Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hahaha, a ja żadnych gryzoni :D Tylko psy, ew. kot się sam znajdzie :p

Posted

U mnie za to kot nie wchodzi w grę na razie :) Za to zagryzoniowałam się, nie wyobrażam sobie nie mieć "szczuropodobnego" zwierza w domu :) No i kicaj na podwórku (lub kicaje, chociaż podobno są stadne a moje zawsze się lały ;)).

Posted

Tak, sprzedaję ;) Nie używamy wcale, moja lubi piłki a mały lubi Kaję :) Sprzedam konga, dysk, poszperam jeszcze po szafkach i zobaczę co jeszcze mamy nieużywanego, a planuje kupić piłkę ledową, spróbować polecane hoko, plecak dla psa, i szarpak futerkowy, uwielbienie mojej :)

Posted

Tak, sprzedaję ;) Nie używamy wcale, moja lubi piłki a mały lubi Kaję :) Sprzedam konga, dysk, poszperam jeszcze po szafkach i zobaczę co jeszcze mamy nieużywanego, a planuje kupić piłkę ledową, spróbować polecane hoko, plecak dla psa, i szarpak futerkowy, uwielbienie mojej :)

Spoko ;)

Byłam pewna, że Kaja tak jak moje mają szajbę na punkcie konga ;)

Szkoda, że to rozmiar S, bo jak już to szukam Mki :P

Posted

A koty to jakiś problem do szczurów? :) gorzej jest z Misia, większa krzywdę może zrobić :P i zapomniałaś o dwóch krolach ;)

Z moim kotem jest problem, jakbym miała szczura :(

Posted

To 4 kłami też nie za wiele zrobi :P

Zdziwiłabyś się :P

Pomimo braku reszty zębów, nadal sobie świetnie radzi ze zjadaniem surowego mięsa, nie mielonego!

Nie będę ryzykować życia żadnego gryzonia :(

Posted

Widzę u Was z tym dildosem jak i u nas, z początku był szał ciał, a potem leżał nieużywany ;) Wzamian za niego Micza dostała szarpaka i myślę, że do tej pory nie narzeka :P

Posted

Wiem, Madzia, żartuję ;)

Marta no leżał nieużywany ;) Teraz czekam na ażurkę, bo darmowej dostawy nie przepuściłam ;) Szarpak chcę zrobić z wkładu do mopa, i dostanie pluszaka (na urodziny). No i może hurttę.... To jeszcze zobaczę ;)

Posted

Widzę u Was z tym dildosem jak i u nas, z początku był szał ciał, a potem leżał nieużywany ;) Wzamian za niego Micza dostała szarpaka i myślę, że do tej pory nie narzeka :P

Hahahaha to całkiem odwrotnie niż u nas. Na początku, co to ma być? a teraz loooove :D

no to ja już wolę taki obrót sprawy :D