Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej ho :D

no pięknie ... my tu z Ekipa wpadamy się przywitac.. bo nas chwile nie było .. a tu co ?????? ładnie. ładnie ..... Zuza i jej Pańca byczą sie nad morzem ... cudownie:loveu: :eviltong:

poczytalimy wszystko pięknie i teraz z niecierpliwościa...... z wielka niecierpliwościa czekamy na foto relacje:) ( Bejbik nie mozę sie doczekac zdjęcia przy latarniii :) )

pozdrawiamy baaardzo gorąco :buzi:

:bluepaw:

Posted

[SIZE=4][B][COLOR=Purple]WRÓCILIIIIŚMYYYYYYYY!!!:p :multi::multi:

[SIZE=3]Witamy Wszystkich ciepło!!:)[/SIZE]
:laola:

[SIZE=2]Dziękujemy za sprzątanie:)

Teraz krótka relacja z powrotu... trochę się tu ogarniemy po powrocie... i zabieramy się za wstawianie fotów:p

[/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=Purple][SIZE=2]Zuza, jak się okazuje, idealnie nadaje się do podróżowania!:) Baaardzo dużą panienką się zrobiła na tych wywczasach:) Dzielną taką i w ogóle:) W podróży powrotnej myśleliśmy, że nam kto piesa podmienił :cool3: Zuza przespała caaaalusieeeńką podróż!! Ponad 6 godzin!! Nie było wołania na siku, nic w ogóle!! Nawet myślałam, że się popsuła, czy co... bo jak wysiedliśmy z pociągu, to dłuuuugo trwało, zanim zrobiła co trzeba :cool3: za to suchego chleba znalazła na trawniku obowiązkowo:cool3: bo przecie głodna psina... zabidzona... na podróż nic jedzonka nie dostała, żeby senscji nie było, no to tylko wysiadła, już coś znalazła :cool3: jak dotarliśmy do domu, to Zuzka dalej w kimono - normalnie nie nasz pieees:)
Podróż była spokojna... w miarę... w przedziale przeważnie byliśmy sami, w Tczewie wsiadła tylko jakaś dzicz, z jakiejś przysięgi czy coś... maaatko co za bydlęta! konduktorzy wywalili ich z pierwszej klasy, bo jedna babka skargę złożyła (a tamci bez biletów, picie, palenie i takie tam :roll:), no to potem latali po całym pociągu i kopali w przedziały... ech... na szczęście dotarliśmy bezpiecznie:)
Do Gdyni na pociąg podwiózł nas właściciel autem, więc Zuzka jechała jak panisko (takim czymś jak jeep). Byliśmy sporo przed pociągiem, więc poszliśmy jeszcze na wycieczkę do portu, także będą jeszcze foty z Gdyni:) Zuza oglądała łabędzie, bo pierwszy raz widziała takie wielkie ptaszyska:evil_lol: Wyciągnęliśmy małą na ponad 2 godziny, nawdychała się nadmorskiego wiatru przed odjazdem, to może dlatego takie spanko potem było:)
To na razie taka krótka relacja... idziemy się rozpakować, zjeść coś, włączyć jakie pranko i wrócimy powklejać fotki:)
Buziole dla Was wszystkich i do usłyszonka niebawem:loveu:
Szczególne (mokre) całusy od Zuzolka-scerbolka :evil_lol:
[/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Posted

Wróciliście :multi: :multi: :multi:

Jestem pod wrażeniem Zuzankowej grzeczności!! :loveu: Ciesze sie, że tak fajnie wszystko sie udało i z niecierpliwością czekam na fotki!!! :mdrmed:

Posted

[quote name='basia2202'][SIZE=4][B][COLOR=Purple]WRÓCILIIIIŚMYYYYYYYY!!!:p :multi::multi:

[SIZE=3]Witamy Wszystkich ciepło!!:)[/SIZE]
:laola:

[SIZE=2]Dziękujemy za sprzątanie:)

Teraz krótka relacja z powrotu... trochę się tu ogarniemy po powrocie... i zabieramy się za wstawianie fotów:p

