Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka dziewczyny ;) Talia no pani była z 2, ale że jeden agresor to zadzwoniła po męża żeby go odebrał ;) I poszłyśmy z jednym i kumplem kundelkowym Szagim ;) Ale seter śliczny, na wystawach można obczaić bo bywają w 2 swoje setery i labek ;)

Aga widzisz jak się dla Kajki poświęcam? Takie 2 dni psich spacerków miała :D

Marta do Kai księżniczki nie ma idealnego chłopaka :D Bo facet to myśli o czymś więcej, a Kajka to najwyżej buziaka pozwoli dać :D Taka niedostępna :D

Posted

Ja jak już wstanę to już nie zasnę ;) Choćby to 1 w nocy była :D

Muszę kupić jakąś zabawkę do wody, macie pomysły? Taką, żeby się łatwo ją łapało i nie ginęła w trawie ;) Myślałam o kong wubba, ale może jest coś jeszcze?

A i mam pytanie- jest jakaś zabawki typu uciekające jajo, ale na sznurku (albo żeby dało się jakoś przebić w miarę łatwo i było puste w środku)? Bo chciałam zabawkę do wody, której nie da się złapać w pychol, ale żebym miała jakąś kontrolę nad piłką(żeby można sznurek chwycić ;))

Posted

No jak były te upały to też się poświęcałam i o 6 wstawałam, żeby z psem na jako-taki spacer iść...
Haha Mika też taka damulka, najpierw się musi z psem powąchać po pysiach i dać buziaczki, dopiero pozwala tyłek powąchać :lol:
Co do zabawek, to my do wody używamy różnych piłek po prostu - najczęściej piszczących, bo się fajnie unoszą tylko co jakiś czas trzeba je opróżniać z wody. Ponoć Safestix pływa, ale nie miałam okazji tego sprawdzić. A Wubba nie będzie za delikatna dla Kajki?
Taką dużą piłkę na sznurku ciężko Ci będzie dostać. Ale Jolly Bounce-n-Play ma dziurę na dole, jest pusta w środku i też ponoć pływa, więc mogłabyś sobie w niej zamontować sznur.

Posted

No to moja tyłka powąchać nie da nawet najlepszemu kumplowi, strzela zębami i ucieka :D Ale psy rozumieją jej intencje, próbują ze 3 razy i odpuszczają :D

Safestix pływa, sprawdzałam ;) Ale... Zanim pływa, na sekundy zatapia się pod wodą. A moja wtedy traci lokalizację i znaleźć nie może (jest płaski, nie widzi go). Właśnie z tym kongiem boję się o wytrzymałość, jedyne co to dobrze go widać przez tą "kulę". Ale w sumie... Pluszowe z biedrony mam używane dość intensywnie (jedna od zakupu do teraz w stanie bardzo dobrym, jedynie memłana i brudna). Używam ich jedynie do wody (aport). Dlatego ten kong mi tak wpadł... Ale może znajdzie się coś trwalszego ;)

A z tym Jolly... Bardzo dobry pomysł, chyba nic innego nie znajdę ;) Pozostanie zamocować sznur i będzie idealna ;) Dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='marta1624']Oł je tak to ja :diabloti: Takie moje ukryte hobby :D[/QUOTE]

gdzieś był dłuższy jak sie wyjebała...ś ale nie mogłam znaleźć :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']głos oddany :lol: matematyki sie przy okazji można nauczyć :evil_lol: zapisałam do ulubionych mam nadzieje ze bede pamietała codziennie kliknąć :lol:[/QUOTE]
Będę ci przypominać :D Dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']A ja nie mogę zagłosować, bo mam włączoną blokadę reklam :oops:[/QUOTE]
Normalnie się powiesić :mdleje: Ja tu głosów potrzebuje a ty blokady masz :D

Aga dziękuję :loveu: W sumie jeszcze nigdy nic nie wygrałam, więc tu pewnie też nie :D

Posted

[quote name='marta1624']Ja mam za małą siłę przebicia żeby wygrać ;)[/QUOTE]

dlatego ja nie lubie takich konkursów , tamten konkurs był na zasadzie że zwyciezce wybierała komisja a nie decydowały głosy , tak to wiadomo kto ma więcej głosujących znajomych wygrywa ....