Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale zaszalałaś! faaaajnie :evil_lol:

Ja zaszalałam w wtorek i coś mi się zdaje, że w niedzielę będzie ciąg dalszy...a DDD czeka i chyba sobie odpuszczę :placz: Są dla mnie ważniejsze rzeczy, ale związane z psami :D

Posted

Hej,hej

Też zamówiłam wczoraj to ubranko ;) Będę czekać na wasze zdj.ciekawa jestem jak się układa na różnych psach.Ja mam nadzieję,że nie będzie za duże/luźne.

Posted

Całkiem fajne jest to ubranko! :) Stylizowane na Hurttę :D Sama się nad nim zastanawiałam, ale dla Miczkensa byłoby chyba jednak za mało zabudowane pod brzuchem. No i ona niewymiarowa jest (klata bardzo szeroka), także wolałam coś przymierzyć i dopiero kupić :)

Posted

Hejka dziewczyny :)

Marta mnie się spodobała cena, i dużo pozytywów ;) A że mamy tylko jedno, to kolejne się przyda na zmianę ;)

No to fotki:

1. Obrażony, śpiący chom :p

qmz9fb.jpg

2. Spacerek:

zjwehd.jpg

34o9ah2.jpg

2nbfvxx.jpg

2wehrg2.jpg

Posted

No wiesz, odpuszczać sobie DDD? Toż to niemoralne! :megagrin:

czasami DDD mnie nie ratuje, skoro i tak zakupy są większe, że się łapiemy na darmową przesyłkę ;)

Fajnie Luckowi w kubraczku, mi mega sweterki albo bluzy się podobają...

Posted

czasami DDD mnie nie ratuje, skoro i tak zakupy są większe, że się łapiemy na darmową przesyłkę ;)

Fajnie Luckowi w kubraczku, mi mega sweterki albo bluzy się podobają...

No tak, to jak ja w zooplus zazwyczaj robię ;) Chociaż teraz DDD mi się przyda, bo chciałam szelki tanie dla małego (trixie), i zawsze to mniej o transport ;) No i kręci mnie trixie cavo, ale ja tak nie lubię półzacisków...

Dziękuję :loveu: Co prawda żółty po spacerze jest mniej żółty, ale do pralki i gotowe :)

Posted

O proszę, fotki :D

Chom świetny, uwielbiam go :loveu:
Ale jajnik w kurtce - suppper :klacz:

Macie fajne tereny do spacerowania... ;]

A ja właśnie jestem wychowana na półzaciskach i innym obrożom nie ufam.

PS: Dywan podoba mi się.

Posted

Ale ten Twój chomcio jest duży :lol: Może towarzystwo by mu pomogło się rozruszać? ;)

Fajniasto Lucek wygląda w tej kamizeli, co to? 

A ja w teraz chciałam skorzystać z DDD, ale że Karusek mi zaoferował dostawę razem z nagrodą to nie musiałam czekać do wtorku :) A tak to podobnie jak Ty, karmę kupuję w Zooplusie, to już mi wysyłka odpada. A w innych sklepach czekam na promocje, żeby się opłacało :lol:

Posted

O proszę, fotki :D

Chom świetny, uwielbiam go :loveu:
Ale jajnik w kurtce - suppper :klacz:

Macie fajne tereny do spacerowania... ;]

A ja właśnie jestem wychowana na półzaciskach i innym obrożom nie ufam.

PS: Dywan podoba mi się.

Abik dziękuje :)

No tereny do najgorszych nie należą, jest kilka miejsc gdzie chórze tylko ja, bo nikomu się nie chce ;) A i teren na socjal jest :)

Ja ogólnie lubię martingale w obrożach. Półzacisk mnie denerwuje bo praktycznie zawsze jest zaciśnięty... Jeszcze jakby moja po jednej stronie chodziła to luzik, ale ona się kręci z prawej na lewą :/

Dziękuję :)

Posted

Ale ten Twój chomcio jest duży  Może towarzystwo by mu pomogło się rozruszać?  tak to podobnie jak Ty, karmę kupuję w Zooplusie, to już mi wysyłka odpada. A w innych sklepach czekam na promocje, żeby się opłacało 

Oj tam duży, puszysty :P Towarzystwo ma... Psio-ludzkie :D

(A tak serio to z tego co czytałam to chomiki są samotnikami, pożarłyby się- albo rozmnożyły ;))

Kamizelka jest z zooplusa, o taka  http://www.zooplus.pl/shop/psy/obroza_dla_psa/plaszczyki_dla_psa/plaszczyki_zimowe/206702

Kupiłam w tamtym roku, jak zobaczyłam że małemu jednak zimno ;)

No to zakupy robimy podobnie :D Obie zakupocholiczki :D A Karusek ci pomógł zamówić wcześniej :D

Posted

hahaha ja tak samo robię zakupy! do tego wolę wydać np. 40zł na zabawki aby mieć darmową wysyłkę niż płacić 10zł za dostawę :laugh2_2:

Oo tak promocje to to co lubię naaaaj :lol:

Posted

Elooooooo

Heeeeeeejka :)@

hahaha ja tak samo robię zakupy! do tego wolę wydać np. 40zł na zabawki aby mieć darmową wysyłkę niż płacić 10zł za dostawę :laugh2_2:

Oo tak promocje to to co lubię naaaaj :lol:

No to jak ja :D Promocja... Jej, jak to mnie przyciąga... Wtedy kupuje rzeczy "najpotrzebniejsze" :grins:

Posted

Hejka 

Ale smieszny chomiczek 

Lucek ma świetne ubranko  

a dywan boski  :loveu:  w ogole przytylny ten Twój pokoik  

Hejka :) 

Śmieszny... Tylko puszysty :megagrin:

Cieplutkie :loveu:

Dziękować, no zmieniłam miejsce niektórych rzeczy i jest dużo lepiej :)

Fajny dywanik.I fajne miejsce na spacerki.Ubranko klasa.Ciekawa jestem tych naszych.

Dziękować :loveu: No w ubraniu cieplej ;) Też jestem ciekawa, same pozytywy były to myślę że będzie super, o ile z rozmiarem trafiłam :)

Posted

Hej :)

Ja ogólnie lubię martingale w obrożach. Półzacisk mnie denerwuje bo praktycznie zawsze jest zaciśnięty... Jeszcze jakby moja po jednej stronie chodziła to luzik, ale ona się kręci z prawej na lewą :/

To trzeba nauczyć psa komendy np. "lewa" i nie będzie się kręcić :eviltong:

Posted

Hejka :)

Ja i nauczyć czegoś pożytecznego psa?

:turn-l:  :turn-l: 

Na rowerze kuma, ale na spacerze nie ;)

Kurde, jestem na osiedlu i podleciała do nas suczka, wielkości mojej. Podobno wyrzucona. Jest super, ten charakter :loveu: Miałam ochotę ją wziąć, ale mama  :( Tak mi się jej szkoda zrobiło, bo wróciłyśmy do domu, a ona tam na dole pod klatką leży...