Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj tak, psiaki mają radochę :D

Angina kupiłam w sklepie ogrodniczym (ale podobno da się kupić w leroyu czy castoramie). To jest siatka hodowlana, metalowa, można kupić o różnych wielkościach oczek. A przymocowane... Kupiłam taką o małych oczkach, bo była najbardziej "giętka"- niestety, moje akwarium jest półkoliste, więc musiałam ją wygiąć na ścianki. Jak ma się akwarium proste to można do listewek siatkę przymocować i nakładaćna akwa, lepszy efekt wizualny :) No a moja jest wygięta, obcięty nadmiar, i przyczepiona klipsami do papieru do ścianek akwa (4 klipsy mam).

Posted

Dzięki dziewczyny :)

No Lucek to szewc, nosi po całym domu moje buty (i tylko moje), a ja przed spacerem muszę się zszukać z 30 minut :p Gorzej w lato, bo potrafi wynieść i zakopać :D

Posted

Dziękuję :loveu:

Mają wypełnienie :) I wytrzymały dzisiejsze szarpanie 3 onków i dużego kundla, nie mają żadnych śladów! A tego się nie spodziewałam, myślałam że bardziej zabawka do oszczędzania :) Pozytywne zaskoczenie :)

Posted

Trzymam kciuki, by onkowata została z kol ;)

A na te szarpaki czaję się już od jakiegoś czasu, ale trochę szkoda mi hajsu ;ppp

Akwa z kolei suuuuper :loveu:

Posted

Hej Martuś ;)

Hejka Mamusiu :loveu:

A to jeszcze się nie spotkałam z takim wypełnieniem, wygląda jak jutowy szarpak :) Zazwyczaj są puste, ew. z piszczałką lub czymś szeleszczącym.

Właśnie ja też nie widziałam, ale faktycznie jest trwały :)

Meble dojechały :grins: Tylko teraz jakoś to poustawiać...
Posted

My mamy też kilka, ale polarowych. No ale jako zakupoholiczka :siara: 

Meble pokażę jutro bo jeszcze w fazie przestawiania co chwilę, a tu do pisania projekt  :nonono2:  I angielski ćwiczenia do zrobienia ze stronki na necie, która mi się nie otwiera... :madgo:

Ale to z mojego lenistwa- jak miałam dzisiaj robić to sobie na rower poszłam z psem. No i mam  :pissed:

Posted

Dobrze Ci tak :evil_lol: :eviltong:

No dzięki  :lmaa:

Ale fakt, moja wina  :megagrin:  Ale.... Anglik zrobiony, same zadania abcd więc w 2 minuty 5 kartek zrobiłam  :peace:  Wszystko na chybił trafił  :megagrin:

Posted

Nie na ocenę to postrzelać można  :peace: Na ocenę mam ćwiczenia z neta, na które wejść nie mogę (te były na fotkach na fonie, więc poszczelałam :D). Ale na 6.12 to w listopadzie się zapytam jak na to wejść  :laugh2_2: