Guest TyŚka Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Podesłałam ją onkowym... może coś zadziałają... Boooże, właśnie taki ONek jest moim wyidealizowanym! Ale że też musiała się pojawić 2-3lata wcześniej niż planowałam... :( Quote
marta1624 Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 No genialna! Idealna :loveu: Właśnie moja mi na łóżko przylazła, bo co się innym zachwycam i poruszenie robię jak to ona jest ta ważna :grins: Quote
marta1624 Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Podesłałam ją onkowym... może coś zadziałają... Boooże, właśnie taki ONek jest moim wyidealizowanym! Ale że też musiała się pojawić 2-3lata wcześniej niż planowałam... :( Wszyscy chyba mają takie samo odczucie niestety :( Jakbym chociaż pracowała... A tu kapa znosić 3 psa, kiedy jeszcze ja jestem na utrzymaniu :( jakby się pojawiła z 3 lata później, albo wcześniej... Quote
Guest TyŚka Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Wszyscy chyba mają takie samo odczucie niestety :( Jakbym chociaż pracowała... A tu kapa znosić 3 psa, kiedy jeszcze ja jestem na utrzymaniu :( jakby się pojawiła z 3 lata później, albo wcześniej... NO właśnie u mnie to samo. Jestem na utrzymaniu rodziców... jeszcze... Mają na głowie dzieciaki, psa, kota i szynszylę. Kolejny pies nie wchodzi w grę... Eh... Quote
marta1624 Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Niestety :( Obiecałam sobie, że jak będę mieć pracę, to zamieszkam oddzielnie (no z Kajką) i jakiegoś schroniskowego przygarnę... Ale kiedy to nastąpi... W Polsce raczej nieprędko :( Quote
rashelek Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 U nas z notatkami nawet kolosów nie pozwalają pisać, tylko raz mogliśmy na egzaminie sobie pomóc, w ostatnie 5min :< A co do kolejnego psiaka... Nie ma co na siłę brać i rodziców przekonywać, bo pewnie byłyby z tego same problemy niestety. Quote
marta1624 Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 U nas z notatkami nawet kolosów nie pozwalają pisać, tylko raz mogliśmy na egzaminie sobie pomóc, w ostatnie 5min :< A co do kolejnego psiaka... Nie ma co na siłę brać i rodziców przekonywać, bo pewnie byłyby z tego same problemy niestety. U to nie za fajnie z tymi notatkami :( U mnie z tym to w mierę, zazwyczaj na semestr jest z jeden przedmiot gdzie fajktycznie muszę się coś pouczyć, a tak to albo projekty, albo z notatkami, ewentualnie samemu się ściąga :D No niestety, przewiduje że byłyby problemy z psem :( Zapewne super by się nie skończyło... Quote
kalyna Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Takie cudeńko: aa to taaa :) na FB często mi wyskakuje na tablicy i mnie przez to dobija. Piękna dziewczynka :loveu: Quote
rashelek Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 A projekty i prezentacje to swoją drogą, strasznie tego nie lubię. Jak im się nie chce prowadzić zajęć, to niech powiedzą i nie będziemy przychodzić po prostu :P Oj ja też jestem jeszcze na utrzymaniu rodziców, a na zachcianki (dla siebie czy psa) i tak wolę dorobić sobie sama, bo jednak głupio mi ich prosić. A jakbym im nagle zniosła drugiego psa do domu, to chyba by mnie przechrzcili :shake: Także rozumiem i łączę się w bólu. Quote
marta1624 Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Hejka ;) Hejka :)Pokażcie mi tą ONkę pooookażcie Piękna jest :loveu: A projekty i prezentacje to swoją drogą, strasznie tego nie lubię. Jak im się nie chce prowadzić zajęć, to niech powiedzą i nie będziemy przychodzić po prostu Oj ja też jestem jeszcze na utrzymaniu rodziców, a na zachcianki (dla siebie czy psa) i tak wolę dorobić sobie sama, bo jednak głupio mi ich prosić. A jakbym im nagle zniosła drugiego psa do domu, to chyba by mnie przechrzcili Także rozumiem i łączę się w bólu. To u nas na szczęście jak mówię że projekt to na 2 zajęciach już nikogo nie ma :megagrin: Po co chodzić, skoro projekt :D No u mnie za karmę ja płacę, ale nie ukrywam, że babcia i mama dokupują trochę miesiwa ;) No i zbieram kasę na moje zachcianki- zabawki, akcesoria- to już z moich. Teraz składam żeby się do mebli dołożyć :) Quote
marta1624 Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Hejka Unikatowy :) No wróciłam z roweringu z psami, jeszcze tylko spacerek i lulu :D (no, znaczy na top model czekam xP) Quote
marta1624 Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Dziewczyny mam problem! Ta kol co jest w ciąży ma duże problemy osobiste, musi niestety oddać swoją onkową (co zdjęcia dawałam). Dzisiaj poszukam zdjęć, muszę ją poogłaszać, bo czasu niewiele. Ktoś/coś? Poszukiwany chociaż DT! Quote
Oscar Patric Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Dziewczyny mam problem! Ta kol co jest w ciąży ma duże problemy osobiste, musi niestety oddać swoją onkową (co zdjęcia dawałam). Dzisiaj poszukam zdjęć, muszę ją poogłaszać, bo czasu niewiele. Ktoś/coś? Poszukiwany chociaż DT! popytam się u znajomych Quote
*Magda* Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Hej Marta :) Kciuki, żeby ONka znalazła domek ;) Quote
marta1624 Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Hejka :) Dzięki :loveu: Już wstawiam fotkę najlepszą jaką znalazłam ;) Quote
angineuuka Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Gdzie ona jest? Napisz coś więcej o niej :) Quote
marta1624 Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Mieszka u mnie w Łazach, w bloku. Ma 2 lata. Z moich obserwacji na spacerze- do psów uległa, jedynie doszło do bójki z moją o piłkę (raz, po krzyku na obie dziewczyny uspokoiły się i bawiły dalej). Niesterylizowana. Miała problemy z uszami (zapalenie), ale ponad rok temu. Od tego czasu nic. Jakieś 2 miesiące temu była u weta, bo niepokoiło duże linienie, i dostała witaminy (cóż, moja też się sypie więc nie wiem czy to było konieczne... No ale dostała ;)). Ludzi uwielbia, niestety niekiedy za bardzo się nakręca i cieszy- poszczekuje, popiskuje. Obecnie oduczana skakania, podobno z dobrym skutkiem (niestety, sama nie sprawdzałam). Karmiona domowym jedzeniem i suchym (ostatnio husse). Jak coś mi się przypomni to dopiszę ;) Quote
Recommended Posts