Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga kupimy Angi, złożymy się :D Ja dam złotówkę :p

Alina to szybko :D Ja miałam wybrać od 20:00, ale tak zamuliło system (100 osób wybierało na raz z samej logistyki) to dopiero o 21 mi wyskoczyło że wybrałam. Na 10 miejsc byłam 8 :)

Posted

U nas były zapisy niby przez system, ale i tak jak ktoś miał zaklepane to z systemu wyrzucali go. A w zapisywaniu "na gębę" brali tego kto był lepszy z danych przedmiotów. 

Posted

No miałam szczęście ;) I otwarte różne przeglądarki, które szybciej mnie zaloguje (chrome przepraszam, ale wygrała mozilka :p).

A osobiście właśnie szkoła nie chciała, bo ponoć raz tak było i wyszły awantury ;) Woleli zaciąć system :)

Talia to u nas na średnią nie patrzyli, wszyscy równe szanse. W sumie to chyba dobrze ;)

Hejka wszystkim, wstawać śpiochy :D

Posted

Prawda jest taka, że jak zapisujesz się u prowadzącego to wszystko zależy od tego czy Cię lubi czy nie. Jak poszłam do mojego promotora to już niby nie miał miejsc, bo inny kierunek się zapisał, ale powiedział że postara się coś załatwić i na drugi dzień dostałam maila że już zaklepane. 

Posted

W sumie to nie wiem czy mnie lubi :D Zależało mi na tej promotorce, bo ma zainteresowania jak ja (psy :p) i bardzo sympatyczna, potrafi wytłumaczyć wszystko ;) Innych promotorów za dużo nie znam, a 2 to już w ogóle nie chcę- znam z tej złej strony :)

Posted

15:32.... Już.... :p To wcześnie bardzo :p

Ale dzisiaj dzień, psy mało zadowolone, 1 spacer nad zalew, a ja cały dzień przespałam bo mnie łeb bolał :( Oby jutro było lepiej, no i w weekend, bo mam iść na spacer z ciężarówką i Szilką ;)

Posted

15:32.... Już.... :P To wcześnie bardzo :P

Ale dzisiaj dzień, psy mało zadowolone, 1 spacer nad zalew, a ja cały dzień przespałam bo mnie łeb bolał :( Oby jutro było lepiej, no i w weekend, bo mam iść na spacer z ciężarówką i Szilką ;)

Nie no , nie spie już od 7dmej bo Qwendi darła papę i tak drze ją do teraz , chyba na prawde chce być przerobiona na gulasz :D

Ojjj to nie ciekawie z tym bólem głowy ale dzisiaj jest w ogóle jakiś taki ciężki dzień , ja też najchętniej bym spała cały dzień :huh:

Posted

Mam nadzieję że tylko dzisiaj tak było :( Nienawidzę być w niedyspozycji, zwłaszcza jak tata w pracy i mam wolne ;)

Jak przerobisz Qwendalę to dużo tego gulaszu będzie :D U mnie psy padnięte na łóżku, bo krótki spacer nadrobiłam piłką :) Znaczy krótki.... Kajka była jeszcze po tatę w pracy, to dłużej ;) Nad zalewem miałyśmy wypadek, bo źle stanęła łapą i narobiła pisku jakbym ją ze skóry obdzierała (a po 2 minutach miała piłkę w pysku i szalała, na łapę nie patrząc ;)).

I stwierdzam że mi owczara przytyła, co mi się nie podoba zbytnio. Chyba zaczniemy odchudzanko :)

Posted

niby mało 3 pokoje ale roboty w nich dużo :P moja siostra tez ma mały domek a budowali go dosyc dlugo a wykonczeniowka to juz w ogóle czasochłonna jest tym bardziej że szwagier wszystko sam robił ;)

Posted

Hej matka :D

No właśnie wykończeniówka najgorsza. Bo my też sami robimy, więc trochę długo schodzi ;) Ale kuchnia, łazienka i 1 pokój skończony, teraz 2 pokój, źle nie jest ;) Jakoś powoli zrobimy,tylko gipsy nas trzymają :/

PS. A dzisiaj na blokach jestem, już zapomniałam co to spacer po ciemku :)

Posted

Fakt, jeszcze jak w miarę wychodzi :D

Możesz iść "wokół domu" :p
Ja teraz też spacer wokół bloku to rzadko... Znaczy nie rzadko bo tam się z pisarzami spotykam, ale nie na taki typowy spacer, bardziej wybieg, a to dalej niż bloki ;)