*Magda* Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Pediatra mojego Theosia każe mu wychodzić na dwór zawsze jak jest chory :) Przeciwwskazaniem jest tylko stan podgorączkowy/gorączka ;) I tak się do tego stosuję, że Theoś przez ponad 2 lata swojego życia, nie był może z 2 tyg. na dworze :) Quote
marta1624 Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 No to pocieszyłyscie mnie i usprawiedliwiły :) Ale mama wieczorami też puszczać nie chce, bo w mieście niedaleko gwałciciel grasuje :pissed: Chyba kupię rottweilera :D Quote
rashelek Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Ja też zawsze chodzę normalnie na spacery, jak jestem chora. Szybciej mi przechodzi, niż jak leżę w łóżku i dogorewam :P Ej, wypraszam sobie! To nie gwałciciel, tylko zboczeniec :evil_lol: Generalnie ponoć bardziej onanista, lubi biegać z interesem w ręku i próbuje macać po cyckach. Także myślę, że stosunkowo łatwo sobie z takim poradzić ;) Quote
łamAga Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 No to pocieszyłyscie mnie i usprawiedliwiły :) Ale mama wieczorami też puszczać nie chce, bo w mieście niedaleko gwałciciel grasuje :pissed: Chyba kupię rottweilera :D Rottweilery są za spokojne , kup se tybetana :D Quote
marta1624 Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 No to tym bardziej rozgrzeszam się ze spacerów :D Ten u was podobno tak (choć bardzo to nie pociesza :D), ale jest jeszcze jeden podobno, w Sosnowcu ;) Ale ja tam wolę żadnego nie spotykać (co nie znaczy że przestaję spacerować :D) Tybetan.... Może go zje przy okazji :P Quote
*Magda* Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Ej, wypraszam sobie! To nie gwałciciel, tylko zboczeniec :evil_lol: Generalnie ponoć bardziej onanista, lubi biegać z interesem w ręku i próbuje macać po cyckach. Także myślę, że stosunkowo łatwo sobie z takim poradzić ;) O tej porze roku, to chyba trochę za zimno na takie zabawy :megagrin: Quote
angineuuka Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Hahaha, nie jest zły ale lubi latać z fletem w ręce i macac po cyckach :lol: Quote
marta1624 Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Jak widać nie każdemu zimno :p Lepiej niech się u mnie nie zjawia, albo mnie nie spotka :p Bo jakbym z Luckiem szła to on lubi łapać zaczepiających facetów w strategicznych miejscach :megagrin: Quote
kalyna Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 psssst czego Ty się z Luckiem chcesz bać :laugh2_2: toż to kiler w ciele aniołka :D Quote
marta1624 Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Tylko uciążliwy w życiu codziennym :p Ale nie powiem, w takiej sytuacji by się przydał :D Quote
marta1624 Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 Hejka Madzia :) No, czas iść na spacerek :D Quote
Erykowa Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Hej,hej I zdrówka,dziś lepiej po tych spacerach? Quote
Oscar Patric Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Tylko uciążliwy w życiu codziennym :P Ale nie powiem, w takiej sytuacji by się przydał :D w takiej sytuacji to bym nie chciała się znaleść jak Synek wzioł by sprawy w swoje łapy.. Quote
rashelek Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 No właśnie aż dziwne, że im się na zimę chce tak biegać na golasa, latem to chociaż można pod spódniczki zaglądać :lol: Miczka jak Lucek, ma idealny pułap wyskoku, żeby takiego delikwenta szybko wykastrować :D Quote
marta1624 Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 Hej,hej I zdrówka,dziś lepiej po tych spacerach? Hejka :) Dzisiaj dużo lepiej, katar i ból gardła jest, ale 3h spacerku i jestem nowo narodzona :) No i "ustrajaliśmy" dzisiaj domek z zewnątrz :) w takiej sytuacji to bym nie chciała się znaleść jak Synek wzioł by sprawy w swoje łapy.. To jak Lucek, pan by kastratem został :megagrin: No właśnie aż dziwne, że im się na zimę chce tak biegać na golasa, latem to chociaż można pod spódniczki zaglądać :lol: Miczka jak Lucek, ma idealny pułap wyskoku, żeby takiego delikwenta szybko wykastrować :D No właśnie moment kiepski wybrał :p Haha jakie groźne te nasze psy :D Pan byłby przeszczęśliwy z tego :grins: Quote
*Magda* Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Witamy sie z wieczorka ;) Ja dziś wstałam o 6:08, więc dla mnie to już jest środek nocy :megagrin: Quote
marta1624 Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 Hejka z popołudnia :megagrin: Quote
marta1624 Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 Dobry :D Ale pogoda, deszcz leje od rana.... I musimy choinkę kupić w przyszłym tygodniu ;) Quote
angineuuka Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 U mnie padało, teraz chyba sipi deszcz. . Quote
marta1624 Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 Hejka :) Jak ja nienawidzę deszczu :pissed: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 ja lubię,ale teraz chcę śnieg :lmaa: Quote
Recommended Posts