basia2202 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [quote name='diabelkowa'][URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0097.jpg[/URL] haha swietne!! jakie baletnice no no:evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]taa.... :cool3: zwłaszcza ze mnie :evil_lol: :diabloti: [/COLOR][/B][quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]czemu dopiero teraz chwalisz się takimi pięknymi zdjęciami Zuzki? :) latający cudak rządzi :) :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]ach... bo ciągle były inne... najpierw z wakacji.. potem spacerowe z Tyśkami... z Bimbrami... potem jeszcze inne... i te tak leżały odłogiem :roll: aż nadszedł czas posuchy :diabloti: no i tak oto przyszła ich kolej :evil_lol: :p[/COLOR][/B] Quote
jonQuilla Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]właściwie lepiej późno niż później :) :loveu::loveu: świetne są te zdjęcia :) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:Basia dała wykopaliska ;)ale jakie ładne :loveu: no Zuzka jeszcze 2 miechy i impreza na całego ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:Basia dała wykopaliska ;)ale jakie ładne :loveu: no Zuzka jeszcze 2 miechy i impreza na całego ;) [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]tak taaak :shiny: a smaczności psiunkowe będą się wówczas lały strumieniami :evil_lol: :loveu: [/COLOR][/B] Quote
diabelkowa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 rozumiem biba za dwa miesiace :))) wpadniemy ma sie rozumiec :) Quote
Marzena&Gusti Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 hej! Ale zgrane babeczki [url]http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0097.jpg[/url] :D I te z jezyczkiem suuuper;) Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Basia..... gdzie nowe fotoski??? He???? Dawa :razz::mad: Czekam :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Dzień dobry Basiu :) Widziałam fotki! :loveu: [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0099.jpg[/URL] Ale z tej Zuzy się panna robi, taka grzeczna i jaka ułożona :loveu: :loveu: :loveu: Quote
teqquila Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [B]Witaj Basiu tom kiedy ta imprezka Zuzy bedzie ?? bom my z Tysiem sie pokazemy :evil_lol:[/B] Quote
basia2202 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 [COLOR=Purple][B]hejka babeczki:) ja tylko na chwilę... Tyśkowa - Zuzanka ma urodziny 16 marca:loveu: zodiakalna rybka :) [COLOR=Pink][COLOR=Plum][COLOR=Pink]a ja 22 lutego...30ste zresztą... jakby kto chciał wiedzieć :evil_lol: a Mariusz ma 19go stycznia imieniny :p także co miesiąc impreza[/COLOR] :evil_lol: :diabloti:[/COLOR] [/COLOR] apple... no nowych fotów nie ma... dlatego wspominkowe były... aparacik jest na wyjeździe :roll: jak wróci, to i nowe foty będą... porównacie sobie Zuzkę, jak jej się urosło;) Gizmusiowa... Zuzka jest grzeczna i ułożona... ale jak.. małe diablątko :diabloti: buziole wszystkim! :loveu: wracam do roboty... [/B][/COLOR] Quote
tygra Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]hejka babeczki:) ja tylko na chwilę... Tyśkowa - Zuzanka ma urodziny 16 marca:loveu: zodiakalna rybka :) [COLOR=Pink][COLOR=Plum][COLOR=Pink]a ja 22 lutego...30ste zresztą... jakby kto chciał wiedzieć :evil_lol: a Mariusz ma 19go stycznia imieniny :p także co miesiąc impreza[/COLOR] :evil_lol: :diabloti:[/COLOR] [/COLOR] apple... no nowych fotów nie ma... dlatego wspominkowe były... aparacik jest na wyjeździe :roll: jak wróci, to i nowe foty będą... porównacie sobie Zuzkę, jak jej się urosło;) Gizmusiowa... Zuzka jest grzeczna i ułożona... ale jak.. małe diablątko :diabloti: buziole wszystkim! :loveu: wracam do roboty... [/B][/COLOR][/QUOTE] haha to ja 24 lutego (32) a moja siostra - Marzenka 26 lutego (23) Quote
agaciaaa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Czeeeść :loveu: Superowe te wspominkowe fotki :multi: [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0097.jpg[/URL] świetna synchronizacja :lol: tylko czemu jej ogonek ucięłaś? :mad: :evil_lol::evil_lol: [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0095.jpg[/URL] pięknie tu wyszła :loveu::loveu: buziaaaki :loveu: Quote
basia2202 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 [quote name='tygra']haha to ja 24 lutego (32) a moja siostra - Marzenka 26 lutego (23)[/quote] [quote name='Marzena&Gusti']hej!Basia też rybka -22 luty;)[/quote] [B][COLOR=Purple]hehe.. no to się w lutym nieźle upodlimy :diabloti::drink1::evil_lol: i to tak co dwa dni...:cool3: będziemy chodzić nietrzeźwe przez tydzień :roflt: :diabloti: rybki rządzą!! jooołł :cooldevi:[/COLOR] [/B] [IMG]http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_inne_001.jpg[/IMG] [quote name='agaciaaa']Czeeeść :loveu: [COLOR=Purple][B]heloł:)[/B][/COLOR] Superowe te wspominkowe fotki :multi: [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0097.jpg[/URL] świetna synchronizacja :lol: [B][COLOR=Purple]cieszy mnie, że się podobało;)[/COLOR][/B] tylko czemu jej ogonek ucięłaś? :mad: :evil_lol: [B][COLOR=Purple]dementuję jakobym coś ucinała :eviltong: się wywinął :evil_lol:[/COLOR][/B] [URL]http://www.pyo.3d.pl/zuza/2008_zuza_0095.jpg[/URL] pięknie tu wyszła :loveu: buziaaaki :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]całuski[/COLOR]:loveu:[/B] Quote
zuzolandia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ooooooooooo widze ze sie impreza szykuje hihihihihi a ja dzisiaj bylam w lodzi tralalal i widzialam manufakture i gaerir lodzka ...kupilam se misia hihihihi...... a u mienia w galerii mieszkanka lodzi ktota wlasnie dzisiaj trafila do nowego domku ;-) buzioleeee Quote
basia2202 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 [quote name='zuzolandia']ooooooooooo widze ze sie impreza szykuje hihihihihi a ja dzisiaj bylam w lodzi tralalal i widzialam manufakture i gaerir lodzka ...kupilam se misia hihihihi...... a u mienia w galerii mieszkanka lodzi ktota wlasnie dzisiaj trafila do nowego domku ;-) buzioleeee[/quote] [B][COLOR=Purple]wiesz co Inuś?? Ty wiesz kto Ty jesteś!?!?! :mad: gadzinaaaaaa!! :eviltong: :diabloti: żeby być w Łodzi i nawet na ociupinkę nas nie odwiedzić?:placz: no chyba się pogniewamy... :roll: :cool3: a w ogóle to buziole:cool3: :loveu: i lecę zobaczyć tą kruszynkę:) [/COLOR][/B] Quote
zuzolandia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Za tydzien znowu jade :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 [quote name='zuzolandia']Za tydzien znowu jade :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Purple]seriooo?? :razz: :multi: w jaki dzioneczek?? w czwarteczek też? może nas odwiedzisz? tak na herbatkę/kawusię chociaż?:) Zuzanka by się ucieszyła, że pozna cioteczkę :loveu: [/COLOR][/B] Quote
zuzolandia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 z przyjemnosciaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bede w srode i w czwartek ;-) Quote
basia2202 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 [quote name='zuzolandia']z przyjemnosciaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bede w srode i w czwartek ;-)[/quote] [B][COLOR=Purple]hurraaaaa!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: no to zapraszamy w nasze skromne progi... z niewyremontowaną łazienką :evil_lol: ale mam nadzieję, że Cię to nie przerazi :cool3: ;) daj mi na PW nr gg:) to się zgadamy i wymienimy fonami:) zaraz powiem Zuzce:) dla niej gość w dom = wielka radość w dom :evil_lol: :loveu: nie opędzisz się od naszego fafluna:diabloti: będziesz sama? czy z piesami?:) [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 [COLOR=Purple][B]aa.. Ty masz gg tu podane:) ślepa jestem :splat: [/B][/COLOR] Quote
Jagoda1 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Przyszłam życzyc Wam miłych snów:loveu:. Quote
basia2202 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 [COLOR=Purple][B]dziękujemy Jagódko:) dobrej nocki Wszystkim :loveu: :bye: [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts