łamAga Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Oni musza awizo zostawiać , bo skad mieli by potwierdzenie ze nie odebrałas paczki :) Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 [quote name='dOgLoV']Oni musza awizo zostawiać , bo skad mieli by potwierdzenie ze nie odebrałas paczki :)[/QUOTE] Uff, pocieszyłaś ;) Pod moją działką stoi Ares, ten pies co zmienił właściciela :crazyeye: Dałam mu jeść, ale na noc go nie mogę wziąć, nie mam gdzie :( Więc żeby nie miał złudzeń to wyszlam z żarciem i poszłam, a ten szczeka teraz :roll: Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Taki czarny kundelek, z którym często spacerowałyśmy ;) Został niedawno oddany innym ludziom, cały czas na smyczy łaził. I skończyły się nasze spacerki wspólne, bo z nowymi właścicielami zbytnio kontaktu nie miałam :( Aż do teraz, na razie gdzieś poleciał ;) Quote
marta1624 Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 To biedna rodzina, z małym dzieckiem. Pies latał ciągle bez nadzoru to zaczął przeszkadzać. Bo Ares to się sam wychowywał właściwie, z domu wypuszczony a potem wpuszczony. A mąż tej dziewczyny stracił pracę, więc pies ich przerósł. Szkoda tylko że oddali do ludzi, których też przerasta- takich co popijają :/ Quote
*Magda* Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Hej Marta :) Musicie tyle gadać jak ja nie mam czasu? :mad: Quote
marta1624 Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 Hejka dziewczyny ;) Madzia, my wcale dużo nie gadamy. Tylko troszeczkę :diabloti: A tak w ogóle to pogoda dzisiaj nie za ciekawa, pada deszcz i pochmurno :( Quote
Talia Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Oj tam pogoda. Mi od 7 rano robotnicy za oknem ku*wuja. Dobrze, że zasłoniłam wieczorem okna, bo by oglądali mnie jak fokę w fokarium. Quote
rashelek Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Nie narzekaj na pogodę, nareszcie jest czym oddychać i na spacer można iść normalny :eviltong: A że pies wraca cały w błocie, to taki tam szczegół :lol: Quote
marta1624 Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 Talia nie zazdroszczę :D ja ostatnio też miałam akcję z robotnikami- wstałam, stanęłam do okna (a firanek nie było), przeciągnęłam się- w koszuli nocnej, włosy afro :D A tamci stoją i się gapią na mnie :D Uciekłam szybciej niż się pojawiłam :D Marta jak pada to ja na spacer nie idę- z cukru jestem :D Pochmurno ok, ale deszczu nienawidzę :D Quote
Talia Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Ja wczoraj siedziałam jak zwykle do ok 11 w gaciach i koszulce z laptopem w dużym pokoju, a tu nagle jakaś głowa za oknem. Chwila konsternacji, bo pokój ani przy ulicy, ani na parterze. Ciekawe ile sie gapili na to zjawisko jakim byłam rano :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 [quote name='Talia']Ja wczoraj siedziałam jak zwykle do ok 11 w gaciach i koszulce z laptopem w dużym pokoju, a tu nagle jakaś głowa za oknem. Chwila konsternacji, bo pokój ani przy ulicy, ani na parterze. Ciekawe ile sie gapili na to zjawisko jakim byłam rano :evil_lol:[/QUOTE] Haha chociaż popatrzyli trochę :D Quote
marta1624 Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 Edit: Doszła kamizelka hurtty, rozmiar 65 (wymieniałam z 70). Wydaje mi się że jest ok, ale wystawie zdjęcia po południu (mam nadzieję :D). Niestety na razie nie testujemy bo zimno, jedynie pies stał zdezorientowany co to ma na sobie :D Nie wiem czy 60cm nie byłaby lepsza, chociaż ta zajmuje cały tłów (co niby tak ma wyglądać ;)). Quote
marta1624 Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 Hejka ;) No dotarła, a tak się martwiłam ;) Zdjęcia dzisiaj nie będzie :( Narobiliśmy się na placu, a potem na szybko poleciałam z Kajką ;) Jutro dodam, obiecuję ;) No a rano idziemy z kol i labkiem Tommy'm, potem po osiedlu obchód zrobić :D Quote
łamAga Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 [quote name='marta1624']Hejka ;) No dotarła, a tak się martwiłam ;) Zdjęcia dzisiaj nie będzie :( Narobiliśmy się na placu, a potem na szybko poleciałam z Kajką ;) Jutro dodam, obiecuję ;) No a rano idziemy z kol i labkiem Tommy'm, potem po osiedlu obchód zrobić :D[/QUOTE] zdjęcia nie zając nie uciekną :lol: My też mamy zamiar wreszcie iść na spacer z 3ma psami , moze nam sie wreszcie uda :lol: Dzisiaj była sama tesciowa w labkie i jej siostra z szetlandem , podobno Kaja bardzo pozytywnie odebrała Orkana , w sumie to go zlała ciepłym moczem a ten ją gwałcić chciał cały czas , uj żę większa od niego :lol: Quote
marta1624 Posted August 12, 2014 Author Posted August 12, 2014 No to z Neronem też się polubią na pewno ;) A ten nasz spacer to taki spontaniczny :D Tylko oby nie padało :) Quote
Guest wolfheart Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 [quote name='dOgLoV']z Dzisiaj była sama tesciowa w labkie i jej siostra z szetlandem , podobno Kaja bardzo pozytywnie odebrała Orkana , w sumie to go zlała ciepłym moczem a ten ją gwałcić chciał cały czas , uj żę większa od niego :lol:[/QUOTE] moja Luna to porządna jest,jak ją pies próbował napastować to dostał łomot już za samo wąchanie koło doopy:diabloti: Quote
Recommended Posts