Baski_Kropka Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Wesele<3 My za tydzień jedziemy :D Gruba biba dwudniowe...Dexio na weekend do babci (w sensie mojej mamy). Aż się trochę boje jak go będzie wstanie rzez dwa dni rozdziadowić :P Musisz pokazać fotke swojej weselnej kreacji :P Quote
*Magda* Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 [quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE] Nie mas się co witać, bo mędziarnia bawi się na weselichu :diabloti: Quote
łamAga Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 [quote name='magdabroy']Nie mas się co witać, bo mędziarnia bawi się na weselichu :diabloti:[/QUOTE] No to oby wróciła w jednym kawałku , ja ostatnio mało ogarnięta jestem , widziałam wpis że ma nóg nie połamac ale nie chciało mi się wracac i czytać gdzie ma tych grabi nie łamać :eviltong: Quote
rashelek Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 I jak tam było na weselu? Właśnie, kiecką się musisz pochwalić! :D Monika, dawaj Dexa do mnie! Ja go nie rozdziaduję :diabloti: Quote
marta1624 Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 Witam ;) Wstałam, bo mnie zerwali na szybko że egzamin jest więc w szkole siedzę. Najlepsze że spałam 3h a na egzamin nic nie umiem i ściąg nie mam ;) Quote
*Magda* Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='marta1624']Witam ;) Wstałam, bo mnie zerwali na szybko że egzamin jest więc w szkole siedzę. Najlepsze że spałam 3h a na egzamin nic nie umiem i ściąg nie mam ;)[/QUOTE] Ale jak to w szkole? Przecież tydzień temu byłaś :roll: Quote
marta1624 Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 [quote name='magdabroy']Ale jak to w szkole? Przecież tydzień temu byłaś :roll:[/QUOTE] No dostałam telefon że profesorek na szybko ustawił termin egzaminu i miałam 15 minut na wyszykowanie się na pociąg po nocy balowania :roll: Quote
marta1624 Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 Odpowiedziałam na wszystkie pytania, ale ten profesorem jest czepliwy i stwierdził że każdy ma mieć inne, po swojemu odpowiedzi. A że każdy miał takie same ściągi to musieliśmy zdania przerabiać ;) Quote
kalyna Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 OMG, ale profesorek zaszalał... :mdleje: A wesele się udało? Quote
marta1624 Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 Wesele udało, nawet bardzo ;) A profesorek... 2 semestr z nim mam, powinnam się powoli przyzwyczajać :roll: Quote
marta1624 Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 [quote name='dOgLoV']To super że wesele się podobało :multi:[/QUOTE] Dzięki ;) Ale i tak doczytałam że nie wiedziałaś o nim :eviltong: Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='marta1624']Dzięki ;) Ale i tak doczytałam że nie wiedziałaś o nim :eviltong:[/QUOTE] No nie wiedziałam ale Magda nie oświeciła :oops: ważne że gier nie połamałaś :eviltong: Quote
marta1624 Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 No nie połamałam, cała jestem ;) Ale Stresa miałam bo jechałam autem a w dniu wesela moje się zepsuło, więc musiałam jechać taty wielkoludem, którym nie jeżdże bo nie lubię i nie umiem :roll: Quote
*Magda* Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Dowiedziałam się jaki jest profesorek ;) ale czy egzamin zaliczony, to nadal nie wiem :mad::shake: Quote
marta1624 Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 Ja też nie bo nie sprawdza od razu ;) Wyniki niby za max 1 tydzień, ale u niego to ze 2 zejdą :roll: Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='marta1624']No nie połamałam, cała jestem ;) Ale Stresa miałam bo jechałam autem a w dniu wesela moje się zepsuło, więc musiałam jechać taty wielkoludem, którym nie jeżdże bo nie lubię i nie umiem :roll:[/QUOTE] skoro dojechałas cało to znaczy że jednek umiesz :eviltong: Quote
marta1624 Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 Jade od rowu do rowu i jak hamuję to szarpie ale jadę :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='marta1624']Jade od rowu do rowu i jak hamuję to szarpie ale jadę :evil_lol:[/QUOTE] Spoko , drzewa pewnie macie gumowe :evil_lol: Quote
Recommended Posts