emdziolek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple] dostałam film "300" na DVD:) z dodatkami... jak kręcili film i w ogóle... kto nie widział, to polecam;) [/COLOR][/B][/quote] [COLOR=DarkOrange][B]Ja widziałam!:multi: Fany film:diabloti: A niesodzianke Mariuszowi tez faną zrobiłaś:evil_lol: wpadłam na kaff bo zaraz do szkoły lece! 1 kawe z mlekiem i do tego jakieś ciacho prosze.!:lol:[/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Imbirka']Basia, a kaj Ty się podziewasz?:cool3:[/quote] [B][COLOR=Purple]heeej tęskniąca za nami Bimberowa! :multi: :loveu: :calus: ano... szlajałam się tu i ówdzie :evil_lol: ale już powróciłam :p[/COLOR][/B] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roflt:Basiu ......jesteś fastastyczna :multi: ale chcialabym zobaczyć minkę Mariusza ;) uchylę rąbka tajemnicy ...moj głos brzmial jak slowiczy trel:diabloti:takiego słowika co konie dusi :roll: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]hehe... noo... ja też tak uważam :p :evil_lol: a Mariusz powiedział "ale z Ciebie gadzina :eviltong:" jak zobaczył, że to Harry, a nie żółwie z Galapagos:evil_lol: a ja mu na to, że nie gadzina jestem, tylko kochana jestem :loveu: no tak się dać zrobić w jajo :roflt:jeszcze był zły i to dusił w sobie... bo przecież zamiast na te żółwie (a to trwa tylko jakieś pół godziny) mogliśmy iść w tej samej cenie na Ratatui :evil_lol: ale dopiero później się zdradził, że tak pomyślał :evil_lol: bidny... nie wiedział, co go czekało :loveu: :diabloti: a głos musiałaś mieć bajeczny:evil_lol: Ozzi tę bajkę na długo zapamięta :diabloti: [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Ja widziałam!:multi: Fany film:diabloti: A niesodzianke Mariuszowi tez faną zrobiłaś:evil_lol: wpadłam na kaff bo zaraz do szkoły lece! 1 kawe z mlekiem i do tego jakieś ciacho prosze.!:lol:[/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple] kawkę bardzo proszę :) :kaffee_2: ale ciachów nie posiadam :niewiem: witanko:) i krótkiego dnia w szkole życzę, Emi ;)[/COLOR][/B] Quote
emdziolek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple] kawkę bardzo proszę :) :kaffee_2: ale ciachów nie posiadam :niewiem: witanko:) i krótkiego dnia w szkole życzę, Emi ;)[/COLOR][/B][/quote] [B][COLOR=DarkOrange]krótko to nie bedzie 6 lekcji[/COLOR][COLOR=Purple][COLOR=DarkOrange]:niewiem::-( Ale przeżyje, dzieki za kaff i juz zmykam:loveu:[/COLOR] [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [B][COLOR=Purple]i jeszcze coś głupiego na rozluźnienie z ranka :evil_lol: :diabloti: [/COLOR][/B] [COLOR=Teal][I]Wiesiek umiera. Jego życie kończy się w straszliwych męczarniach, których nawet on sam nie jest w stanie opisać. Wiesiek choruje na ostrą odmianę egzotycznej choroby zwanej przez specjalistów KAC (Ku***ska Abrakadabra Czachy). Znajomi oraz pani Halinka, sprzątaczka z bloku Wieśka i jednocześnie przyjaciółka rodziny twierdzą, że w obecnej sytuacji niewiele już można zrobić - Wiesiek jest skazany na śmierć . Pomyśl, jak straszne musi być życie z wyrokiem. A wszystko zaczęło się tak niewinnie na imieninach u szwagra Wieśka, niejakiego Czesława D.. . Ale jest jeszcze szansa! Możemy pomóc Wieśkowi! Firma WDUPEX s.a. z Rozworowa Podlaskiego, producent czopków przeciwgrzybicznych "Solaris", zgodziła się sponsorować kampanię ratowania Wieśka . Za każde przesłanie tej wiadomości nowej osobie, firma WDUPEX wpłaca na konto Wieśka 2 ruble białoruskie. Uzbieraliśmy już 374764687098176523,5 