Hope2 Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 Witam, witam :) fotki jutro, dzisiaj Zośka ma rocznice przybycia do nas na DT-czyli cały wolny czas tylko dla niej :) Quote
Gusiaczek Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Witaj śliczna ruda mordeczko, dobrego dnia :) Quote
Hope2 Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 ojej, a ja zaginęłam w żłobku-na jutro i na poniedziałek musze przygotowac zajęcia.... Quote
Gusiaczek Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Witaj Rudasku Kochany :) Hope, dasz radę - zuch Kobita wszak jesteś Quote
Hope2 Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 Guś-radę dałam-trochę poskakaliśmy, robiliśmy duże kroki w prawo i w lewo, szukaliśmy instrumentów, uczyliśmy sie słowa "dobosz"i...robiliśmy swoje własne instrumenty :D jeeju, jak ja kocham pracowac z dziećmi :) W poniedziałek zajęcia z maluchami od roczku do 2 lat-troche trudniej...ale przecież pszczoły to takie inspirujące stworzonka ;) bajkę już mam, miodek do spróbowania paluszkiem też...jutro zrobię farby do malowania palcami-takie bezpieczne-bo jakos trudno mi uwierzyć,że maluchy nie będa chciały spróbować kolorowego czegoś ;) no i jeszcze ro zajęć ruchowych muszę przygotować "kwiatki" i "pyłek"-bo dzieci beda pszczółkami ;) A oto obiecane fotki: Quote
Gusiaczek Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 [quote name='Olena84']Jak tu cicho;/[/QUOTE] niestety ..... :( Quote
Hope2 Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 i nadal nie mam wiadomości o Soyerze :( Quote
Doda_ Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Hope, dowiedz sie co u niego......... Wesołego Alleluja ! Quote
Hope2 Posted April 21, 2014 Author Posted April 21, 2014 Mam taki zamiar-ale w święta...nie wypada nikomu zawracać głowy...ludzie pracuja od rana do nocy...niech święta spędza z rodziną...spokojnie... Ja sama chyba z 2 dni nie miałam czasu włączyc kompa...dogo omijałam...kolejna afera...znów krzywda psów...czy to się kiedyś skończy? Quote
Doda_ Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 [quote name='Hope2']Mam taki zamiar-ale w święta...nie wypada nikomu zawracać głowy...ludzie pracuja od rana do nocy...niech święta spędza z rodziną...spokojnie... Ja sama chyba z 2 dni nie miałam czasu włączyc kompa...dogo omijałam...kolejna afera...znów krzywda psów...czy to się kiedyś skończy?[/QUOTE] JA juz nie wiem czy kiedys to sie skonczy... ile pseudopomagaczek ???? ILE ??? :( Po swietach sie dowiesz co u Soyera.. Quote
Olena84 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='Hope2'] Ja sama chyba z 2 dni nie miałam czasu włączyc kompa...dogo omijałam...kolejna afera...znów krzywda psów...czy to się kiedyś skończy?[/QUOTE] A mogę wiedzieć KTO? Quote
Hope2 Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 [quote name='Olena84']A mogę wiedzieć KTO?[/QUOTE] W Stowarzyszeniu na szczęście bez afery...wszystko trochę tylko jakby zawieszone-po rezygnacji Prezesa trzeba wszystko poukładać na nowo... Przed chwilą dostałam info,że Soyer szuka nadal domku, więcej napiszę, jak tylko zbiorę więcej informacji. Widziałam,że ma ogłoszenia na tablicy-na Opole, Kluczbork, Wołczyn-pewnie gdzieś jeszcze, tylko nie wszystko wyłapałam ;) Quote
Doda_ Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Zagladam do Soyera w oczekiwaniu na wiecej info.... Quote
Recommended Posts