Małgonia Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 TZ w pracy dzisiaj, za dobrze bymu bylo bo juz dawno w weekend nie robił. Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 To jak ja- ciężko pracuję w szkole (co widać :p) Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 hejka ;) Marta Ty nie dogo tylko ksiazki :P a apropos kawy to wczoraj na targu widziałam taką apetyczną kawe capuccino niemiecka :loveu: babka mowila ze jest taka dobra , gęsta :loveu: ale kurcze paczka kosztowała 16 zł , troche przesadzili z ceną :lmaa: Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Hejka ;) Ja się pilnie uczę :p (swoją drogą jak w tygodniu wchodzę, to źle bo za późno i idziesz spać. A jak w weekend jestem cały dzień (prawie) to mnie do nauki gonisz :p). A z ceną kawy fakt, przesadzili.... Chociaż raz na jakiś czas możesz troche luksusu mieć :) Quote
Małgonia Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Moze jak cena taka wysoka to cos porzadnego? :) bo ostatnio jak skład przeczytałam Cappucino z biedry to mi sie słabo zrobilo ;D Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Dubel ;) Net w szkole to kiepska sprawa :D Quote
*Magda* Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 a apropos kawy to wczoraj na targu widziałam taką apetyczną kawe capuccino niemiecka :loveu: babka mowila ze jest taka dobra , gęsta :loveu: ale kurcze paczka kosztowała 16 zł , troche przesadzili z ceną :lmaa: A to nie było czasem capuccino z Jacobs Milki? Bo jak tak, to warte tej ceny ;) O takie coś: http://arkadiazary.pl/timthumb.php?src=Storage/Produkty/w_6c4fd708-91cf-48cf-aba4-71bcbc030718.jpg&h=240 Quote
Małgonia Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 o, ja te z milką kupuje w jednorazowych saszetkach czasami :) pyszne :) a takie niemieckie raz piłam u ciotki, dobre bardzo było ale nie wiem jakie opakowanie. Ja czasem do zwykłej rozpuszczalnej z mlekiem daje zamiast cukru kakao rozpuszczalne- pycha :D Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Hejka ;) Ja się pilnie uczę :P (swoją drogą jak w tygodniu wchodzę, to źle bo za późno i idziesz spać. A jak w weekend jestem cały dzień (prawie) to mnie do nauki gonisz :P). A z ceną kawy fakt, przesadzili.... Chociaż raz na jakiś czas możesz troche luksusu mieć :) Ja tylko tak żeby pokazać że niby Cie nie odciągam od nauki :megagrin: niby tak , ale siostry koleżanka sprowadza niemieckie słodycze i ma jeszcze taniej niż ta babka na targu wiec juz u niej złozyłam zamówienie ze w razie gdyby miała tą kawe to ja poprosze i lody ciepłe , bo te niemieckie pyszne są a pani na targu nie miała , mówie do niej " jeszcze oewnie nie jest sezon na nie ?" a ona " nie no sezon juz jest ale są za drogie i nam sie nie opłaca ich przywozić :huh: Moze jak cena taka wysoka to cos porzadnego? :) bo ostatnio jak skład przeczytałam Cappucino z biedry to mi sie słabo zrobilo ;D Ja kupiłam w biedrze capuccino , quzwa tego sie nawet z mlekiem wypić nie da :look3: Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 A to nie było czasem capuccino z Jacobs Milki? Bo jak tak, to warte tej ceny ;) O takie coś: http://arkadiazary.pl/timthumb.php?src=Storage/Produkty/w_6c4fd708-91cf-48cf-aba4-71bcbc030718.jpg&h=240 dokładnie to ta sama kawa :loveu: Quote
Oscar Patric Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 My mamy niemieckie słodycze i kawe,ale ne z targu,tylko Mśki koleżanka je bezpośredio z Niemiec sprowadza a biedronkowka cappucino to syf Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 My mamy niemieckie słodycze i kawe,ale ne z targu,tylko Mśki koleżanka je bezpośredio z Niemiec sprowadza a biedronkowka cappucino to syf No własnie te sprowadzane są najlepsze , ja mam własnie nutelle niemiecka , jest przepyszna a 550 gr kosztowało tylko 8 zł :loveu: Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 O niemiecka nutella jest super :loveu: Madzia będzie nam zakupy u siebie robić :p Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 O niemiecka nutella jest super :loveu: Madzia będzie nam zakupy u siebie robić :P dokładnie :D My sie zachwycamy biedronkowymi produktami a Ona ma pod nosem niemieckie pyszności :lmaa: Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Woli się nie odzywać żebyśmy nic nie chciały :p PS. Ale mi się dogo zacina :( Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 dba o nasze kompy co bysmy sobie klawiatury nie zapluły :P no mi też dogo świruje ;( Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Dba o naszą figurę :D PS. Miło że nie tylko mi :) Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Akurat teraz jak muszę kupić karmę to nie ma promocji :/ Quote
łamAga Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Poczekaj na promocje , psy od razu nie schudną :P Quote
kalyna Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Akurat teraz jak muszę kupić karmę to nie ma promocji :/ uuu jaką chcesz kupić? Quote
marta1624 Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Chciałam brit care albo taste od the wild ;) A tu widzę royala w promocji +3kg :/ A ostatnio super kupowałam - 12kg+3kg gratis za 148zł, kupiłam wtedy 2 wody po 12kg i 6kg było gratis :D Aga Kaja na pewno nie bo to tylko na Smaczki, Lucek gorzej :p Quote
Recommended Posts