Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka dziewczyny :) 

No onek genialny, mam kilka zdjęć ale jakość porażka :( I spotkałam znowu tą suczkę co ma niby dom, ale też zdjęcia poległy bo to wieczór... Ehh, ale jutro wstawię :D

Marta jak lubi miększe to one odpadają ;) Raczej miałaby problem z ich memłaniem, dzisiaj próbowałam na suczce babci (25kg, ale spasiona) i ona nie daje rady z chuckit :)

A dzisiaj dzień rozrywkowy, ubieraliśmy choinkę :loveu: Tylko Kajka na krótkich spacerkach była bo leje :pissed: Ale jutro sobie odbijemy :D

Posted

pokaż choinke :D

Ja mam co jedynie bałwanka koło tv , w ogóle mówie Sebastianowi 

- jak idziesz do biedronki to kup mi bałwanka , są tam takie małe , jak się takiego bałwanka włączy to świeci 

na co mi odpowiedział

- a nie mozesz sie podlączyć pod prąd ? będziemy mieli dużego świecącego bałwana  :megagrin:

Posted

Choinka widzę na bogato ubrana :D

Ale zajebiście wygląda mały w tych szelach, mega! To cavo, które wzięłaś dla Kajki też strasznie mi się podoba, gdyby tylko to nie był półzacisk :P

Posted

Choinka widzę na bogato ubrana :D

Ale zajebiście wygląda mały w tych szelach, mega! To cavo, które wzięłaś dla Kajki też strasznie mi się podoba, gdyby tylko to nie był półzacisk :P

Ja chciałam mniej bogato, ale potem jak poszłam do siebie to mama podokładała :D

Mały dziękuje :)

A z półzaciskiem... Ja też dlatego się opierałam przez zakupem, zwlekałam,ale w sumie nie żałuje ;) Sparzyłam się po półzacisku taśmowym, a ten jednak luzuje się dużo lepiej. Ogólnie ostatnio to najczęściej zakładana obroża, planuje dla małego następnym razem wziąć. Za tą cenę super :)

Posted

Ale super Lucek wygląda w tych szelach, mega widoczne są :loveu:

aaaa Kaja ma różową obrożę, śliczna!

Ostatnio myślałam nad zaciskiem łańcuszkowym albo martingale. Ale bladego pojęcia nie wiem czy jest duża różnica nie zwykły półzacisk.

Posted

Dziękuje :)

Ja właśnie lubię łańcuszek i martingale, półzaciski nie bardzo ;) Wg mnie lepiej się luzują, i nie przeszkadza jak pies się pląta. Ale miałam poprzednio taśmowe, których nie lubię, ten z trixie działa o wiele lepiej ;) Pewnie zależy od psa- moja łazi z prawej na lewą :D

A roooszowy dostała, a co :D

Posted

Hejka :)

Dzięki dziewczyny :)

Lucek też zadowolony z szelek, al on się z wszystkiego cieszy :evil_lol: 

Aga aż tak to nie ma że babcię dodaje :p Ale mamie się nudziło i Lucka "ubrała" :D