rashelek Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Tyśka, ode mnie też masz łomot! Akurat na Karusku znalazłam wyrzutnię, która mi się podoba, ale wszędzie wysyłka wychodzi drogo... A miałam kupić LEDa! :P A skąd masz takie info w ogóle, bo ja nic nie znalazłam? ;) Quote
Guest TyŚka Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Dostałam na maila taką informację :p Quote
kalyna Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Natomiast w karusku w sobotę jest darmowa wysyłka :P W zooplusie nawet nie mam konta i dobrze, bo poszłabym z torbami :D Teraz to Tyśka poszalałaś :mdleje: Zaraz śmigam obczajać co tam jest ciekawego... Ej ja wielbię zooplusa, zwłaszcza za ostatnią promocję, gdzie ostatnio kupione przeze mnie kongi były po ok 27zł. Quote
rashelek Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 A tak w temacie praktyk... To ja po prostu załatwiłam sobie wpis u znajomego taty i 5 wpadło :lol: Swoją drogą, to co i gdzie studiujesz? Quote
Talia Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 To będę musiała szybko w sobotę zamówić, bo o 9 mam pociąg do Wrocławia. Już od północy jest darmowa? :D Quote
marta1624 Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 OK, strzelaj, o ile zaopiekujesz się moim kundlem O nie już mi moja 2 wystarczy :p Tyśka, ode mnie też masz łomot! Akurat na Karusku znalazłam wyrzutnię, która mi się podoba, ale wszędzie wysyłka wychodzi drogo... A miałam kupić LEDa! A skąd masz takie info w ogóle, bo ja nic nie znalazłam? ;) Tyska bój się, napadniemy cię z rashelkiem :D Swoją drogą, może ty Marta weźmiesz potem Gamoniusa? :grins: Cześć Mędziarnia Hejka mamusiu :loveu: Teraz to Tyśka poszalałaś Zaraz śmigam obczajać co tam jest ciekawego... Ej ja wielbię zooplusa, zwłaszcza za ostatnią promocję, gdzie ostatnio kupione przeze mnie kongi były po ok 27zł. No zooplus to ja też uwielbiam. Alina a tak się cieszyłaś że już nic nie kupujesz :DDzień doberek Hejka Aguś ;) A tak w temacie praktyk... To ja po prostu załatwiłam sobie wpis u znajomego taty i 5 wpadło Swoją drogą, to co i gdzie studiujesz? No ja właśnie nikogo takiego nie znam :( A studiuję logistykę w WSB w Dąbrowie ;) To będę musiała szybko w sobotę zamówić, bo o 9 mam pociąg do Wrocławia. Już od północy jest darmowa? Ostatnio była od północy darmowa wysyłka ;) Quote
rashelek Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Bardzo chętnie przygarnę Morusa, Mika się ucieszy :grins:Ah myślałam, że w Częstochowie studiujesz ;) Ooo to widzę my jeden kierunek haha :D Quote
Talia Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 A w ogóle to gdzie macie to info o darmowej wysyłce? Quote
łamAga Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Ale z Ciebie włóczykij , cały dzień poza dogo a na noc wejdzie i bedzie wyzywać że nikogo nie ma :P Quote
marta1624 Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Hejka wszystkim ;) Nie mam siły cyyować, przepraszam :( Talia o wysyłce na Neila dostała Tyśka ;) Marta tajny kierunek wybrałaś :D Aha czy ja kiedykolwiek wyzywałam? Tylko pisałam :p I wchodzi koło 21-22 to jeszcze nie noc :p Zaraz dam zdjęcie nerki, jutro mam do odebrania paczkę z karmą choma ;) I dam zdjęcie zmian w jego akwarium ;) Quote
łamAga Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Śliczna ta nerka , taka kolorowiasta :loveu: Quote
marta1624 Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Dla mnie 21 to już noc :D A 5:00 rano południe :p I mam 2 fotki- w czasie deszczu dzieci się nudzą- Quote
marta1624 Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Śliczna ta nerka , taka kolorowiasta :loveu: Lubię kolorowe :loveu: Quote
łamAga Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Mają zabawki to jeszcze nie tak źle :D moje deszcz czy nie deszcz lezą na dworze :D Quote
marta1624 Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Moje deszcz nie deszcz to lubią pokimać na łóżku, więc nie wiem czy lepiej :D Mam jeszcze fotki ze spacerku, ale fonem dodawać to masakra więc musicie poczekać aż komputer uruchomię :D Nooo postaram się jutro ;) A w weekend szkoła, ciężko mi to sobie uświadomić ;) PS. Sorki za zdjęcia obrócone ;) Quote
łamAga Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 No to dla Ciebie lepiej jak by nie padało :P a zwłaszcza lepiej dla pościeli :megagrin: poczekamy poczekamy za zdjęciami ;) szkoła jest fajna , jeszcze kiedyś za nią zatęsknisz ;) spoko , już sobie szyje złamałam i nastawiłam :P Quote
*Magda* Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Hejka :) Dla mnie 21 to już noc :D Dla mnie też :D Quote
Recommended Posts