] oczywiście ze NIE ;):eviltong::eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT] ale Madzialena to w pierwszej kolejności!! :evil_lol: :diabloti: [COLOR=Red][FONT=Arial]tak ona nawet w poniedziałki nie nadrabia blogasów od soboty godzina 13....:evil_lol:[/FONT][/COLOR] dzisiaj herbata czerwona:) może być?;) [FONT=Arial][COLOR=Red]:hmmmm: a dobra jest ....:razz:[/COLOR][/FONT] [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]Alu... nie oszukuj nas tu :cool3: przecie widzę, że rozrabiasz :evil_lol: :diabloti:[/COLOR][/B] [B][/B][/quote]:oops::oops:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops:no nie oszukuję .....jestem grzeczna ...jak jANIOŁEK [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/k015.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
tusia. Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Super fotencje! Mizianko i pozdrówki Quote
basia2202 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops::oops:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops:no nie oszukuję .....jestem grzeczna ...jak jANIOŁEK [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/k015.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]h h h ... ależ z Ciebie żartownisia :evil_lol: a herbata czerwona b. dobra:) dla mnie każda herbata dobra:p[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]h h h ... ależ z Ciebie żartownisia :evil_lol: a herbata czerwona b. dobra:) dla mnie każda herbata dobra:p[/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Basiu .......ja jestem bardzo ......no ..........poważna :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Akadna Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [COLOR=royalblue]Ja najbardziej lubię wieloowocową :eviltong:[/COLOR] Quote
Bzikowa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Basiu, przepraszam, ze wrócę do tematu ale nikt tu nie mówi, ze psy bez rodowodu sa mniej kochane gorsze czy coś. Tfu! Po prostu kupując psa z pseudohodowli napędza się całą machinę ich produkowania, przez co domy tracą schroniskowce. Z jakiegoś powodu matka szczeniąt nie mogła mieć rasowych dzieci.. Mimo to 'hodowca', dla kasy rozmnożył ją. Jak bedzie miał chętnych - będzie to robił dalej. Jesli nie, to moze zapali mu sie czerwona lampeczka i zajmie sie czyms innym. I absolutnie popieram ratowanie schroniskowych bidulek tak jak to zrobiłaś Ty z Zuzankową! (btw bosko jej w tej czerwieni obróżki:loveu:) Zwracam się do reszty... Nadal nie wiem, czemu pytanie o hodowlę jest wg Was złe? Quote
basia2202 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Basiu .......ja jestem bardzo ......no ..........poważna :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]Alu... ja nigdy nie wątpiłam.... w Twoją powagę :roflt:[/COLOR][/B] [quote name='Werka'][COLOR=royalblue]Ja najbardziej lubię wieloowocową :eviltong:[/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]takie też posiadam:) zapraszam, jakby co;)[/COLOR][/B] [quote name='an_bzik']Basiu, przepraszam, ze wrócę do tematu ale nikt tu nie mówi, ze psy bez rodowodu sa mniej kochane gorsze czy coś. Tfu! Po prostu kupując psa z pseudohodowli napędza się całą machinę ich produkowania, przez co domy tracą schroniskowce. Z jakiegoś powodu matka szczeniąt nie mogła mieć rasowych dzieci.. Mimo to 'hodowca', dla kasy rozmnożył ją. Jak bedzie miał chętnych - będzie to robił dalej. Jesli nie, to moze zapali mu sie czerwona lampeczka i zajmie sie czyms innym. I absolutnie popieram ratowanie schroniskowych bidulek tak jak to zrobiłaś Ty z Zuzankową! (btw bosko jej w tej czerwieni obróżki:loveu:) Zwracam się do reszty... Nadal nie wiem, czemu pytanie o hodowlę jest wg Was złe?[/quote] [B][COLOR=Purple]Aniaaaaa.. litooościii.. pliiiiisssss...:cool3: Ostatni raz piszę w tym temacie: tak, masz rację, że kupując psa z pseudohodowli zabiera się dom tym ze schroniska.... ale... idąc dalej tym tropem... również kupując rodowodowego psa z hodowli, która jest naprawdę ok - też się zabiera dom bidom z przytulisk:roll: czy Twój białasek jest z hodowli, czy ze schroniska? jeśli z hodowli, to co... wygląda na to, że zrobiłaś tak samo, jak Ci, co biorą psy z pseudohodowli - zabrałaś dom schroniskowemu psiakowi? a jeśli jest ze schroniska to zrobiłaś ok? Ania.. wzięłaś Bezika, bo taki Ci się podobał... ma dom i to jest najważniejsze! i na koniec... wierzysz w to, że pseudohodowcy przestaną hodować psy dla kasy?? ile osób przekonasz, żeby nie kupowali tam psa? zawsze znajdą się tacy, co się uprą... co nie zrozumieją o co chodzi... naprawdę... nie uleczysz całego świata, choć bardzo byś chciała... ech... więcej w tym temacie nie napiszę nawet jednego małego przecinka :cool3: [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple] a czerwona obróżka... ech.. ładnemu to we wszystkim ładnie, co niee? :loveu: :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Bzikowa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Nie zgadzam się z tym co piszesz w większości ale już nic nie napiszę :eviltong::eviltong: bo mam dość przerabiania tego tematu :p EOT. Serio. I tak się nie zgodzimy. Quote
Akadna Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [COLOR=royalblue]Hello;) widzę na filmikach że Zuzolek już duży :cool3: ile ma w kłębie?[/COLOR] Quote
basia2202 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 [quote name='Werka'][COLOR=royalblue]Hello;) widzę na filmikach że Zuzolek już duży :cool3: ile ma w kłębie?[/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]nooo... spoooraaa jest... prawie taka jak Bimberos :evil_lol: nie mierzyłam jej jeszcze nigdy dokładnie... ale była mierzona tak mniej więcej... i coś około 60 cm będzie ;) podobno jeszcze troszkę urośnie:) a jak się położy i wyciągnie, to maaaatkooooo.... jaka ona jest dłuuuugaaaaaa[/COLOR][/B] :evil_lol: [B][COLOR=Purple]wieeeeelkie psisko :loveu:[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts