*Magda* Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Bo nie mogę trafić :P Ale na łyżwach byłambym zupełnie jak Aga... "Łam"Aga :D Może masz zły adres? :hmmmm: Albo nie masz go w ogóle :roflt: A tak na marginesie, to "dzień dobry" :) Quote
marta1624 Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Dzień doberek! No chyba przez brak adresu tak jest :megagrin: Pogoda dalej fatalna, nawet gorzej. Dzisiaj mgła i mżawka cały czas... Miałam posprzątać chomowi ale ogarnął mnie leń :p A jeszcze nie miał sprzątane :peace: Quote
rashelek Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Po psach nie sprzątasz, chomisiowi nie sprzątasz. Ale z Ciebie brudas :evil_lol: Quote
Guest TyŚka Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Ja sprzątałam chomikowi co tydzień albo co dwa, ale to dlatego że nie lubię zapachu zasikanych trocin :D Quote
marta1624 Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Po psach nie sprzątasz, chomisiowi nie sprzątasz. Ale z Ciebie brudas :evil_lol: Bardziej leń... Ale brudas też może być, bo w pokoju też nigdy mi się nie chce sprzątać :laugh2_2: Ja sprzątałam chomikowi co tydzień albo co dwa, ale to dlatego że nie lubię zapachu zasikanych trocin :D A ja chyba chora jestem (ale moja pedantyczna mama też? :hmmmm:) bo nic nie czuje :) Poprzedniemu chomowi co w klatce był to co tydzień musiałam, bo go czuć było. Ale tego nic a nic :jumpie: Quote
marta1624 Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Hejka Madzia :) Jeju, oddajcie mi pogodę! :bigcry: Quote
marta1624 Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 U mnie chyba też mrozik, bo zamarzam :D Ale co tam, na spacerku z labkiem byłam :D Quote
rashelek Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Oj w pokoju też mi się nie chce... Tylko odkurzam regularnie, ale na gruntowne porządki muszę się długo zbierać ;) Weź nie narzekaj na tą pogodę, przynajmniej dzisiaj już nie pada :P Quote
marta1624 Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Nie wiem jak u ciebie ale u mnie cały czas mżawko-śnieg, więc tak jakby pada ;) I mgła.... Quote
marta1624 Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Oj wierz mi, tego mojego nie chcesz :p Quote
Guest TyŚka Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 U mnie też mżawka ze śniegiem, ale jakoś tragicznie zimno nie jest, wczoraj było gorzej (a mówi Ci to zmarzluch! :P), więc nie narzekam. Quote
marta1624 Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Ja też zmarźluch :D Ale u mnie gorzej niż wczoraj :( Ale i tak popiłeczkowałyśmy, pospacerowałyśmy, jeszcze pójdziemy po tatę do pracy :) Muszę zamówić coś z zooplusa żeby punkty dostać (za ankietę), i kurcze nie mam pomysłu co :PROXY5: Chciałam żarcie żeby praktyczne było to nie ma nic tańszego :pissed: Quote
*Magda* Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Możesz zamówić coś dla Tory :siara: Ja dziś poszłam z moją suczą na spacer i wróciłam z niego z prawie 3kg żarcia dla niej :megagrin: Quote
marta1624 Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Coście dorwały? I czego ci dla Tory brakuje, chyba tylko smyczy, bo przecież masz łańcuch tylko (z tego co czytałam, to nic że smycz w ręku trzymałaś :megagrin: ). Quote
Guest TyŚka Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 I czego ci dla Tory brakuje, chyba tylko smyczy, bo przecież masz łańcuch tylko (z tego co czytałam, to nic że smycz w ręku trzymałaś :megagrin: ). Bo przecież łańcuch wygodniej jest zdejmować z pod budy i iść z już przygotowanym psem na spacer niż bawić się w odczepianie psa z łańcucha i przyczepianie mu smyczy (czytamy te same wątki :P) Quote
*Magda* Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Coście dorwały? I czego ci dla Tory brakuje, chyba tylko smyczy, bo przecież masz łańcuch tylko (z tego co czytałam, to nic że smycz w ręku trzymałaś :megagrin: ). Właścicielka Amigo, dała mi mixa wołowego dla Tory ;) Amigo nie chce jeść surowego, a ona tego nakupowała i nie miała co tym zrobić, więc oddała mi :) No to może kupi mi ten łańcuch, żeby chociaż było prawdą to, co nie którzy czytali :loveu: Quote
marta1624 Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Bo przecież łańcuch wygodniej jest zdejmować z pod budy i iść z już przygotowanym psem na spacer niż bawić się w odczepianie psa z łańcucha i przyczepianie mu smyczy (czytamy te same wątki :P) Otóż to :D Właścicielka Amigo, dała mi mixa wołowego dla Tory ;) Amigo nie chce jeść surowego, a ona tego nakupowała i nie miała co tym zrobić, więc oddała mi :) No to może kupi mi ten łańcuch, żeby chociaż było prawdą to, co nie którzy czytali :loveu: No to żeście zyskały :) Nawet nie wiem czy łańcuch da się na zooplusie kupić :p Quote
Guest TyŚka Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Ja mam łańcuch :D Mogę Ci wysłać, Magda :p Quote
kalyna Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 W temacie łańcuchów... ostatnio byłam w zoologu kupić karabińczyki do smyczy... chciałam największe (dla owczarów chcę duże i solidne). Na to Pani odpowiedziała, że te są największe, żeby do łańcucha przypiąć :loveu: Quote
marta1624 Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Haha i wszystko jasne :D Już wiemy po co ci takie karabińczyki :p Quote
*Magda* Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Ja mam łańcuch :D Mogę Ci wysłać, Magda :P Dawaj, Tora się ucieszy :megagrin: W temacie łańcuchów... ostatnio byłam w zoologu kupić karabińczyki do smyczy... chciałam największe (dla owczarów chcę duże i solidne). Na to Pani odpowiedziała, że te są największe, żeby do łańcucha przypiąć :loveu: No i się wydało ;) Tu nam oczy mydli, że kupuje psom zabawki, smaczki itp. A wychodzi na to, że całą kasę na łańcuchy wydaje :mad: :siara: Ciapek pewnie sobie jakoś z tym łańcuchem radzi, ale owczary :shock: Przecież to dla nich za ciężkie :shiny: Quote
marta1624 Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Z pewnością Tora będzie przeszczęśliwa :megagrin: No właśnie, niby taka dobra pani a na łańcuch karabinki potrzebuje :peace: I jeszcze kolczatki :siara: Toż to zgłosić trzeba gdzieś :megagrin: Quote
Recommended Posts