rubli, co jest równowartością około 26 groszy. Jeżeli uzbieramy 1,50 zł mama Wieśka będzie mogła kupić mu mineralkę w osiedlowym sklepie spożywczym i jej syn będzie uratowany (być może wystarczy nawet na regeneracyjną zupkę chińską) . Tak więc nie czekaj! Los Wieśka leży w twoich rękach! W tak łatwy sposób możemy mu pomóc.. . To jest łańcuszek SRANIA NA ŁAŃCUSZKI. Jeśli srasz na łańcuszki szczęścia wyślij ten łańcuszek wszystkim . Jeśli wyślesz to: 5 osobom- nic sie nie stanie, 10 osobom - nic sie nie stanie, 15 osobom - też pewnie nic sie nie stanie, 20 osobom - zgadnij co sie stanie ... NIC ! 666 osobom - tez sie ***** nic nie stanie, Otóż to: Nic sie ***** nie stanie ! Ania nie wysłała łańcuszka i nic się jej nie stało, Grzesiek wysłał łańcuszek i nic mu sie nie stało, Robert nie wysłał łańcuszka i pier**lnął go tramwaj, ale nic mu sie nie stało.[/I][/COLOR] [B][COLOR=Purple]a teraz spadam rabotać:roll:[/COLOR][/B] Quote
Marzena&Gusti Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witam:)Niezłe:DJak ja nie lubię tych "poważnych" łańcuszków,nigdy ich nie wysyłam,ale ten już przesłałam koleżance,która wierzy w łańcuszki:D Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:łańcuszek jest zaje2bisty :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 hehehe oj Zuzkowa:evil_lol: ty podstepie:evil_lol: ja tez sie wybieram na ratatui:multi: tylko jeszcze nie wiem kiedy :grin: ale niebawem pewnie:diabloti: tylko musze powiedziec TZtowi ze chce jakas niespodzianke bo mi sie nudzi siedzenie w domu :cool1: zawsze wtedy wymysla kino i kolacje:grin: a ja zawsze udaje zaskoczoną buahahaha Quote
clockwork Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] A kto Basiu lubi poniedziałki? chyba tylko ludzie, którzy spędzają je tak jak niedzielę ;) [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:multi::multi::multi: JA!!! JA!!! JA!!!! bo wtedy wracam z odwyku odkompkowego który trwa 44 godz... od soboty 13:00 .... PONIEDZIAŁEK jest super dzionkiem :loveu::loveu::loveu: Basiu... poczytałam o Twym romantyźmie :razz::razz: jak to pana M. do kina hytrze zaprosiłaś :evil_lol::evil_lol: i o łańcuszku... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i sie uśmiałam ... i nic mi sie nie stało buuuhahhahha no i czytam że Zuzka cholerna psiotnica :roll: i że dziś jedzie na zdjęcie (szwów) ... dużo zdjęć... poprosze ;) sie witam w ulubiony poniedziałek :multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rybka_39 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witam!:multi: Jak zdrówko Zuzankowej? Prosze o foteczki:multi: Quote
jonQuilla Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Witam :multi::multi: Dzisiaj nie wybyłam do szkoły gdyż prąd mi padł i czułam się jak amisz :evil_lol: bo od 9 do 12 nie było...a ja zmęczyłam się tak tym czekaniem na prąd że zasnęłam i obudziłam się o 13...więc kiedy już mogłam się ogarnąć (głównie o suszenie i prostowanie włosów chodziło...bo naturalnie to mam szopę) to stwierdziłam że już mi się nie opłaca bo zanim się wyrobie to będzie 14, dojadę do szkoły 14:30 i tak ooOO :evil_lol::evil_lol: wiem leniwa jestem :oops: Czytając łańcuszek się uśmiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Teal][I]KAC (Ku***ska Abrakadabra Czachy) :roflt:[/I][/COLOR] [FONT=Georgia][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Witam :multi::multi: Dzisiaj nie wybyłam do szkoły gdyż prąd mi padł i czułam się jak amisz :evil_lol: bo od 9 do 12 nie było...a ja zmęczyłam się tak tym czekaniem na prąd że zasnęłam i obudziłam się o 13...więc kiedy już mogłam się ogarnąć (głównie o suszenie i prostowanie włosów chodziło...bo naturalnie to mam szopę) to stwierdziłam że już mi się nie opłaca bo zanim się wyrobie to będzie 14, dojadę do szkoły 14:30 i tak ooOO :evil_lol::evil_lol: wiem leniwa jestem :oops: Czytając łańcuszek się uśmiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Teal][I]KAC (Ku***ska Abrakadabra Czachy) :roflt:[/I][/COLOR] [/quote] haa tu sie nie ma co smiac:crazyeye: ja w tamtym raku:hmmmm: albo 2 lata temu.. poszlam spac ( nie bylo pradu ) wstalam i dobrze wiedzialam ze go nie ma:evil_lol: do pksu jakies 40 min mialam i co zrobilam?? poszlam umyc głowe:mdleje: najlepsze jest to ze wzielam swieczke ( byla zima i ciemno bo to wczesny ranek) zapalilam umylam sobie zeby pomalowalam sie wzielam suszarke wlaczylam do kontaktu nacisnelam guziczek i czekam az zacznie dzialac... :grin: Quote
jonQuilla Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='evaxon']zapalilam umylam sobie zeby pomalowalam sie wzielam suszarke wlaczylam do kontaktu nacisnelam guziczek i czekam az zacznie dzialac... :grin:[/quote] :grin: [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]haha...dobra jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mi raz zdarzyło że nie miałam prądu i postanowiłam wziąć kąpiel...nalałam wody do wanny i zabrałam radio do łazienki żeby muzyki posłuchać :evil_lol: [/FONT][/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='marzenka1985']Witam:)Niezłe:DJak ja nie lubię tych "poważnych" łańcuszków,nigdy ich nie wysyłam,ale ten już przesłałam koleżance,która wierzy w łańcuszki:D[/quote] [B][COLOR=Purple]heej Marzenko:) ja mam uczulenie na łańcuszki:mad:jak tylko widzę takie cuś, to nie czytam nawet, od razu delete:diabloti: a niektórzy wierzą, że te bzdury się sprawdzają :cool3: [/COLOR][/B] [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]łańcuszek jest zaje2bisty :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]mój braciszek młodszy mi takie mądrości przesyła :evil_lol:[/COLOR][/B] [quote name='evaxon']hehehe oj Zuzkowa:evil_lol: ty podstepie:evil_lol: ja tez sie wybieram na ratatui:multi: tylko jeszcze nie wiem kiedy :grin: ale niebawem pewnie:diabloti: tylko musze powiedziec TZtowi ze chce jakas niespodzianke bo mi sie nudzi siedzenie w domu :cool1: zawsze wtedy wymysla kino i kolacje:grin: a ja zawsze udaje zaskoczoną buahahaha[/quote] [B][COLOR=Purple]hehe... straszny podstęp ze mnie, oj straszny :cooldevi: faaaajnie masz z tym TZtem:lol: mówisz "chcę surprise'a" i masz :evil_lol: rewelka! i już widzę tą Twoją minę.. "ojeeej.. naprawdę do kina idziemy??" :evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:multi: JA!!! JA!!! JA!!!! bo wtedy wracam z odwyku odkompkowego który trwa 44 godz... od soboty 13:00 .... [U] PONIEDZIAŁEK jest super dzionkiem[/U] :loveu: [COLOR=Purple]no wiesz Madzia... to Ty jakaś inna jesteś :roll: :evil_lol: [/COLOR] i o łańcuszku... :evil_lol: i sie uśmiałam ... i nic mi sie nie stało buuuhahhahha [COLOR=Purple]cieszę się, że ten łańcuszek nie wywarł żadnych szkód na Twym ciele ani umyśle [/COLOR] :diabloti: no i czytam że Zuzka cholerna psiotnica :roll: i że dziś jedzie na zdjęcie (szwów) ... dużo zdjęć... poprosze ;) [COLOR=Purple]noo... Zuzka jest małą cholerą :roll: a na szwy dziś nie pojechałyśmy... już nie miałam (i nie mam nadal) siły, żeby gdzieś jechać:roll:[/COLOR] sie witam w ulubiony poniedziałek :multi: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]powtórzę raz jeszcze :cool3: Madzia... Ty jakaś inna jesteś, kobieto :diabloti:[/COLOR][/B] [quote name='Rybka_39']Witam!:multi: Jak zdrówko Zuzankowej? Prosze o foteczki:multi:[/quote] [B][COLOR=Purple]eloł Rybka:multi: zdrówko Zuzki ma się szalejąco :cool3: za to moja psychika zbliża się do momentu krytycznego [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:-?[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple] [U]Zuzka dzisiaj znowu niedobra! :mad: [/U]1. pozrywała dziś znowu pcv:splat: ale już tam.. niech zrywa... położę terakotę, jak już skończy... i w sumie lepiej, że rwie te płytki, niż jak by miała wpierniczać drewno ze ścian:-? tylko sprzątania jak zwykle dużo 2. przedpokój standardowo zasikany, ale to nic... w zwiniętym kocyku czekał na mnie cuchnący koopalowy placek!! :placz: a jak weszłam to się cieszyłam, że nie ma bomby w domu:-( ona po tej sterylce ma jakieś mega przetwarzanie! tyle koopali robi w ciągu dnia, że matko jedyna! :crazyeye: tak więc... mega sprzątanie dzisiaj miałam 3. a na spacerze znowu ją coś trzepnęło w mózg[/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:splat:rzucała się jak głupia, hulała... rękę by mi urwała... a jak ją próbowałam uspokoić, to nie dała się złapać i jeszcze bardziej hulała, tyle że na mnie! podrapała mi rączkę :placz: stłukła paluszka :placz:no myślałam, że ją normalnie rozwalę :angryy: obolała jestem po spacerze (przygarnęłam głupią małpę! :placz:) booszz... ile ona ma szczęścia, że ja ją jeszcze kocham :shake: [/COLOR][/B] Quote
basia2202 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Witam :multi: Dzisiaj nie wybyłam do szkoły gdyż prąd mi padł i czułam się jak amisz :evil_lol: bo od 9 do 12 nie było...a ja zmęczyłam się tak tym czekaniem na prąd że zasnęłam i obudziłam się o 13...więc kiedy już mogłam się ogarnąć (głównie o suszenie i prostowanie włosów chodziło...bo naturalnie to mam szopę) to stwierdziłam że już mi się nie opłaca bo zanim się wyrobie to będzie 14, dojadę do szkoły 14:30 i tak ooOO :evil_lol: wiem leniwa jestem :oops: [COLOR=Purple]heloł leniuszku :diabloti: paluszek i główka to szkolna wymówka :eviltong:[/COLOR] Czytając łańcuszek się uśmiałam :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][COLOR=Purple][B]uuf... to całe szczęście, że i Tobie nic się nie stało :cool3: :diabloti: [/B][/COLOR][/COLOR][/FONT][quote name='evaxon'] [U][B] ja w tamtym raku:hmmmm:[/B][/U] albo 2 lata temu.. poszlam spac ( nie bylo pradu ) wstalam i dobrze wiedzialam ze go nie ma:evil_lol: do pksu jakies 40 min mialam i co zrobilam?? poszlam umyc głowe:mdleje: najlepsze jest to ze wzielam swieczke ( byla zima i ciemno bo to wczesny ranek) zapalilam umylam sobie zeby pomalowalam sie wzielam suszarke wlaczylam do kontaktu nacisnelam guziczek i czekam az zacznie dzialac... :grin:[/quote] [B][COLOR=Purple]a w tym raku? :cool3: :evil_lol: biedne te raki :diabloti:[/COLOR][/B] [quote name='jonQuilla'] [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia] mi raz zdarzyło że nie miałam prądu i postanowiłam wziąć kąpiel...nalałam wody do wanny i zabrałam radio do łazienki żeby muzyki posłuchać :evil_lol: [/FONT][/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]no obie jesteście bosko potrzaskane :evil_lol: dwie urocze krejzolki :diabloti: :loveu:[/COLOR][/B] Quote
