Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Jak myślałaś o tym samym co ja, to jesteś świnia :diabloti:[/QUOTE]

chrum chrum :evil_lol:

[quote name='marta1624']O wy zboczeńcy :diabloti: A jakby jeszcze różowa była..... :D[/QUOTE]

to już w ogóle hardcore :evil_lol:

I że niby Marta zabawki psom kupiła :roflt:

Posted

[quote name='dOgLoV']wiedziałam :evil_lol: mogłaś kupic diwe bo [B]mama zacznie Ci podbierać[/B] :evil_lol:[/QUOTE]

Teraz to Aga, pojechałaś po całości :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Teraz to Aga, pojechałaś po całości :diabloti:[/QUOTE]

wymskło mi sie :oops:

[quote name='rashelek']Jak pokazałam Adrianowi safestixa to stwierdził, że fajne dildo, ale 30cm to chyba jednak może być dla mnie za dużo :diabloti:[/QUOTE]

no troszkę dużo :evil_lol:

i widac ze nie tylko My jesteśmy zboczone :diabloti:

[quote name='marta1624']Moja mama ma tate, nie potrzebuje :diabloti:[/QUOTE]

:evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Mojej najbardziej odbija w burze jak babcia jest. A akurat dzisiaj siedzi u nas ;)

Jejuuu, nawet do biedrony nie można mnie puszczać. Kupiłam tą hopkę koło i tyczki z wyprzedaży :mdleje: Zostały tylko jedno kółko, jednak hopka zwykła i jedne tyczki ;)[/QUOTE]

Ej, a u mnie nic nie ma! :( w jakiej cenie dostałaś ?

Posted

[quote name='Aleksandra95']Ej, a u mnie nic nie ma! :( w jakiej cenie dostałaś ?[/QUOTE]
Normalnie było po 16 złotych bo ja kupowałam koło :lol:
Ale jak nie ma to pewnie wszystko poszło, albo wogle nie dostarczyli do was. ;)

Posted

[quote name='marta1624']Bardziej Qwendi :diabloti: u mnie w biedrze byly po 40zł, potem 26zł. A teraz 10zł ale mało, a ja bym wzięła jeszcze tunel :/[/QUOTE]

Qwendi by to zniszczyła tak jak kiedyś fifola Nerona :evil_lol:

u nas do miasta chyba w ogóle nie dojechały bo ja bywam w co najmniej 3 różnych biedronkach i w żadnej nic takiego nie widziałam :shake:

Posted

[quote name='marta1624']Ehh no mogły nie dojść :/ U mnie były, aż się zdziwiłam bo tu nigdy nic nie ma :D[/QUOTE]

w każdej biedronce powinno byc to samo :eviltong: ja bym i tak nic nie kupiła bo u mnie po co , ale fakt jest faktem ;)

Posted

Powinno, ale nawet nutelli jeszcze nie ma, tylko w innym mieście :D Ćwiartki z kurczaka też nie było :D A za pierwszym rzutem dali po 1 sztuce wszystkiego z agility, ale było :D

Posted

[quote name='Yuki_']Normalnie było po 16 złotych bo ja kupowałam koło :lol:
Ale jak nie ma to pewnie wszystko poszło, albo wogle nie dostarczyli do was. ;)[/QUOTE]

Były, ale widac wszytskie sprzedane. :(

[quote name='marta1624']Widzę że tu sami zboczeńcy- ze mną na czele :diabloti: A safestix sprawdza się idealnie w każdej roli :D

Ola po 10zł ;)[/QUOTE]

Też chcę koło .... :(