Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo nie mogę trafić :P Ale na łyżwach byłambym zupełnie jak Aga... "Łam"Aga :D

Może masz zły adres? :hmmmm:

Albo nie masz go w ogóle :roflt:

A tak na marginesie, to "dzień dobry" :)

Posted

Dzień doberek! 

No chyba przez brak adresu tak jest  :megagrin:

Pogoda dalej fatalna, nawet gorzej. Dzisiaj mgła i mżawka cały czas... Miałam posprzątać chomowi ale ogarnął mnie leń :p A jeszcze nie miał sprzątane  :peace:

Posted

Ja sprzątałam chomikowi co tydzień albo co dwa, ale to dlatego że nie lubię zapachu zasikanych trocin :D

Posted

Po psach nie sprzątasz, chomisiowi nie sprzątasz. Ale z Ciebie brudas :evil_lol:

Bardziej leń... Ale brudas też może być, bo w pokoju też nigdy mi się nie chce sprzątać  :laugh2_2:

Ja sprzątałam chomikowi co tydzień albo co dwa, ale to dlatego że nie lubię zapachu zasikanych trocin :D

A ja chyba chora jestem (ale moja pedantyczna mama też?  :hmmmm:) bo nic nie czuje :) Poprzedniemu chomowi co w klatce był to co tydzień musiałam, bo go czuć było. Ale tego nic a nic  :jumpie:

Posted

Oj w pokoju też mi się nie chce... Tylko odkurzam regularnie, ale na gruntowne porządki muszę się długo zbierać ;)

Weź nie narzekaj na tą pogodę, przynajmniej dzisiaj już nie pada :P

Posted

U mnie też mżawka ze śniegiem, ale jakoś tragicznie zimno nie jest, wczoraj było gorzej (a mówi Ci to zmarzluch! :P), więc nie narzekam.

Posted

Ja też zmarźluch :D Ale u mnie gorzej niż wczoraj :( Ale i tak popiłeczkowałyśmy, pospacerowałyśmy, jeszcze pójdziemy po tatę do pracy :)

Muszę zamówić coś z zooplusa żeby punkty dostać (za ankietę), i kurcze nie mam pomysłu co  :PROXY5: Chciałam żarcie żeby praktyczne było to nie ma nic tańszego  :pissed: 

Posted

I czego ci dla Tory brakuje, chyba tylko smyczy, bo przecież masz łańcuch tylko (z tego co czytałam, to nic że smycz w ręku trzymałaś  :megagrin: ).

Bo przecież łańcuch wygodniej jest zdejmować z pod budy i iść z już przygotowanym psem na spacer niż bawić się w odczepianie psa z łańcucha i przyczepianie mu smyczy (czytamy te same wątki :P)

Posted

Coście dorwały?

I czego ci dla Tory brakuje, chyba tylko smyczy, bo przecież masz łańcuch tylko (z tego co czytałam, to nic że smycz w ręku trzymałaś  :megagrin: ).

Właścicielka Amigo, dała mi mixa wołowego dla Tory ;)

Amigo nie chce jeść surowego, a ona tego nakupowała i nie miała co tym zrobić, więc oddała mi :)

No to może kupi mi ten łańcuch, żeby chociaż było prawdą to, co nie którzy czytali :loveu:

Posted

Bo przecież łańcuch wygodniej jest zdejmować z pod budy i iść z już przygotowanym psem na spacer niż bawić się w odczepianie psa z łańcucha i przyczepianie mu smyczy (czytamy te same wątki :P)

Otóż to :D

Właścicielka Amigo, dała mi mixa wołowego dla Tory ;)

Amigo nie chce jeść surowego, a ona tego nakupowała i nie miała co tym zrobić, więc oddała mi :)

No to może kupi mi ten łańcuch, żeby chociaż było prawdą to, co nie którzy czytali :loveu:

No to żeście zyskały :) 

Nawet nie wiem czy łańcuch da się na zooplusie kupić :p

Posted

W temacie łańcuchów... ostatnio byłam w zoologu kupić karabińczyki do smyczy... chciałam największe (dla owczarów chcę duże i solidne). Na to Pani odpowiedziała, że te są największe, żeby do łańcucha przypiąć :loveu:

Posted

Ja mam łańcuch :D Mogę Ci wysłać, Magda :P

Dawaj, Tora się ucieszy :megagrin:

W temacie łańcuchów... ostatnio byłam w zoologu kupić karabińczyki do smyczy... chciałam największe (dla owczarów chcę duże i solidne). Na to Pani odpowiedziała, że te są największe, żeby do łańcucha przypiąć :loveu:

No i się wydało ;)

Tu nam oczy mydli, że kupuje psom zabawki, smaczki itp.

A wychodzi na to, że całą kasę na łańcuchy wydaje :mad: :siara:

Ciapek pewnie sobie jakoś z tym łańcuchem radzi, ale owczary :shock:

Przecież to dla nich za ciężkie :shiny:

Posted

Z pewnością Tora będzie przeszczęśliwa  :megagrin:

No właśnie, niby taka dobra pani a na łańcuch karabinki potrzebuje  :peace:  I jeszcze kolczatki  :siara:  Toż to zgłosić trzeba gdzieś  :megagrin: