Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Sylwia chce :D To juz na pewno by zginęła, 3 suki które się nie polubią i 2 psy :diabloti:[/QUOTE]
:roflt::roflt:
powodzenia... co gorsze, może spotkać kota :siara:

Posted

[quote name='kalyna']:roflt::roflt:
powodzenia... co gorsze, może spotkać kota :siara:[/QUOTE]
Albo dam jej jeszcze Lucka, zabawa murowana :D

Talia byłaby ekscytująca zabawa na pewno :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Talia']Wszystkie wsadzić w kagańce i niech zabawa trwa :evil_lol:[/QUOTE]

na łatwiznę nie idę:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Byś została polskim zaklinaczem psów :D[/QUOTE]

jestę Cizarę:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Kiedy masz program w TV? :D[/QUOTE]

nigdy,nie jesteście godni :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']nigdy,nie jesteście godni :diabloti:[/QUOTE]
No wiesz? Ale pierwszy odcinek jest m.in. z moją mędziarą, więc ja i Alina powinnyśmy pierwsze widzieć :D

Guest wolfheart
Posted

ja już pozostanę z moją Lunką ,z nią jest tyle zabawy ,że wystarczy mi za całe stado psów:diabloti:

Posted

Swoja drogą mieć na spacerze tak z 5-6 psów, które nie sprawiają problemów i nie trzeba każdego non stop kontrolować to coś super.
Takie Tinełek :loveu:

Posted

[quote name='marta1624']Albo dam jej jeszcze Lucka, zabawa murowana :D[/QUOTE]
taaa Lucek i moi Panowie :loveu:
aż tak Sylwii nie utrudnimy :D
[quote name='dOgLoV']Myślaąłm ze już nikt nie pamięta moich wtop :evil_lol:[/QUOTE]

haha nie ma tak łatwo :eviltong:

Ja już wolę prowadzić stado Owczarów niż mieszane zespoły, czyli duże+małe :shake:

Posted (edited)

[quote name='kalyna']potwierdzam :diabloti:

jak juz ktoś jest chętny na wyprowadzanie psów, to moje może przy okazji też zabrać na spacer :diabloti:[/QUOTE]

To ja Ci Nerona podrzucę :eviltong:

Edited by dOgLoV
Posted

Ja nawet nie nawidzę prowadzić Kajki i Lucka, a co dopiero stado psów :D Pewnie jakby bezproblemowe były to byłaby przyjemność, ale już widzę moją dwójkę+inne :mdleje:

Posted

Rashelek to sobie wyobraź prowadzić 2 psy nieogarnięte, dużego i małego :D Bo jeden cały czas dominant, który ciągnie na smyczy i wszystko wie lepiej, i drugiego dużego, któremu przy tym małym włącza się tryb obrony :roll: Pojedynczo da się żyć :D

Posted

To może ja moją Torę też dorzucę do tego spaceru? :razz:

[quote name='marta1624']Ja nawet nie nawidzę prowadzić Kajki i Lucka, a co dopiero stado psów :D Pewnie jakby bezproblemowe były to byłaby przyjemność, ale już widzę moją dwójkę+inne :mdleje:[/QUOTE]

Bierzesz kij, walisz po łbie i już są bezproblemowe :diabloti:

Posted

Dawaj Torę, jedna w te czy w te Sylwii różnicy nie zrobi :diabloti:
Magda ja za słaba jestem, takie biedne pieski mam bić? :D (ale tak serio to jestem słaba, ode mnie lanie to Kaja z 5 razy dostała, z czego był to klaps- nie licze jak 2 razy przypadkiem kopnęłam ;)). Jak się trochę wzmocnie psychicznie to przynajmniej Kaja będzie bezproblemowa :D

Posted

Cześć :)
A wyobraźcie sobie 21 psów w małym domu i potem heja z nimi na spacer :evil_lol:
Tak btw. miałam swego czasu w subskrycjach maszera, który na codzień wyrusza z ponad 20psami na spacer albo trening. Genialny widok. Albo zaprzęg składający się z 50 psów :diabloti:
Osobiście sobie tego nie wyobrażam. Wczoraj byłam z dwoma psami i uważam, że to jest maks. Co prawda Kruszynka (Tali) jest cudowna i fajnie się ją prowadzi to mój pierowrodny jest niewychowany totalnie w porównaniu z nią, aż mi było głupio :placz:

A upał dziś niemiłosierny, ja chcę jesień :shake:

Posted

Na jakimś odludziu to ze zgranym stadkiem całkiem nieźle się chodzi. Podglądam na fb hodowczynię labków, chodzi na spacery jednocześnie z 7-8 labkami i jeszcze nagrywa filmiki. Zaznaczam że średnia ich wieku to od kilku mc do ok 10 lat.

Posted

Na odludziu to bym mogła spacerować ;) Ale u mnie w okolicy nie widzę takiego miejsca niestety (znaczy miejsca są 2, ale idzie się przez centrum ;)). Ale podziwiam ogarnianie 7 labów, my z kol dzisiaj 1 ogarniałyśmy :D

Posted

Haha no wyprowadzać 2 czy więcej nieogarniętych psów to chyba nikt by nie chciał :lol: Ale z drugiej strony, nie wyobrażam sobie mieć teraz u siebie dwóch psów i wychodzić z nimi osobno :eviltong: