malagos Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 A dlaczego wróciła? Bo to ogrodzenie jednak pokonywała jakoś? Quote
Gusiaczek Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='beka']Afra niestety wraca. dziś wieczorek bedzie u Gajowej..[/QUOTE] o matulu :( jaka szkoda ..... przez uciekinierstwo wróciła? Quote
bela51 Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 I co dalej ? DS juz jej nie chce, czy Wy nie chcecie tego DS-u? Zapowiadało sie fajnie ... Quote
beka Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 Pierwszy raz przeskoczyła do sąsiadów w niedziele - do psa i kota, pobawic sie. Potem ta ucieczka w poniedziałek i potem to juz każdego dnia wg słów pana. U Gajowej była z psami, tam sama, w ciągu dnia ze starszą panią, a popołudniami z jeszcze z 2 osobami. Spacery wieczorkami ale w ciągu dnia dla niej okazało że nudaaaa. Jest aktywnym psem i musi zamieszkac w domu z ogrodem z drugim dynamicznym psiakiem. Dzieki temu że uciekła wiemy ze akceptuje koty. Pan zadecydował że jednak chca ja zwrócić, z żalem ale chcą. Co było robić, w takich sytuacjach nie dyskutuje, wolę żeby była bezpieczna w hotelu niż uciekła i szukaj wiatru w polu. Quote
bela51 Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Eh, sierota jedna:shake:Mogła miec fajny dom... Z drugiej strony, czy nie mogła siedziec w domu ? Ona mieszkała w budzie ? Jesli tak, to nie ma czego zalowac. Quote
beka Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 Nie ona mieszkała w domu, w poniedziałek pan ją wypuscił o 6 jak zawsze i wtedy dała noge.. Quote
*Gajowa* Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='Malgoska']przechodzi po siatce po ogrodzeniu?[/QUOTE] Podobno przechodziła po siatce. Pan pokazywał dokąd sięgała siatka, w okolicach jego nosa, więc na pewno nie miała 1,80 m jak mówił. Myślę, że to była siatka 1,50m plus niewysoka podmurówka. U mnie Afra jest zainteresowana przejściem na drugą tzw. domową część ogrodu bo tam też bywają 1 bądź 2 psy ale nie próbuje nawet skakać przez panele 1,72m raczej stara sie wyskrobać coś na dole ale tam są płyty chodnikowe więc jej nic nie wychodzi. Afrunia jest w swoim żywiole, bawi się z Abi i na razie nie myśli o uciekaniu mimo, że nie zamykam jej nawet na noc. Quote
Malgoska Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 wreszcie mam wszystkie wpłaty i mogę przelać pieniążki uzbieraliśmy 462,50; 50% - 231,25 dla każdej księżniczki czy mogę prosić o dane gdzie wpłacić pieniążki Quote
Malgoska Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 pieniążki przelane proszę o potwierdzenie jak dotrą na bazarkowym wątku http://www.dogomania.pl/forum/threads/251646-rozliczony-na-Bren%C4%99-i-Afr%C4%99-do-02-04-14-godz-20-00 Quote
beka Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 Bardzo dziękuje Małgoście za bazarek:smile: I wszystkim bazarkowiczom za zakupy. Pieniążki dotarły - zostaną przeznaczone na Afre, na hotel i karmę. Quote
*Gajowa* Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Afra nie ma szczepienia p/chorobom wirusowym. Czy mam ją zaszczepić ? Quote
Malgoska Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 [quote name='*Gajowa*']Afra nie ma szczepienia p/chorobom wirusowym. Czy mam ją zaszczepić ?[/QUOTE] koniecznie ... Quote
beka Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 tak, oczywiście zrób to. Zapomniałam, za dużo tego wszystkiego.. Dziś dzwoniła pan z ogłoszenia w gazecie, chce sunie donkę. Ma psa staruszka i niskie ogrodzenie niestey.. Quote
ana666 Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 mam niewykorzystany pakiet ogloszeń, przyda się? Quote
*Gajowa* Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 [quote name='ana666']mam niewykorzystany pakiet ogloszeń, przyda się?[/QUOTE] Myślę, że się przyda. Quote
ana666 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 macie jakiś tekst do ogłoszeń? bo zdjęcia sobie wybiore, potrzebuje tekst i namiary i na jaką miejscowość ogłaszać? Quote
beka Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 (edited) Już coś piszę. Afra to młoda suczka mieszaniec owczarka niemieckiego. W stosunku do człowieka jest kontaktowa, ufna i otwarta. Przyjaciel wszystkich i wszystkiego. Bardzo lubi bawić sie z psami, suczkami. Koty też akceptuje. Jest ogromnym pieszczochem, uwielbia miziania i głaski. Kocha ruch i zabawę dlatego powinna zamieszkac u ludzi, którzy prowadzą aktywny tryb życia. Najlepiej gdyby miała towarzystwo drugiego psa. Ze wzglęgu na jej energię preferujemy dom z ogrodem. Nie wykazuje żadnych zachowań agresywnych. Wiek ok 2 lat, waga 28 kg. Zachowuje czystość. Afra została zaszczepiona, odrobaczona, wysterylizowana i zaczipowana. Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy. Kontakt [email protected] 513490780 najlepiej ogłaszac na mazowieckie bardzo dziękuje Edited May 7, 2014 by beka Quote
*Gajowa* Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='beka']Już coś piszę. Afra to młoda suczka mieszaniec owczarka niemieckiego. W stosunku do człowieka jest kontaktowa, ufna i otwarta. Przyjaciel wszystkich i wszystkiego. Bardzo lubi bawić sie z psami, suczkami. Koty też akceptuje. Jest ogromnym pieszczochem, uwielbia miziania i głaski. Kocha ruch i zabawę dlatego powinna zamieszkac u ludzi, którzy prowadzą aktywny tryb życia. Najlepiej gdyby miała towarzystwo drugiego psa. Ze wzglęgu na jej energię preferujemy dom z ogrodem. Nie wykazuje żadnych zachowań agresywnych. Wiek ok 2 lat, waga 28 kg. Zachowuje czystość. Holy została zaszczepiona, odrobaczona, wysterylizowana i zaczipowana. Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy. Kontakt [email protected] 513490780 najlepiej ogłaszac na mazowieckie bardzo dziękuje Beka popraw imię w drugim wierszu od dołu z Holy na Afra. Quote
*Gajowa* Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Afrunia wczoraj została zaszczepiona na wirusówki - zapłaciłam 40 zł. Quote
ana666 Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Malgoska napisał(a):co tam u księżniczki słychać? też jestem ciekawa? dzwonił ktoś z ogłoszeń? Quote
Recommended Posts