Nicka* Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Oj, wy to macie z nią ciekawie :diabloti: Nie myślicie niedługo o jakimś PT dla niej... ? Ja to powtarzam ciągle mojej, że ma szczęscie, że jest taka śliczna, bo nie wiem co by z niej zostało... :loveu: Quote
e.v.a Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='basia2202'] [B][COLOR=Purple]hehe... straszny podstęp ze mnie, oj straszny :cooldevi: faaaajnie masz z tym TZtem:lol: mówisz "chcę surprise'a" i masz :evil_lol: rewelka! i już widzę tą Twoją minę.. "ojeeej.. naprawdę do kina idziemy??" :evil_lol: [/COLOR][/B][/quote] haha nie no czasami musze pozamiatac oczkami zeby suprajsik był:evil_lol: haha i on mi nie mowi ze do kina jedziemy:evil_lol: to jest tak ze mowi mi ze mam byc gotowa na XX godzine i przyjerzdza.. wsiadam do auta pytam sie : [B]"gdzie jedziemy"[/B] dostaje odpowiedz [B]" nie twoj interes"[/B] - tak bardzo romantyczne hahah albo[B]" czy ty musisz wszystko wiedziec? "[/B] :evil_lol: no i wtedy ja juz wiem ze jedziemy do kina :grin: jak juz jestesmy pod kinem mowie [B]"ooo zaprosiles mnie do kina"[/B] haha [quote name='basia2202'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][/COLOR][/FONT] [B][COLOR=Purple]a w tym raku? :cool3: :evil_lol: biedne te raki :diabloti:[/COLOR][/B] [/quote] rokuu roku:eviltong::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Basiu a Ty Krejzol nr. 3 :) ktoś jeszcze chce dołączyć do timu DogoKrejzoli?? :evil_lol: Serdecznie zapraszam :multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Nicka*']Oj, wy to macie z nią ciekawie :diabloti: Nie myślicie niedługo o jakimś PT dla niej... ? Ja to powtarzam ciągle mojej, że ma szczęscie, że jest taka śliczna, bo nie wiem co by z niej zostało... :loveu:[/quote] [B][COLOR=Purple]noo... czy ciekawie... :roll: ale zdecydowanie nie nudno :diabloti: tak tak.. o szkoleniu myślimy - pisałam gdzieś tam wczesniej;) ale... Zuzka była za młoda siksa:cool3: a teraz była sterylka... więc trzeba było poczekać... noo... jak byś swojemu piesowi nie powtarzała, jak go kochasz... tooo... pewnie już dawno by z niego tylko pierze zostało :evil_lol: :diabloti: [/COLOR][/B][quote name='evaxon']haha nie no czasami musze pozamiatac oczkami zeby suprajsik był:evil_lol: [B][COLOR=Purple]eee no.. spooko.. co to dla Ciebie :razz: strzelisz sobie jakąś mascarą po oczach i gotowe.. znaczy.. pozamiatane :evil_lol: :diabloti:[/COLOR][/B] haha i on mi nie mowi ze do kina jedziemy:evil_lol: to jest tak ze mowi mi ze mam byc gotowa na XX godzine i przyjerzdza.. wsiadam do auta pytam sie : [B]"gdzie jedziemy"[/B] dostaje odpowiedz [B]" nie twoj interes"[/B] - tak bardzo romantyczne hahah albo[B]" czy ty musisz wszystko wiedziec? "[/B] :evil_lol: no i wtedy ja juz wiem ze jedziemy do kina :grin: jak juz jestesmy pod kinem mowie [B]"ooo zaprosiles mnie do kina"[/B] haha [/quote] [B][COLOR=Purple]noo... romantyczny jest na maksa! :roflt: a Ty taka niby niedomyślna :razz: :diabloti: [/COLOR][/B][quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Basiu a Ty Krejzol nr. 3 :) [U]ktoś jeszcze chce dołączyć do timu DogoKrejzoli?? [/U]:evil_lol: Serdecznie zapraszam :multi: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]ja ja! :multi: ja chcę! :multi: wybierz mnie! :multi: ja pójdę! :multi: mnie wybierz! :multi: aaa... ja już zostałam wybrana przecież :cool3: :diabloti: wieczorne heloł krejzolowata żonkilko :evil_lol: :loveu: [/COLOR][/B] Quote
jonQuilla Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='basia2202'][B][/B] [B][COLOR=Purple]ja ja! :multi: ja chcę! :multi: wybierz mnie! :multi: ja pójdę! :multi: mnie wybierz! :multi: aaa... ja już zostałam wybrana przecież :cool3: :diabloti: wieczorne heloł krejzolowata żonkilko :evil_lol: :loveu: [/COLOR][/B][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ahhh taka ze mnie Krejzolka Guła że wcześniej sie nie przywitałam tak więc... Witam Krejzolska Basiu :) Krejzolsko głaskam Zuzie :loveu: [/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Unieśmy do góry tipsiki :grin:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:sweetCyb::klacz:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:sweetCyb:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:klacz:[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] [FONT=Georgia][/FONT] Quote
teqquila Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [B][COLOR="Green"]no wkoncu sie dostalam!!1 Witaj Basienko :loveu: niezle zes wkrecila swego TZta :evil_lol: pewnie potem po kinie milo bylo :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B];)oj Zuza Zuza ....a pańcia tak cię chwalila ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
basia2202 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ahhh taka ze mnie Krejzolka Guła że wcześniej sie nie przywitałam tak więc... Witam Krejzolska Basiu :) Krejzolsko głaskam Zuzie :loveu: [/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:multi:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Unieśmy do góry tipsiki :grin:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:sweetCyb::klacz:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:sweetCyb:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:klacz:[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] [B][COLOR=Purple]a to ja Wam powiem dobrej nockiii!! :loveu: yy.. a jak nie mam tipsików, to co mogę unieść w górę? :roll: :cool3: [/COLOR][/B][quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]no wkoncu sie dostalam!!1 Witaj Basienko :loveu: niezle zes wkrecila swego TZta :evil_lol: pewnie potem po kinie milo bylo :evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] [B][COLOR=Purple] eloł Justysiu :multi: a po kinie była miła pyszniutka obiadokolacja:loveu: rybka taka jakby po grecku ale niebardzo.. i zapiekana fajnie:) a potem spaćku, bo rano do pracki:roll: :) [/COLOR][/B][quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B];)oj Zuza Zuza ....a pańcia tak cię chwalila ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]oj... Zuzke właśnie na spacerku znowu coś w móżdżek trzepło :angryy: :mad: ech.. jak już będzie po zdjęciu szwów... bez abażurka... to normalnie pójdę z nią na łąki... wezmę sobie stołeczek... robótki na drutach.... i będę sobie tak siedzieć ze 3 godziny, dopóki Zuzce ryj nie padnie na ziemię :diabloti::diabloti::diabloti: bo już dłużej z nią nie wytrzymam :roll: :x a teraz Wszystkim DOBRANOC mówimy :) [/COLOR][/B] Quote
zuzolandia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 oooooooooooooooooooooooo ale tu krejzolkowo ehhehehhheh........... i fajnie masz z TZ -em ;-) mam nadzieje ze nie wpuszczasz go na dpgo ehhhhe bo by sie chlopok zalomol jakby se poczytol hehehehe a tak wogole to sem przyszla sie pochwolic i polansowac ...mamy stronke ....;-) [URL="http://www.fruzanka.republika.pl"]www.fruzanka.republika.pl[/URL] ...........zapraszamy !!!! mizianko dla ZUZANKI !! Quote
Recommended Posts