kalyna Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 No to jedyne co to możesz kupić 2x12kg za 264zł. Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 No widziałam właśnie że jeszcze to najtaniej wychodzi ;) Mam jeszcze z 4kg, spróbuje przetrzymać trochę i szukać okazji ;) Zwłaszcza że u mnie większość to jak smaczki, bo mały je też gotowane, Kaja mięcho, więc lidze, że w grudniu jakieś promocje będą :) Quote
kalyna Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 No to możesz jedynie obczaić allegro jeszcze ;) Quote
Talia Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Ja też szukałam gdzieś brita care 12+3kg i nigdzie nie było. Może za miesiąc będzie. Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Allegro na razie obczaiłam, nic nie ma. Muszę obserwować ;) Talia no właśnie ja w takiej promocji kupowałam, najbardziej się opłaca ;) I mam nadzieje że wróci ta promocja to znowu 30kg kupię :D Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Ja Wam nic z Niemiec wozić nie będę :eviltong: Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Madzia no wiesz? My tylko małe paczuszki chcemy:p Quote
kalyna Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Wozić to nie, ale wysyłać paczką, czemu nie :lol: Quote
*Magda* Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Dzień dobry i do widzenia :eviltong: Wozić to nie, ale wysyłać paczką, czemu nie :lol: Nie opłaca się, bo sama wysyłka, to jakieś 10euro :lookarou: Quote
rashelek Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Ja już się przyzwyczaiłam, że 2 dni po zrobieniu przeze mnie zamówienia zaczynają się promocje, normalka :evil_lol: Quote
marta1624 Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Hejka wszystkim ;) Madzia to musisz do Polski częściej przyjeżdżać :D Talia teraz właśnie nie ma niestety :( Ale czekam ;) Marta to może zamów Brit Care albo TOTW? Ja zamówię za 2 dni :D Aguś jak samopoczucie? Quote
kalyna Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Ej, bez jaj. Ja wczoraj zamawiałam totw, więc zacznijcie już szukać promocji :lol: Quote
łamAga Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Hejka wszystkim ;) Aguś jak samopoczucie? Hejka ;) samopoczucie w normie , ale znowu sie nudze :P wiem ze osoby które nie wiedza gdzie łapy wsadzić moze to denerwowac ale cóż na to poradze :D Quote
Talia Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Jeszcze jakieś promocje w zooplusie są na TOTW, ale nie na wszystkie rodzaje. Ja też miałam brać rybnego, ale jak przyszedł dzień zakupu to już go nie było na promo. I tak wzięłam Simpsona - na razie jestem zadowolona i suce smakuje. Quote
kalyna Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Jeszcze jakieś promocje w zooplusie są na TOTW, ale nie na wszystkie rodzaje. Ja też miałam brać rybnego, ale jak przyszedł dzień zakupu to już go nie było na promo. I tak wzięłam Simpsona - na razie jestem zadowolona i suce smakuje. No ja właśnie potrzebuję rybnego :P i to na wczoraj... Quote
Talia Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Mogliby dać jakieś nowe promo, bo nie wiem jak stoję z karmą dla świń i przy okazji bym coś sukom wzięła... Widziałam, że mają jakąś dziwną zabawkę z rogza chyba. Quote
marta1624 Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Ja czekam na tego rybnego, ewentualnie dziczyzna ;) Aguś mnie nie denerwuje twoje paplanie, cieszył się z ostatniego nudnego miesiąca ;) Alina to ja zacznę jutro szukać promocji na TOTW jak kupiłaś :p Hejka unikatowy ;) Talia a na hipciu patrzyłaś na karmy? Te chomicze są w miarę cenowo, nie wiem jak świnkowe ;) Quote
Talia Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Na hipciu w sumie nie patrzyłam, ale zobaczę. Teraz bym chciała wziąć im Brita Animals, bo próbka bardzo im smakuje. Quote
łamAga Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Aguś mnie nie denerwuje twoje paplanie, cieszył się z ostatniego nudnego miesiąca ;) Później pewnie będe narzekała jak ja to czasu nie mam :D sama jestem ciekawa jak to będzie hehe Quote
marta1624 Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Talia Brit podobno smakuje gryzoniom, więc jak im pasi to będzie dobra karma ;) Mój chom ma wymieszane kilka karm niby "lepszych", ale najbardziej lubi świeże warzywa ;) Aga z pewnością będziesz narzekać :D No a ja narobiłam się, malowaliśmy pokój u babci i wymienialiśmy u niej płyty gipsowe w łazience, plus wygipsowaliśmy je ;) Tylko psy mało zajęcia miały, jedynie 30 minut rower i 20 minut spacer ;) Quote
Recommended Posts