marta1624 Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Hejka dziewczyny :) No onek genialny, mam kilka zdjęć ale jakość porażka :( I spotkałam znowu tą suczkę co ma niby dom, ale też zdjęcia poległy bo to wieczór... Ehh, ale jutro wstawię :D Marta jak lubi miększe to one odpadają ;) Raczej miałaby problem z ich memłaniem, dzisiaj próbowałam na suczce babci (25kg, ale spasiona) i ona nie daje rady z chuckit :) A dzisiaj dzień rozrywkowy, ubieraliśmy choinkę :loveu: Tylko Kajka na krótkich spacerkach była bo leje :pissed: Ale jutro sobie odbijemy :D Quote
łamAga Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 pokaż choinke :D Ja mam co jedynie bałwanka koło tv , w ogóle mówie Sebastianowi - jak idziesz do biedronki to kup mi bałwanka , są tam takie małe , jak się takiego bałwanka włączy to świeci na co mi odpowiedział - a nie mozesz sie podlączyć pod prąd ? będziemy mieli dużego świecącego bałwana :megagrin: Quote
marta1624 Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Haha Sebek :peace: Ja też chciałam kupić, ale Mikołaja :D Tylko dojść nie mogę :p Jutro zrobię fotkę bo dzisiaj za późno ;) Quote
angineuuka Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 A ja nie mam hajsu :D bo kupiłam ozdoby na choinkę hah Quote
marta1624 Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Ja (jeszcze!) coś tam mam :D Ale nie za wiele po ostatnim DDD :p Quote
*Magda* Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Aga, pozdrów Sebka :peace: Marta, cześć :) Quote
marta1624 Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Hejka Madzia :) My już po spacerku, leje deszcz jak zwykle ale 2h połaziłyśmy :) No to teraz lecz projekt robić... Quote
*Magda* Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 U mnie też leje, ale zanim pójdę do pracy, to muszę wyjść z Torą, bo Bogdan z Theosiem w taką pogodę łazić nie będą :lookarou: Quote
marta1624 Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Hejka unikatowy :) W sumie Madzia przynajmniej nie masz poczucia: "taka piękna pogoda a ja siedzę w pracy" ;) Quote
rashelek Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Podziwiam, że Ci się chce wychodzić w taki deszcz, my to po godzinie wracamy do domu ;) Quote
marta1624 Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Chciało mi się bo w towarzystwie :) Byłam z kumpelą i labkiem Tomciem, i panią z kundelkiem Cyrusem :) A jutro cały dzień w szkole to psy nigdzie nie wyjdą :( Quote
marta1624 Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 No to fotka naszej choinki, robiona kalkulatorem :D I owczarek, ostatnio spotkany: I zdjęcie tego owczara jak doszedł kundelek: Quote
marta1624 Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 I szele na małym: Święta u mnie, to i towarzystwo na mieście :) : Taka zima była: Quote
marta1624 Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Kuszą mnie te dlawiki z cavo :P Mnie też kusiły, aż w końcu kupiłam :D Nie mogłam się oprzeć :p No i jeszcze ostatnia fotka mojej babci :megagrin: Quote
marta1624 Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 I jedyne zdjęcie sensowne tej suczki, o której pisałam: I kupiłam bałwanka z biedrony :D Quote
rashelek Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Choinka widzę na bogato ubrana :D Ale zajebiście wygląda mały w tych szelach, mega! To cavo, które wzięłaś dla Kajki też strasznie mi się podoba, gdyby tylko to nie był półzacisk :P Quote
marta1624 Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Choinka widzę na bogato ubrana :D Ale zajebiście wygląda mały w tych szelach, mega! To cavo, które wzięłaś dla Kajki też strasznie mi się podoba, gdyby tylko to nie był półzacisk :P Ja chciałam mniej bogato, ale potem jak poszłam do siebie to mama podokładała :D Mały dziękuje :) A z półzaciskiem... Ja też dlatego się opierałam przez zakupem, zwlekałam,ale w sumie nie żałuje ;) Sparzyłam się po półzacisku taśmowym, a ten jednak luzuje się dużo lepiej. Ogólnie ostatnio to najczęściej zakładana obroża, planuje dla małego następnym razem wziąć. Za tą cenę super :) Quote
kalyna Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Ale super Lucek wygląda w tych szelach, mega widoczne są :loveu: aaaa Kaja ma różową obrożę, śliczna! Ostatnio myślałam nad zaciskiem łańcuszkowym albo martingale. Ale bladego pojęcia nie wiem czy jest duża różnica nie zwykły półzacisk. Quote
marta1624 Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 Dziękuje :) Ja właśnie lubię łańcuszek i martingale, półzaciski nie bardzo ;) Wg mnie lepiej się luzują, i nie przeszkadza jak pies się pląta. Ale miałam poprzednio taśmowe, których nie lubię, ten z trixie działa o wiele lepiej ;) Pewnie zależy od psa- moja łazi z prawej na lewą :D A roooszowy dostała, a co :D Quote
łamAga Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Ale pewnie pachnie u was tą choineczką <3 Psiaki super ! <3 Przeczytałam o fotce babci i myślałam ze faktycznie dodalas fotke babci a tu plyndz , jamniczek <3 Quote
marta1624 Posted December 20, 2014 Author Posted December 20, 2014 Hejka :) Dzięki dziewczyny :) Lucek też zadowolony z szelek, al on się z wszystkiego cieszy :evil_lol: Aga aż tak to nie ma że babcię dodaje :p Ale mamie się nudziło i Lucka "ubrała" :D Quote
Recommended Posts