Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No widziałam właśnie że jeszcze to najtaniej wychodzi ;) Mam jeszcze z 4kg, spróbuje przetrzymać trochę i szukać okazji ;) Zwłaszcza że u mnie większość to jak smaczki, bo mały je też gotowane, Kaja mięcho, więc lidze, że w grudniu jakieś promocje będą :)

Posted

Allegro na razie obczaiłam, nic nie ma. Muszę obserwować ;)

Talia no właśnie ja w takiej promocji kupowałam, najbardziej się opłaca ;) I mam nadzieje że wróci ta promocja to znowu 30kg kupię :D

Posted

Hejka wszystkim ;)

Madzia to musisz do Polski częściej przyjeżdżać :D

Talia teraz właśnie nie ma niestety :( Ale czekam ;)

Marta to może zamów Brit Care albo TOTW? Ja zamówię za 2 dni :D

Aguś jak samopoczucie?

Posted

Hejka wszystkim ;)

Aguś jak samopoczucie?

Hejka ;)

samopoczucie w normie , ale znowu sie nudze :P wiem ze osoby które nie wiedza gdzie łapy wsadzić moze to denerwowac ale cóż na to poradze :D

Posted

Jeszcze jakieś promocje w zooplusie są na TOTW, ale nie na wszystkie rodzaje. Ja też miałam brać rybnego, ale jak przyszedł dzień zakupu to już go nie było na promo. I tak wzięłam Simpsona - na razie jestem zadowolona i suce smakuje. 

Posted

Jeszcze jakieś promocje w zooplusie są na TOTW, ale nie na wszystkie rodzaje. Ja też miałam brać rybnego, ale jak przyszedł dzień zakupu to już go nie było na promo. I tak wzięłam Simpsona - na razie jestem zadowolona i suce smakuje. 

No ja właśnie potrzebuję rybnego :P i to na wczoraj...

Posted

Mogliby dać jakieś nowe promo, bo nie wiem jak stoję z karmą dla świń i przy okazji bym coś sukom wzięła... Widziałam, że mają jakąś dziwną zabawkę z rogza chyba. 

Posted

Ja czekam na tego rybnego, ewentualnie dziczyzna ;)

Aguś mnie nie denerwuje twoje paplanie, cieszył się z ostatniego nudnego miesiąca ;)

Alina to ja zacznę jutro szukać promocji na TOTW jak kupiłaś :p

Hejka unikatowy ;)

Talia a na hipciu patrzyłaś na karmy? Te chomicze są w miarę cenowo, nie wiem jak świnkowe ;)

Posted

Aguś mnie nie denerwuje twoje paplanie, cieszył się z ostatniego nudnego miesiąca ;)

Później pewnie będe narzekała jak ja to czasu nie mam :D sama jestem ciekawa jak to będzie hehe 

Posted

Talia Brit podobno smakuje gryzoniom, więc jak im pasi to będzie dobra karma ;) Mój chom ma wymieszane kilka karm niby "lepszych", ale najbardziej lubi świeże warzywa ;)

Aga z pewnością będziesz narzekać :D

No a ja narobiłam się, malowaliśmy pokój u babci i wymienialiśmy u niej płyty gipsowe w łazience, plus wygipsowaliśmy je ;) Tylko psy mało zajęcia miały, jedynie 30 minut rower i 20 minut spacer ;)