rashelek Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [url]http://i61.tinypic.com/20qcfsx.jpg[/url] oba śliczne, pasowaliby do siebie :cool3: Nono to niezły spacerek z rana miałyście, warto było wstać! Quote
marta1624 Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 Hejka dziewczyny ;) Talia no pani była z 2, ale że jeden agresor to zadzwoniła po męża żeby go odebrał ;) I poszłyśmy z jednym i kumplem kundelkowym Szagim ;) Ale seter śliczny, na wystawach można obczaić bo bywają w 2 swoje setery i labek ;) Aga widzisz jak się dla Kajki poświęcam? Takie 2 dni psich spacerków miała :D Marta do Kai księżniczki nie ma idealnego chłopaka :D Bo facet to myśli o czymś więcej, a Kajka to najwyżej buziaka pozwoli dać :D Taka niedostępna :D Quote
marta1624 Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 Ja jak już wstanę to już nie zasnę ;) Choćby to 1 w nocy była :D Muszę kupić jakąś zabawkę do wody, macie pomysły? Taką, żeby się łatwo ją łapało i nie ginęła w trawie ;) Myślałam o kong wubba, ale może jest coś jeszcze? A i mam pytanie- jest jakaś zabawki typu uciekające jajo, ale na sznurku (albo żeby dało się jakoś przebić w miarę łatwo i było puste w środku)? Bo chciałam zabawkę do wody, której nie da się złapać w pychol, ale żebym miała jakąś kontrolę nad piłką(żeby można sznurek chwycić ;)) Quote
marta1624 Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 [quote name='dOgLoV']W zabawkach to ja nie pomogę :shake:[/QUOTE] Wim, wim, pamiętam że twoje się nie bawią ;) Quote
rashelek Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 No jak były te upały to też się poświęcałam i o 6 wstawałam, żeby z psem na jako-taki spacer iść... Haha Mika też taka damulka, najpierw się musi z psem powąchać po pysiach i dać buziaczki, dopiero pozwala tyłek powąchać :lol: Co do zabawek, to my do wody używamy różnych piłek po prostu - najczęściej piszczących, bo się fajnie unoszą tylko co jakiś czas trzeba je opróżniać z wody. Ponoć Safestix pływa, ale nie miałam okazji tego sprawdzić. A Wubba nie będzie za delikatna dla Kajki? Taką dużą piłkę na sznurku ciężko Ci będzie dostać. Ale Jolly Bounce-n-Play ma dziurę na dole, jest pusta w środku i też ponoć pływa, więc mogłabyś sobie w niej zamontować sznur. Quote
marta1624 Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 No to moja tyłka powąchać nie da nawet najlepszemu kumplowi, strzela zębami i ucieka :D Ale psy rozumieją jej intencje, próbują ze 3 razy i odpuszczają :D Safestix pływa, sprawdzałam ;) Ale... Zanim pływa, na sekundy zatapia się pod wodą. A moja wtedy traci lokalizację i znaleźć nie może (jest płaski, nie widzi go). Właśnie z tym kongiem boję się o wytrzymałość, jedyne co to dobrze go widać przez tą "kulę". Ale w sumie... Pluszowe z biedrony mam używane dość intensywnie (jedna od zakupu do teraz w stanie bardzo dobrym, jedynie memłana i brudna). Używam ich jedynie do wody (aport). Dlatego ten kong mi tak wpadł... Ale może znajdzie się coś trwalszego ;) A z tym Jolly... Bardzo dobry pomysł, chyba nic innego nie znajdę ;) Pozostanie zamocować sznur i będzie idealna ;) Dziękuję :loveu: Quote
łamAga Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 znalazłam Cię na youtube :diabloti: [video=youtube_share;4S2Gx7yJ0a8]http://youtu.be/4S2Gx7yJ0a8[/video] Quote
marta1624 Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 Oł je tak to ja :diabloti: Takie moje ukryte hobby :D Quote
łamAga Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='marta1624']Oł je tak to ja :diabloti: Takie moje ukryte hobby :D[/QUOTE] gdzieś był dłuższy jak sie wyjebała...ś ale nie mogłam znaleźć :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 Dziewczyny bardzo proszę o głosy ;) Mile widziane głosowanie codziennie ;). [url]http://slaskie.naszemiasto.pl/plebiscyt/karta/kaja,19679,1208133,t,id,kid.html[/url] Quote
marta1624 Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 [quote name='dOgLoV']gdzieś był dłuższy jak sie wyjebała...ś ale nie mogłam znaleźć :evil_lol:[/QUOTE] Ja się co chwilę wywalam, to wiesz... :diabloti: Quote
łamAga Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 głos oddany :lol: matematyki sie przy okazji można nauczyć :evil_lol: zapisałam do ulubionych mam nadzieje ze bede pamietała codziennie kliknąć :lol: Quote
marta1624 Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 [quote name='dOgLoV']głos oddany :lol: matematyki sie przy okazji można nauczyć :evil_lol: zapisałam do ulubionych mam nadzieje ze bede pamietała codziennie kliknąć :lol:[/QUOTE] Będę ci przypominać :D Dziękuję :loveu: Quote
*Magda* Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 A ja nie mogę zagłosować, bo mam włączoną blokadę reklam :oops: Quote
łamAga Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='marta1624']Będę ci przypominać :D Dziękuję :loveu:[/QUOTE] ależ proszę :evil_lol: fajny komplecik ma na sobie Kaja na tej focie :loveu: Quote
marta1624 Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 [quote name='magdabroy']A ja nie mogę zagłosować, bo mam włączoną blokadę reklam :oops:[/QUOTE] Normalnie się powiesić :mdleje: Ja tu głosów potrzebuje a ty blokady masz :D Aga dziękuję :loveu: W sumie jeszcze nigdy nic nie wygrałam, więc tu pewnie też nie :D Quote
łamAga Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 ja tez tak zawsze mówiłam aż kiedyś wygrałam gadzetów za 500 zł w konkursie Comfy :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 Ja mam za małą siłę przebicia żeby wygrać ;) Quote
łamAga Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 [quote name='marta1624']Ja mam za małą siłę przebicia żeby wygrać ;)[/QUOTE] dlatego ja nie lubie takich konkursów , tamten konkurs był na zasadzie że zwyciezce wybierała komisja a nie decydowały głosy , tak to wiadomo kto ma więcej głosujących znajomych wygrywa .... Quote
marta1624 Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 No taki co sędziowie to lepiej ;) Ale próbuje w różnych ;) Quote
Recommended Posts