Ty$ka Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Nie było mnie parę dni, a tu zakupy zrobione, doszły :siara: I że niby Ty mało zamawiasz, buahahaha :D Atorek fajny ;) Quote
kalyna Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 super macie ten tor :loveu: [quote name='marta.k9080'][URL]http://i62.tinypic.com/28gt5oj.jpg[/URL] jak fajnie:p aż nabrałam ochoty na zakupy :diabloti:[/QUOTE] nooo ja też :roll: Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 hejka ;) co tam u was słychać ? bo u nas grzmoty :lol: Quote
marta1624 Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 Hejka wszystkim ;) Wczoraj mnie nie było, bo router zepsuty, a w domu geniusz inteligencji sformatował cały komputer i wszystko trzeba będzie instalować jeszcze raz (łącznie z netem), na dodatek geniusz przypadkowo sformatował wszystko u kol i byłyśmy obie bez neta :mdleje: To po kolei: pogoda zrobiła się super, dzisiaj agilitowałyśmy i poszłyśmy na rowering. Przepraszam że przeze mnie wszyscy chcą kupować :diabloti: Marta Crackle ball wydaje taki dźwięk, a w środku ma taką jakby butelkę. Jednak mogę polecić, mamy 2, tylko to nie nasza średnica i "butelka" w środku pozgniatana zębami ;) Ty$ ja wcale dużo nie kupuję :siara: :D Co do safestixa.... Jest super! Ma jedną wadę- jest jeden, a psy 2, przez co co chwilę są kłótnie :D Psy się przeciągają, memlają, fajnie się rzuca, pływa, dla mnie idealny ;) Dodaje zdjęcia dla porównania wielkości safestixa do Kajki i Lucka. [IMG]http://i58.tinypic.com/1znqulj.jpg[/IMG] [IMG]http://i57.tinypic.com/25owjfs.jpg[/IMG] Quote
marta1624 Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 Drugim hitem u Kajki jest Rogz Grinz. Nie wiem co ta piłka w sobie ma, ale Kaja jest zakochana ;) Na pewno super się odbija, i super wygląda ;) Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Koniecznie musisz kupować wszystko razy dwa :evil_lol: Quote
rashelek Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Na torek się do Was wprosimy, bo widzę na wypasie macie! :lol: To super, że zakupy takie udane :D Safestix widzę ma idealny rozmiar dla obojga. I też nie rozumiem, co to tak po jednym kupować na dwa pieski :shake: Quote
marta1624 Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 Bo ja wyrodna pani jestem, tylko Kaja jest moja, na żmijkę szkoda mi kasy :diabloti: (Żmijka... Czytaj Lucek :D) A torek się powiększył, tylko miejsca strasznie mało. No ale ćwiczymy, źle nie jest. A Biedronka mnie już nie kusi bo jest tylko hopka i slalom, a ja bym 2 tunel chciała ;) Quote
Ty$ka Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Oszczędzasz na psach, po jednej rzeczy na 2 :p Świetny safestix, i w końu inny kolor niż różowy, wszędzie widzę tylko o takim kolorze :D Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 a ja pierwsze takie coś w ogóle widzę :evil_lol: Quote
kalyna Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Ten dywan :crazyeye: mieliśmy identyczny, ale w końcu wymieniliśmy go na nowszy, bo Ciapek go poobgryzał :roll: Jezzzu, ten kong... teraz będzie mi chodzić po głowie.. super :roll: Hahaha a ja znowu torku nie mam, ale za to mam miejsce :evil_lol: ps. w u nas w żadnej biedrze już nie ma zabawek ani przeszkód. Quote
marta1624 Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 Aga ja się długo czaiłam, ale 30kg psa i S rozmiar? Zamówiłam na próbę i nie żałuję, jest super ;) Ty$ no oszczędzam, na żmijce chociaż :D A z kolorem.... Wierz mi, byłam przekonana że przyjdzie różowy :D Kalyna to jadę rozłożyć go u ciebie :D A zabawek nie ma, z torku to byłam zdziwiona że coś jeszcze dali i to w takiej cenie ;) I kong do kupienia, nie żałuj psiakom :cool3: :D Quote
rashelek Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Ten dywan to taki standard, u nas jest taki w pokoju po Babci :lol: Wiesz, w sumie ja też kupuję tylko dla Miki, bo Cekin ma swojego Pana. Zresztą on się zabawkami nie bawi, to po co? :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 Ten dywan ma już tyle lat.... Ale że dom jest w budowie, to w nim dajemy wszystkie rzeczy z naszych remontów ;) To był dywan w pokoju w bloku, a że taki duży to daliśmy do salonu, żeby było miłej chodzić ;) Marta bo ty też zła jesteś :D U mnie tez tylko Kaja moja, ale mieszkają razem więc nie do końca mogę tak dzielić ;) No ale wszystkie zakupy robię z myślą o niej :D Nawet z karmą tak było- Lucek jadł Brit Cara adult large, a wcześniej Royal Danin maxi junior :D Quote
rashelek Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Haa to ja mam o tyle lepiej, że razem nie mieszkają, to co mi tam :diabloti: Tyśka, koloru Safestixa nie można sobie wybrać. Jaki przyślą taki będzie niestety. Quote
marta1624 Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 No niestety, koloru nie można wybrać. Ale może i lepiej bo bym się zdecydować nie mogła :D Marta masz przynajmniej pretekst do niekupowania Cekinowi :D Quote
Ty$ka Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 a wiem, że nie można wybrać :p dlatego miłe zaskoczenie z tym zielonym :D Quote
marta1624 Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='Ty$ka']a wiem, że nie można wybrać :p dlatego miłe zaskoczenie z tym zielonym :D[/QUOTE] Szczerze to ja też się zdziwiłam, bo u innych rushoffy widzę :D Quote
marta1624 Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='dOgLoV']ja bym na pewno wybrała zielony :loveu:[/QUOTE] Trafiłam w twój gust :D Quote
Ty$ka Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='marta1624']Trafiłam w twój gust :D[/QUOTE] Tzn. oni trafili :D i w mój też :p Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='marta1624']Trafiłam w twój gust :D[/QUOTE] Nooo :loveu: Quote
marta1624 Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 Noo oni trafili :D Ja w sumie o kolorze nie myślałam, do różowego nic nie mam ale jakoś tak dziwnie by było iść z takim "drążkiem" różowym przez miasto :D Quote
łamAga Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 a z zielonym nie ? pomyslą że udajesz bohaterkę gwiezdnych wojen :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='dOgLoV']a z zielonym nie ? pomyslą że udajesz bohaterkę gwiezdnych wojen :evil_lol:[/QUOTE] Już wolę bohaterkę gwiezdnych wojen niż żeby myśleli że to zabawka erotyczna :diabloti: :D Quote
Recommended Posts