Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Guś-radę dałam-trochę poskakaliśmy, robiliśmy duże kroki w prawo i w lewo, szukaliśmy instrumentów, uczyliśmy sie słowa "dobosz"i...robiliśmy swoje własne instrumenty :D jeeju, jak ja kocham pracowac z dziećmi :)
W poniedziałek zajęcia z maluchami od roczku do 2 lat-troche trudniej...ale przecież pszczoły to takie inspirujące stworzonka ;) bajkę już mam, miodek do spróbowania paluszkiem też...jutro zrobię farby do malowania palcami-takie bezpieczne-bo jakos trudno mi uwierzyć,że maluchy nie będa chciały spróbować kolorowego czegoś ;) no i jeszcze ro zajęć ruchowych muszę przygotować "kwiatki" i "pyłek"-bo dzieci beda pszczółkami ;)

A oto obiecane fotki:

• 2 weeks later...
Posted

Mam taki zamiar-ale w święta...nie wypada nikomu zawracać głowy...ludzie pracuja od rana do nocy...niech święta spędza z rodziną...spokojnie...
Ja sama chyba z 2 dni nie miałam czasu włączyc kompa...dogo omijałam...kolejna afera...znów krzywda psów...czy to się kiedyś skończy?

Posted

[quote name='Hope2']Mam taki zamiar-ale w święta...nie wypada nikomu zawracać głowy...ludzie pracuja od rana do nocy...niech święta spędza z rodziną...spokojnie...
Ja sama chyba z 2 dni nie miałam czasu włączyc kompa...dogo omijałam...kolejna afera...znów krzywda psów...czy to się kiedyś skończy?[/QUOTE]

JA juz nie wiem czy kiedys to sie skonczy... ile pseudopomagaczek ???? ILE ??? :(
Po swietach sie dowiesz co u Soyera..

Posted

[quote name='Hope2']
Ja sama chyba z 2 dni nie miałam czasu włączyc kompa...dogo omijałam...kolejna afera...znów krzywda psów...czy to się kiedyś skończy?[/QUOTE]

A mogę wiedzieć KTO?

Posted

[quote name='Olena84']A mogę wiedzieć KTO?[/QUOTE]
W Stowarzyszeniu na szczęście bez afery...wszystko trochę tylko jakby zawieszone-po rezygnacji Prezesa trzeba wszystko poukładać na nowo...
Przed chwilą dostałam info,że Soyer szuka nadal domku, więcej napiszę, jak tylko zbiorę więcej informacji.
Widziałam,że ma ogłoszenia na tablicy-na Opole, Kluczbork, Wołczyn-pewnie gdzieś jeszcze, tylko nie wszystko wyłapałam ;)

• 2 weeks later...