[/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=Purple][SIZE=2]Zuza, jak się okazuje, idealnie nadaje się do podróżowania!:) Baaardzo dużą panienką się zrobiła na tych wywczasach:) Dzielną taką i w ogóle:) W podróży powrotnej myśleliśmy, że nam kto piesa podmienił :cool3: Zuza przespała caaaalusieeeńką podróż!! Ponad 6 godzin!! Nie było wołania na siku, nic w ogóle!! Nawet myślałam, że się popsuła, czy co... bo jak wysiedliśmy z pociągu, to dłuuuugo trwało, zanim zrobiła co trzeba :cool3: za to suchego chleba znalazła na trawniku obowiązkowo:cool3: bo przecie głodna psina... zabidzona... na podróż nic jedzonka nie dostała, żeby senscji nie było, no to tylko wysiadła, już coś znalazła :cool3: jak dotarliśmy do domu, to Zuzka dalej w kimono - normalnie nie nasz pieees:)
Podróż była spokojna... w miarę... w przedziale przeważnie byliśmy sami, w Tczewie wsiadła tylko jakaś dzicz, z jakiejś przysięgi czy coś... maaatko co za bydlęta! konduktorzy wywalili ich z pierwszej klasy, bo jedna babka skargę złożyła (a tamci bez biletów, picie, palenie i takie tam :roll:), no to potem latali po całym pociągu i kopali w przedziały... ech... na szczęście dotarliśmy bezpiecznie:)
Do Gdyni na pociąg podwiózł nas właściciel autem, więc Zuzka jechała jak panisko (takim czymś jak jeep). Byliśmy sporo przed pociągiem, więc poszliśmy jeszcze na wycieczkę do portu, także będą jeszcze foty z Gdyni:) Zuza oglądała łabędzie, bo pierwszy raz widziała takie wielkie ptaszyska:evil_lol: Wyciągnęliśmy małą na ponad 2 godziny, nawdychała się nadmorskiego wiatru przed odjazdem, to może dlatego takie spanko potem było:)
To na razie taka krótka relacja... idziemy się rozpakować, zjeść coś, włączyć jakie pranko i wrócimy powklejać fotki:)
Buziole dla Was wszystkich i do usłyszonka niebawem:loveu:
Szczególne (mokre) całusy od Zuzolka-scerbolka :evil_lol:
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/quote]
Ojj, to podróż była troszkę stresująca:shake::shake:Dobrze, że cali i zdrowi dojechaliście:multi:
A Zuzanka bardzo grzeczna dziewczynka:loveu:

Posted

[COLOR=royalblue]Świetnie że już jesteście! Basiu, gdybyś znalazła czas, to u mnie są fotki z naszego wypadu do Croatii;)[/COLOR]
[COLOR=royalblue][/COLOR]
[COLOR=royalblue][/COLOR]
[COLOR=royalblue]pozdrawiam i całuski dla Zuzy[/COLOR]

Posted

Jeeeesteście!!!!! :multi: :multi: :multi:
Jestem pod wrażeniem - gratulacje dla Zuzki, taka dzielna, całą podróż wytrzymała :loveu: Choć po takich ekscytujących wakacjach, ja też bym odłożyła szaleństwa na bok i poszła spać :cool3:

Czekam na dalsze relacje i fotki, żeby móc osobiście się przekonać jak ten nasz bydlaczek urósł :)

Posted

[B][COLOR=Purple]WITANKO WSZYSCY RAZ JESZCZE!! :multi::multi::multi:

Witanko również [COLOR=Blue]Bimbry i Tyśki [COLOR=Purple]również wrócone z wakacji:loveu: aaa.. i [COLOR=Blue]Werka[/COLOR] wrócona z wakacji też witanko :) i kto tam jeszcze wrócił;)
Zajrzę do Was, jak się trochę obrobię... do wszystkich w ogóle zajrzę i ponadrabiam zaległości:)

[/COLOR][/COLOR]
Chciałam powklejać wczoraj chociaż trochę fotek, ale... oczywiście musiało być coś nie teges :angryy: awaria jakaś techniczna naszego serwera :mad:dzisiaj też pewnie działać nie będzie - bo to widzę, że trwa od jakiegoś czasu... ileś tam ostatnich zdjęć też się nie ładuje :angryy:
ale coś zakombinuję... umieszczę trochę fot gdzie indziej i chociaż jakieś linki powstawiam czy cuś...[/COLOR][/B]

[quote name='agaciaaa']Wróciliście :multi: :multi: :multi:
Jestem pod wrażeniem Zuzankowej grzeczności!! :loveu: Ciesze sie, że tak fajnie wszystko sie udało i z niecierpliwością czekam na fotki!!! :mdrmed:[/quote]

[quote name='madzia i medor']Ojj, to podróż była troszkę stresująca:shake::shake:Dobrze, że cali i zdrowi dojechaliście:multi:
A Zuzanka bardzo grzeczna dziewczynka:loveu:[/quote]

[quote name='g_o_n_i_a']Witajcie! :multi: Wreszcie jestescie :buzi:
Zuzankowa grzeczniutka :loveu: Mizianko dla niej.[/quote]

[B][COLOR=Purple]Zuzankowa wymiziana, wycałowana :) chociaż dziś to nie zasłużyła :mad: wróciłam do szarej rzeczywistości... ech...
tak ładnie było na wakacjach... sikanie tylko na trawkę... a wczoraj co? zapomniało się piesowi i się zlała na dywan! :mad:
a dzisiaj wracam i co?? urwana słuchawka od domofonu :angryy: chce ktoś może? mam ją na zbyciu:cool3: tak skakala na drzwi zahaczając o kabel (od dłuższego czasu), że w końcu urwała...
ale niee.. to nie wszystko :mad:oczywiście się zlała i ściągnęła sobie papier toaletowy z półki, która jest pod pawlaczem!! mała cholera, jak ona tam sięga? :mdleje:
noo.. tak więc niszczycielska gadzina powróciła :roll:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Werka'][COLOR=royalblue]Świetnie że już jesteście! Basiu, gdybyś znalazła czas, to u mnie są fotki z naszego wypadu do Croatii;)[/COLOR]
[COLOR=royalblue]pozdrawiam i całuski dla Zuzy[/COLOR][/quote]

[B][COLOR=Purple]zajrzałam i widziałam:)
tylko Ciebie coś brak było na tych fotach ;)

[/COLOR][/B][quote name='Wyjątek']Całuski dla gigancika Zuzki :D[/quote]
[B][COLOR=Purple]przekazane, godzilla dziękuje i też całuje :cool3:

[/COLOR][/B][COLOR=Black][quote name='evaxon']witanko wrocone z wakacji:multi:[/quote][/COLOR]
[B][COLOR=Purple]witanko Ewucha :multi: do Cię też zajrzę, ino trochę fotów tu wstawię, żebyście mieli co oglądać:)

[/COLOR][/B][quote name='Nicka*']Zuzanka jest prześliczna, troche mi to zajeło ale przeczytałam i obejrzałam wszystko od 1 strony :) Czekamy na fotki :)[/quote]
[B][COLOR=Purple]witanko nowa ciociu :loveu: Zuza tak jak prześliczna, tak gadzinowska hehe :diabloti: :evil_lol: fajnie, że pooglądałaś wszystkie foty:) gratulacje, że przebrnęłaś przez to wszystko od samego początku :p ostatnie foty co prawda się nie ładuję... bo coś serwer nawalił... ale naprawimy to wkrótce:)

[/COLOR][/B][quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jeeeesteście!!!!! :multi:
Jestem pod wrażeniem - gratulacje dla Zuzki, taka dzielna, całą podróż wytrzymała :loveu: Choć po takich ekscytujących wakacjach, ja też bym odłożyła szaleństwa na bok i poszła spać :cool3:

Czekam na dalsze relacje i fotki, żeby móc osobiście się przekonać jak ten nasz bydlaczek urósł :)[/quote]
[B][COLOR=Purple]eloł Gizmusie:)
dzielna była, ale koniec urlopu, to znów rogi pokazuje :cool3: teraz to jestem pewna na 200%, że nikt nam psa nie podmienił :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='Sznaucerka-Balbina']W końcu jesteście:multi::multi:

Jestem dumna z Zuzki:loveu: Kochana dziewczynka:loveu: To teraz obowiązkowo czekamy na foty:cool3:[/quote]
[B][COLOR=Purple]heloł Oliwko i Balbinko:)
foty właśnie obrabiam, także pod wieczór coś tu się pojawi:)
[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]

[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:multi::multi::multi:Witanko wróceni:loveu::loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR][/I][/quote]
[B][COLOR=Purple]witanko Alusiu :loveu: :multi:

[/COLOR][/B][quote name='Imbir1']Helloł powrócone:multi::multi::multi::multi:[/quote]
[B][COLOR=Purple]heloł Bimbrowa raz jeszcze :evil_lol:

[/COLOR][/B][quote name='evaxon']heloł wczasowicze:multi:[/quote]
[B][COLOR=Purple]Ewa.. no co Ty [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:cool3: coś Ci się pomylało aaalbo... coś piłaś [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple] :evil_lol: jakie wczasowicze? przecie my już w domku :cool3: a dziś to nawet ciężko pracowaliśmy :p

[/COLOR][/B][quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witanko!!!! przyznaje nie nadrabiam,...bo mam wszędzie zaległości po łikendzie, ale obiecuje że nadrobie ... O! :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Purple]witanko Klokłorkowa :multi:
po weekendzie...:eviltong: toś mnie rozbawiła :cool3: ja mam ponad 2 tygodnie zaległości :evil_lol: do Bożego Narodzenia nie nadrobię czytania u Was wszystkich :diabloti:
[/COLOR][/B]
[quote name='groszek83']:evil_lol:No przecież wróciła z wakacji trzeba sie zabierać do pracy nadgonic zaległości:diabloti:[/quote]
[B][COLOR=Purple]ano... rzeczywistość...:roll: szara dziś niestety bardzo, bo nawet na dworzu ponuro :roll:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=Purple]

[/COLOR][/B]

Posted

Rozrabiaka z Zuzki:shake: Ale i tak ją kocham:loveu::loveu:

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]
[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Purple]heloł Oliwko i Balbinko:)
foty właśnie obrabiam, także pod wieczór coś tu się pojawi:)
[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]

[/COLOR][/B][/quote]

Już wieczór:razz: