marta1624 Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Oj tak, psiaki mają radochę :D Angina kupiłam w sklepie ogrodniczym (ale podobno da się kupić w leroyu czy castoramie). To jest siatka hodowlana, metalowa, można kupić o różnych wielkościach oczek. A przymocowane... Kupiłam taką o małych oczkach, bo była najbardziej "giętka"- niestety, moje akwarium jest półkoliste, więc musiałam ją wygiąć na ścianki. Jak ma się akwarium proste to można do listewek siatkę przymocować i nakładaćna akwa, lepszy efekt wizualny :) No a moja jest wygięta, obcięty nadmiar, i przyczepiona klipsami do papieru do ścianek akwa (4 klipsy mam). Quote
*Magda* Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Fajnie się psiaki bawią :) I chciałam pytać czyj to bucior, ale doczytałam :evil_lol: Quote
Erykowa Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Super się bawią.A akwarium w ogóle mega ! Quote
marta1624 Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Dzięki dziewczyny :) No Lucek to szewc, nosi po całym domu moje buty (i tylko moje), a ja przed spacerem muszę się zszukać z 30 minut :p Gorzej w lato, bo potrafi wynieść i zakopać :D Quote
rashelek Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Nono całkiem fajne te szarpaki! Są z jakimś wypełnieniem, bo takie grubaśne się wydają? A to akwa niezmiennie wywołuje mój zachwyt, wyszło Ci fenomenalnie :loveu: Quote
marta1624 Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Dziękuję :loveu: Mają wypełnienie :) I wytrzymały dzisiejsze szarpanie 3 onków i dużego kundla, nie mają żadnych śladów! A tego się nie spodziewałam, myślałam że bardziej zabawka do oszczędzania :) Pozytywne zaskoczenie :) Quote
rashelek Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Co tam w środku jest? :D To super, że takie wytrzymałe. Nie wyglądają, a tu proszę jak miło :D Quote
marta1624 Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 Hmm na dotyk to pojęcia nie mam ale wstawiamy link do stronki na dogo, skąd je mam (od Maghda) http://www.dogomania.com/forum/topic/97225-sprzedamoddamkupię-psie-akcesoria/page-73 Pierwszy post, na jednym zdjęciu jest wypełnienie ;) No właśnie niepozorne, a jednak :) Quote
Guest TyŚka Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Trzymam kciuki, by onkowata została z kol ;) A na te szarpaki czaję się już od jakiegoś czasu, ale trochę szkoda mi hajsu ;ppp Akwa z kolei suuuuper :loveu: Quote
kalyna Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Faaaaajny ten szarpak ;) Lucek to ma wielkie ego, że się bierze za przeciąganie z Poczwarem :lol: Quote
marta1624 Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Tyś warto :D I dzięki dziewczyny :loveu: Alina najlepsze jest to że wygrywa tą walkę z onkowatą :evil_lol: Quote
rashelek Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 A to jeszcze się nie spotkałam z takim wypełnieniem, wygląda jak jutowy szarpak :) Zazwyczaj są puste, ew. z piszczałką lub czymś szeleszczącym. Quote
marta1624 Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Hej Martuś ;) Hejka Mamusiu :loveu: A to jeszcze się nie spotkałam z takim wypełnieniem, wygląda jak jutowy szarpak :) Zazwyczaj są puste, ew. z piszczałką lub czymś szeleszczącym. Właśnie ja też nie widziałam, ale faktycznie jest trwały :) Meble dojechały :grins: Tylko teraz jakoś to poustawiać... Quote
marta1624 Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Pochwalę tylko jakoś je muszę ustawić :D A i jestem "miszczem"- naprawiłam dogo i mam emotki!!! :jumpie: Quote
kalyna Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Ja szarpaki omijam duuużym łukiem, bo mamy kilka, nadal w dobrej formie... a co za dużo to nie zdrowo :lol: właśnie, pokazuj meble :) Quote
marta1624 Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 My mamy też kilka, ale polarowych. No ale jako zakupoholiczka :siara: Meble pokażę jutro bo jeszcze w fazie przestawiania co chwilę, a tu do pisania projekt :nonono2: I angielski ćwiczenia do zrobienia ze stronki na necie, która mi się nie otwiera... :madgo: Ale to z mojego lenistwa- jak miałam dzisiaj robić to sobie na rower poszłam z psem. No i mam :pissed: Quote
marta1624 Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Dobrze Ci tak :evil_lol: :eviltong: No dzięki :lmaa: Ale fakt, moja wina :megagrin: Ale.... Anglik zrobiony, same zadania abcd więc w 2 minuty 5 kartek zrobiłam :peace: Wszystko na chybił trafił :megagrin: Quote
marta1624 Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Nie na ocenę to postrzelać można :peace: Na ocenę mam ćwiczenia z neta, na które wejść nie mogę (te były na fotkach na fonie, więc poszczelałam :D). Ale na 6.12 to w listopadzie się zapytam jak na to wejść :laugh2_2: Quote
Erykowa Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 hej,hej Jest już "jutro" czekamy na meble :) Quote
marta1624 Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 Mam fotki na komórce :siara: Już wstawiam :) Quote
Recommended Posts