Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest TyŚka
Posted

No tak. Wiosna, psiarze-debile wstali z zimowego snu... i wysuwają się na ulice :(

Puszczasz go o tak po całym pokoju? :D Mega, zapomniałam jak to jest mieć takiego malucha :)

Posted

Tyś oj tak... Chociaż dzisiaj było przyjemnie- najpierw mój koffany piesek (Kajcik) poleciała bo: "pani, tam idzie Aleks, mój przyjaciel. Mogę iść?" I poleciała nie czekając na moją zgodę (ale miała zonk jak ją zawołałam i musiała zawrócić, po czym dopiero jak siadła to powiedziałam że teraz może iść się witać :D), potem 2h rowerowałyśmy, a teraz niedawno wróciłyśmy ze spacerku z kocurkotką i jej suczkami :) Więc ciekawy dzień :)

I tak, chomik po pokoju lata, tylko muszę zastawiać wejścia pod łóżko bo tam idzie i śpi :)

Aga, nie ukradłam- u mnie cały czas albo się chmurzy, albo leje ;) Tylko najwytrwalsi na dworze :D Zdjęcie robione kilka dni temu :)

Posted

Z tymi lodami to tak na przymrużenie oka jest... czasem po zjedzeniu faktycznie przestało mnie gardło boleć.. ale też tak załatwiłam sobie anginę ropną i dopiero nic jeść nie mogłam... :P