*Magda* Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 A tej znowu miesiączka się marzy :evil_lol: Kilka miesięcy ma przerwy i już za nią tęskni :eviltong: Quote
łamAga Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 A tej znowu miesiączka się marzy :evil_lol: Kilka miesięcy ma przerwy i już za nią tęskni :eviltong: Mi się nie marzy :P ja mam tylko jakieś omamy i wszedzie widze miesiaczki i inne dziwne sprawy :P ostatnio mi sie nawet śniło że mój kolega gej jest w ciąży i sobie myślałam w tym śnie " no to On musi miec pipkę wiec sie nie dziwie ze woli chłopców " :megagrin: i wogóle to jego dziecko takie kuksance mu dawało że widac było całą długośc rączki przez brzuch :D Quote
łamAga Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Aga :mdleje: :mdleje: Hahahahaha no co ja mogę za własne sny :megagrin: Quote
Guest wolfheart Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Mi się nie marzy :P ja mam tylko jakieś omamy i wszedzie widze miesiaczki i inne dziwne sprawy :P ostatnio mi sie nawet śniło że mój kolega gej jest w ciąży i sobie myślałam w tym śnie " no to On musi miec pipkę wiec sie nie dziwie ze woli chłopców " :megagrin: i wogóle to jego dziecko takie kuksance mu dawało że widac było całą długośc rączki przez brzuch :D umarłam.... :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
marta1624 Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Haha no fakt, zapomniałam dodać, że te ręczniki i miseczka to były nagrody gwarantowane dla uczestników Marta, dawaj foty! Właśnie, dawaj foty miesiączke a nie miseczke Hejka , też czekam na foty Hejka ;) Fotki dam dzisiaj wieczorem :D A tej znowu miesiączka się marzy Kilka miesięcy ma przerwy i już za nią tęskni Ja mogę moją oddać :grins: Mi się nie marzy ja mam tylko jakieś omamy i wszedzie widze miesiaczki i inne dziwne sprawy ostatnio mi sie nawet śniło że mój kolega gej jest w ciąży i sobie myślałam w tym śnie " no to On musi miec pipkę wiec sie nie dziwie ze woli chłopców " i wogóle to jego dziecko takie kuksance mu dawało że widac było całą długośc rączki przez brzuch umarłam....Aguś nic tylko :mdleje: :p Ty to masz pomysły :megagrin: Marta nie tylko ty umarłaś :D Quote
*Magda* Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Hejka ;) Fotki dam dzisiaj wieczorem :D Jest wieczór :siara: Quote
łamAga Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Aguś nic tylko :mdleje: :P Ty to masz pomysły :megagrin: Ale to nie moje pomysły tylko sny :peace: ja zawsze mam dziwaczne sny :P Quote
marta1624 Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Jest wieczór :siara: Ale to nie moje pomysły tylko sny :peace: ja zawsze mam dziwaczne sny :P Komp już włączam :D Aga, ja w sumie też mam dziwne nieraz... Nawet bardzo :p Quote
marta1624 Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 No to lecimy :D Foti z dzisiaj z krótkiego spacerku z Majką :) (Nie wiem jak to zrobiłam z tym siwym paskiem :p) Quote
marta1624 Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 I z wczorajszej ustawki ONek kontra Golden :diabloti: CDN... Quote
łamAga Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Ile zdjęć :jumpie: śliczne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Kaja sie wyszalała :) Quote
marta1624 Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Ładny ten golden :) Dzięki w imieniu kumpeli :)Ile zdjęć śliczne Kaja sie wyszalała :) Raz na rok coś dodam, w końcu "galeria" :p Dzięki Aguś :) No wyszalała, chociaż teraz ma ciężką dupę (:evil_lol:) i jej się długo biegać nie chce, tylko trochę :) Ale poszalały, Zerka (golden) wróciła brudna jak zwykle :D Quote
łamAga Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Takie są uroki białych psów :D chociaż nasze nie lepiej zawsze wyglądaja :P Quote
marta1624 Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 Ja nie chcę pisać jak moja po spacerze (każdym!) wygląda :siara: Quote
łamAga Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Masz racje , nie pisz , lepiej pokarz :jumpie: Quote
Talia Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 To jest ustawka? Wygląda raczej jak rozkwitająca milość :loveu: Quote
Recommended Posts