Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pediatra mojego Theosia każe mu wychodzić na dwór zawsze jak jest chory :)

Przeciwwskazaniem jest tylko stan podgorączkowy/gorączka ;)

I tak się do tego stosuję, że Theoś przez ponad 2 lata swojego życia, nie był może z 2 tyg. na dworze :)

Posted

Ja też zawsze chodzę normalnie na spacery, jak jestem chora. Szybciej mi przechodzi, niż jak leżę w łóżku i dogorewam :P

Ej, wypraszam sobie! To nie gwałciciel, tylko zboczeniec :evil_lol: Generalnie ponoć bardziej onanista, lubi biegać z interesem w ręku i próbuje macać po cyckach. Także myślę, że stosunkowo łatwo sobie z takim poradzić ;)

Posted

No to pocieszyłyscie mnie i usprawiedliwiły :)

Ale mama wieczorami też puszczać nie chce, bo w mieście niedaleko gwałciciel grasuje :pissed: Chyba kupię rottweilera :D

Rottweilery są za spokojne , kup se tybetana :D

Posted

No to tym bardziej rozgrzeszam się ze spacerów :D

Ten u was podobno tak (choć bardzo to nie pociesza :D), ale jest jeszcze jeden podobno, w Sosnowcu ;) Ale ja tam wolę żadnego nie spotykać (co nie znaczy że przestaję spacerować :D)

Tybetan.... Może go zje przy okazji :P

Posted

Ej, wypraszam sobie! To nie gwałciciel, tylko zboczeniec :evil_lol: Generalnie ponoć bardziej onanista, lubi biegać z interesem w ręku i próbuje macać po cyckach. Także myślę, że stosunkowo łatwo sobie z takim poradzić ;)

O tej porze roku, to chyba trochę za zimno na takie zabawy :megagrin:

Posted

Jak widać nie każdemu zimno :p

Lepiej niech się u mnie nie zjawia, albo mnie nie spotka :p Bo jakbym z Luckiem szła to on lubi łapać zaczepiających facetów w strategicznych miejscach :megagrin:

Posted

No właśnie aż dziwne, że im się na zimę chce tak biegać na golasa, latem to chociaż można pod spódniczki zaglądać :lol:

Miczka jak Lucek, ma idealny pułap wyskoku, żeby takiego delikwenta szybko wykastrować :D

Posted

Hej,hej

I zdrówka,dziś lepiej po tych spacerach?

Hejka :) 

Dzisiaj dużo lepiej, katar i ból gardła jest, ale 3h spacerku i jestem nowo narodzona :) No i "ustrajaliśmy" dzisiaj domek z zewnątrz :)

w takiej sytuacji to bym nie chciała się znaleść jak  Synek wzioł by sprawy w swoje łapy..

To jak Lucek, pan by kastratem został :megagrin:

No właśnie aż dziwne, że im się na zimę chce tak biegać na golasa, latem to chociaż można pod spódniczki zaglądać :lol:

Miczka jak Lucek, ma idealny pułap wyskoku, żeby takiego delikwenta szybko wykastrować :D

No właśnie moment kiepski wybrał :p 

Haha jakie groźne te nasze psy :D Pan byłby przeszczęśliwy z tego :grins: