Carolcia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Ja rowniez witam :cool1: [URL]http://pyo.3d.pl/zuza/zuza_175.jpg[/URL] Ladny portrecik :loveu: :loveu: Pozdrawiamy :) Quote
Ania-shira Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Pooglądałam fotki ze spacerku są świetne bardzo spodobał mi się Tysiek :multi: Świetnie razem wyglądają :loveu: :multi: Czekam na więcej fotek Quote
teqquila Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Dzis nie bedzie zdjecioszkow :) znow pradu nie maja i necika trza czekac az wroca do siwta :) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='teqquila']Dzis nie bedzie zdjecioszkow :) znow pradu nie maja i necika trza czekac az wroca do siwta :) :evil_lol: :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]buuuuuuu ale w takim razie witam się szybciorkiem ...dzień doberek Zuzanko i Basiu...:p [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
groszek83 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ja to jestem coraz bardziej ciekawa co w efekcie końcowym z Zuzy wyrośnie:evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 proponowala bym nie spozniac sie z oplatami ... bozycie bez pradu nalezy do nudnych:diabloti::evil_lol: witanko:multi: Quote
g_o_n_i_a Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Dzien dobry :multi: No ładnie bez prądu... :shake: Wracajcie do nas prędko! :cool3: Quote
teqquila Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 hehe pewnie nie maja czasu na necik :evil_lol::evil_lol: i prad tyz im jest do niczego nie potrzebny w tym momencie :cool3::evil_lol::evil_lol: hmmm... weekendzie Quote
basia2202 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 [B][COLOR=blue]WITAMY WSZYSTKICH PO PRZERWIE TECHNICZNEJ ;) :multi: [/COLOR][/B] [B][COLOR=royalblue][I]no to wróciliśmy:) ech... ależ to były akcje... najpierw nie było prundu :cool3: potem była awaria netu, robili i robili... jak już na chwilę działał net, to znowu wyłączyli prąd... potem jak cokolwiek zaczęło działać, to wywaliło korki, bo się jakieś spięcie zrobiło i nie było światła... i w tych ciemnościach... szukając po omacku świeczki... panna Zuzanna - mówiąc brzydko i wprost - się zerzygała :wallbash: znowu musiała coś chapnąć na dworzu... ech... sodoma i gomora...[/I][/COLOR][/B] [B][COLOR=#4169e1][I]no a potem to były inne sprawy... nie było na nic czasu... [/I][/COLOR][/B] [B][COLOR=#4169e1][I]a wczoraj byliśmy z Zuzkową na giełdzie i nabyliśmy jej nową obróżkę :p czerwoną :cool3: i szeleczki też nabyliśmy... no i kaganiec zabudowany z przodu (nieszczęście było wielkie! do tej pory miała materiałowy, ale coś tam udawało jej się dziabnąć paszczą...)[/I][/COLOR][/B] [B][COLOR=#4169e1][I]kupiliśmy też karmy (wczoraj próbowała Eukanuby - zobaczymy, która bardziej podpasuje), ciasteczka dla juniorka oraz kółko na lince do zabawy na dworzu (foty wkrótce) - chociaż mała gadzina wcale nie zasłużyła - była wczoraj taką niedobrzycą okropną, że już nam nerwy puszczały :roll: [/I][/COLOR][/B] [B][COLOR=#4169e1][I]noo... no tyle relacji z "atrakcyjnego" weekendu:cool3:[/I] [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]CIĄG DALSZY FOTENCJI SPACEROWYCH Z TYŚKIEM BEDĄ POD WIECZÓR, TAKŻE ZAPRASZAMY :loveu: [/COLOR][/B] [quote name='Ania-shira']Przyszłam się przywitać i życzyć Ci miłego dnia :multi: Merdaski dla Zuzki.[/quote] Dziękujemy, pozdrawiamy:) Zuzanka również merda do biegielkowych:p [quote name='Ania-shira']Pooglądałam fotki ze spacerku są świetne bardzo spodobał mi się Tysiek :multi: Świetnie razem wyglądają :loveu: :multi: Czekam na więcej fotek[/quote] hehe... noo.. Tysiątko nam też się spodobało:) strasznie sympatyczny z niego ryjeczek :p Zuzanka nawet po głowie mu chodziła:evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']Będzie z niej kawał baby... :loveu:[/quote] oj... no powiem, że będzie będzie... właśnie było ważenie w weekend - noo.. kochani 17 kilo!! :crazyeye: i mamy już 4,5 m-ca:p bydlątko rośnie w siłę :cool3: [quote name='g_o_n_i_a']Ahoj Zuzankowe :buzi:[/quote] ahoooj krówecki i kotecki:multi: P.S. Gosia... gdzie Twój Banderas? ;) hehe Quote
basia2202 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 [quote name='evaxon']doberek Zuzkowe panienki:multi:[/quote] doberek Tigrowe babeczki :multi: witojcie ach witojecieee!! [quote name='Carolcia']Ja rowniez witam :cool1: [URL]http://pyo.3d.pl/zuza/zuza_175.jpg[/URL] Ladny portrecik :loveu: Pozdrawiamy :)[/quote] witamy i pozdrawiamy również Carolcię i mamucika ;) a portrecików postaramy się robić więcej, skoro się podobają :p [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]buuuuuuu[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]ale w takim razie witam się szybciorkiem ...dzień doberek Zuzanko i Basiu...:p[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] witamy się również, dziękujemy za odwiedzinki:loveu: [quote name='groszek83']Ja to jestem coraz bardziej ciekawa co w efekcie końcowym z Zuzy wyrośnie:evil_lol:[/quote] hehe... noo... my to już wiemy od dawna... wyjścia są dwa: hipopotam aaaalbo... godzilla:p :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Byłam i wszystko nadrobiłam:multi:[/quote] dziękujemy:) witanko :multi: [quote name='a_ga.isk']Aaaale śliczny 'maluszek' :loveu:[/quote] witaaaaaamy nową ciocię - zapraszamy ponownie :multi: Quote
basia2202 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 [quote name='evaxon']proponowala bym nie spozniac sie z oplatami ... bozycie bez pradu nalezy do nudnych:diabloti::evil_lol: witanko:multi:[/quote] he he... witaajcie witaaajcie...:multi: zapłaciliśmy rachunki...;) aaale... geneeralnie to dłuższa historia była ;) (patrz powyżej ;) ) [quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry :multi: No ładnie bez prądu... :shake: Wracajcie do nas prędko! :cool3:[/quote] wróciliśmy!! :multi: stęskniliśmy się baaardzo :p [quote name='AgusiaTerierka']Włączyli ten prąd w końcu?...[/quote] nom:p naprawili:) [quote name='teqquila']hehe pewnie nie maja czasu na necik :evil_lol: i prad tyz im jest do niczego nie potrzebny w tym momencie :cool3::evil_lol: hmmm... weekendzie[/quote] Tyśkowa... no normalnie jakbyś tu była ;) Quote
Ania-shira Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Dzien Doberek ale mieliście ciężki wekeend. Zuzka nie rozrabiaj bo to się źle skończy słuchaj pańci i nic na dworze nie jedz bo to nie zdrowo jeść na dworze :lol: :multi: Pozdrawiam i czekamy na fotki Quote
Magot Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Nooo, to śliczny piesio, jak wnioskuję po avatatrze:cool3: Wklej fotki!!! :loveu: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [quote name='madzia i medor']Byłam i wszystko nadrobiłam:multi::multi:[/quote];)[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...i tu też się chwali...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Basiu...no to mieliscie sporo atrakcji :evil_lol: no a zajupy ..prosze prosze to się Zuza doczekała namordnika:evil_lol:...ciekawa jestem co jej zasmakuje ...chodzi mi o suchą karmę ...aha a co do zjadania badziewia ...można podawać tableteczki RumenTabs....pomaga :razz:Ozzy gustował w nietypowych smakołykach:diabloti:...i pomogło [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
basia2202 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]...i tu też się chwali...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]cześć Basiu...no to mieliscie sporo atrakcji :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]no a zajupy ..prosze prosze to się Zuza doczekała namordnika:evil_lol:...ciekawa jestem co jej zasmakuje ...chodzi mi o suchą karmę ...aha a co do zjadania badziewia ...można podawać tableteczki RumenTabs....pomaga :razz:Ozzy gustował w nietypowych smakołykach:diabloti:...i pomogło[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] Heej Alu:) ee.. Zuzka namordnik miała wcześniej, tylko materiałowy... i z przodu był odkryty, a że ona spryciara, to zawsze coś tam w ryjka złapała... no to... wczoraj dostała z kratką z przodu i koniec... nie ma wpierniczania śmieci! do tamtego pierwszego się przyzwyczaiła... nawet grzecznie już go zakłada (w podróż go chyba weźmiemy...) a ten nowy.... no myślałam, że wścieklizny dostanie wczoraj!! na sikanie i koopkanie musiałam jej zdjąć, bo w ogóle się nie mogła skupić na tym, co trzeba:roll: jedyne co jej się pałętało bo małym móżdżku, too.... jak zdjąć to chlerstwo:mad: a te tabletki Alu... czy jak mała to dostanie, to to zapobiegnie zjadaniu świństw?? jak to konkretnie działa/na co to jest? bo Zuzka to różnie... w weekend rzygała 2 razy... raz to jej się przykleiło coś od kostki ze ścięgien chyba i.. oddała twarożek... a w sobotę rzygała patykami - nażre się tych badyli, łyka w takich wielkich kawałkach, że potem żołądek pewnie nie wyrabia...:roll: już mi siły czasem do niej brak... co prawda lepiej się już słucha, jak się mówi zostaw.... ale... jak gnata znajdzie, to nie odda ni cholery! a już chyba wszystko jej z gęby wyciągałam... patyki, kamienie, suchy chleb (dla konia :evil_lol: ), jakieś zaschnięte ciasto drożdżowe, gnaty, chusteczki higieniczne :roll: , patyki po lodach, flaki jakieś po kiełbasie... raz nawet szkło złapała!! :smhair2: noo.. wtedy to się lekko przeraziliśmy... dobrze, że miała to w porę wyciągnięte z pyska, bo co to by było :shake: no straszna z niej śmieciarka! co najmniej, jakby w domu żreć nie dostawała:wallbash: a a propos karmy... nooo.. Royala próbowała już wcześniej.... teraz Eukanuba była jedzona... i jeszcze chciałabym wypróbować te inne co pisałaś Ty Alu, i... chyba Gosia, o ile dobrze pamiętam - zobaczymy, co się najlepiej przyjmie... chociaż... Eukanuba z tego co czytaliśmy, to najwięcej różnych dobrości zawiera... heh.. zobaczymy też, jak damy radę cenowo, bo to przecież odkurzacz a nie pies!! :cool3: Quote
basia2202 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 [quote name='Magda:)']Nooo, to śliczny piesio, jak wnioskuję po avatatrze:cool3: Wklej fotki!!! :loveu:[/quote] ooj... fotecki sąąą:) duuużo już było:) i jak była malutka i z przedszkola... i ze spacerów z Tyśkiem.. i bez Tyśka :) zapraszamy na troszkę wcześniejsze stronki ;) a dzisiaj wieczorem będą dalsze zdjęcia spacerowe - także też zapraszamy:) Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Basiu Rumen Tabs to tabletki ze żwacza....pomagają przy nietypowych upodobaniach kulinarnych;)[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
basia2202 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]Basiu Rumen Tabs to tabletki ze żwacza....pomagają przy nietypowych upodobaniach kulinarnych;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] yyy.. znaczy się, że co... że pies nie je świństw, bo mu nie potrzeba? czy jak zeżre, to lepiej trawi i nie rzyga? :roll: bo ja nie znaaajuuu :oops: Quote
agaciaaa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Witamy, witamy! Wreszcie powróciliście ;) Moja Sara to też mały odkurzacz, je wszystko co jej sie tylko pod mordke nawinie.. Ale już są małe postępy- czasami wypuszcza to z mordki jak jej kaze, ale rożnie to bywa. Widze, że znowu Zuzanke rozpieszczacie, tyle nowych rzeczy!! Dobrze ma u was :) może kiedyś sie odwdzięczy :evil_lol: Buziaki w nochal, papa Quote
Jagoda1 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Witamy Zuzinkę, która wszystkiego bierze buzinkę:evil_lol: . Prawie wszystkie psiaki, same "urozmaicają" menu w młodości... Quote
Recommended Posts