Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rashelek']Jestem w szoku, zdjęcia! :P
[URL]http://i59.tinypic.com/20f714x.jpg[/URL] jamniś pilnuje, żeby się Kaja nie utopiła czasem :lol:[/QUOTE]

Tak :D Ale jak jest bliżej to szczeka jakby mówił że chce utopić :D

U mnie wczoraj do 15 ładnie, potem burze :shake: A dzisiaj cały dzień leje :(

Posted

[quote name='marta1624']Masz szczęście ;) Weekend może być brzydki, mam szkołę :D Ale w kolejnym tygodniu chcę słońce :mad:[/QUOTE]

u nas jutro jeszcze ma być ładnie ale później ma sie ochłodzić z lekka .... byle nie od poniedziałku bo musze jechac do lekarza i do zakladu zawieść L4 a z buta bym chyba cały dzień to obchodziła :angryy:

Posted

[quote name='Baski_Kropka']U nas weekend do bani ma być, ale od poniedziałki za to już lepej :)[/QUOTE]

U nie na szczęście też ;)

Aga to niech u ciebie będzie jak u nas :)

Ja w kolejnym tygodniu planuję wyjazd do Sopotni Wielkiej, na cały dzień, tak pochodzić ;) Więc musi być ładnie :D

Posted

[quote name='magdabroy']Aga, a od czego masz rower?[/QUOTE]

No własnie , ale jak bedzie padało to rowerem nie pojade , dlatego napisałam ze mm nadzieje ze pogoda nie zepsuje sie od poniedziałku tylko jak już to od wtorku ;)

Posted

Wiem, wiem :) Leniwa :eviltong: Jutro posiedzę od 8 do 20 bo nie mam jak się urwać- cały dzień egzaminy, a ostatnie zajęcia z przewalonym panem który nigdy wcześniej nie puszcza :shake: Za to w poniedziałek jadę z kol do Częstochowy na zakupy :D

Posted

[quote name='marta1624']Wiem, wiem :) Leniwa :eviltong: Jutro posiedzę od 8 do 20 bo nie mam jak się urwać- cały dzień egzaminy, a ostatnie zajęcia z przewalonym panem który nigdy wcześniej nie puszcza :shake: Za to w poniedziałek jadę z kol do Częstochowy na zakupy :D[/QUOTE]

Taka to pożyje :eviltong: