Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wesele<3 My za tydzień jedziemy :D Gruba biba dwudniowe...Dexio na weekend do babci (w sensie mojej mamy).
Aż się trochę boje jak go będzie wstanie rzez dwa dni rozdziadowić :P

Musisz pokazać fotke swojej weselnej kreacji :P

Posted

[quote name='magdabroy']Nie mas się co witać, bo mędziarnia bawi się na weselichu :diabloti:[/QUOTE]

No to oby wróciła w jednym kawałku , ja ostatnio mało ogarnięta jestem , widziałam wpis że ma nóg nie połamac ale nie chciało mi się wracac i czytać gdzie ma tych grabi nie łamać :eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']Witam ;) Wstałam, bo mnie zerwali na szybko że egzamin jest więc w szkole siedzę. Najlepsze że spałam 3h a na egzamin nic nie umiem i ściąg nie mam ;)[/QUOTE]

Ale jak to w szkole? Przecież tydzień temu byłaś :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Ale jak to w szkole? Przecież tydzień temu byłaś :roll:[/QUOTE]

No dostałam telefon że profesorek na szybko ustawił termin egzaminu i miałam 15 minut na wyszykowanie się na pociąg po nocy balowania :roll:

Posted

Odpowiedziałam na wszystkie pytania, ale ten profesorem jest czepliwy i stwierdził że każdy ma mieć inne, po swojemu odpowiedzi. A że każdy miał takie same ściągi to musieliśmy zdania przerabiać ;)

Posted

[quote name='marta1624']Dzięki ;) Ale i tak doczytałam że nie wiedziałaś o nim :eviltong:[/QUOTE]

No nie wiedziałam ale Magda nie oświeciła :oops: ważne że gier nie połamałaś :eviltong:

Posted

No nie połamałam, cała jestem ;) Ale Stresa miałam bo jechałam autem a w dniu wesela moje się zepsuło, więc musiałam jechać taty wielkoludem, którym nie jeżdże bo nie lubię i nie umiem :roll:

Posted

[quote name='marta1624']No nie połamałam, cała jestem ;) Ale Stresa miałam bo jechałam autem a w dniu wesela moje się zepsuło, więc musiałam jechać taty wielkoludem, którym nie jeżdże bo nie lubię i nie umiem :roll:[/QUOTE]

skoro dojechałas cało to znaczy że jednek umiesz :eviltong: