Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koleżanka prosiła nas o pomoc w znalezieniu domków dla dwóch dwumiesięcznych suniek pudliczek, które znalazła u siebie pod bramą w pudełku. Sunie jak widać niżej, są prześliczne (Asiamm wkleiła zdjęcia bo ja jestem w tym niezbyt dobra :eviltong:). W sumie to tylko tyle wiemy o psiakach. Więcej informacji u osoby, która ma psiaki w tej chwili : Dorota (Płochocin woj. mazowieckie koło Ożarowa Mazowieckiego) 507-415-468.
Wiem jeszcze tyle, że będzie podpisana umowa adopcyjna.

Dorota ma w domu dwie suki amstaffy i jednego psiaka bez łapki po wypadku, którego adoptowała więc wykluczone jest to, żeby mogła małe zatrzymać u siebie.

Posted

Cześć jestem :-)
Dziękujemy za ogłoszenia i Allegro. Trzeba ogłośic malutkie wszędzie gdzie się tylko da! W tym wieku mają największe szanse, każdy tydzień je zmniejsza.

Posted

Hej Krzysiu....dobrze, że nas znalazłeś :lol:
Masz racje, trzeba je ogłosić gdzie się da, teraz mają największe szanse na adopcje.
A tak na marginesie.........zrób mi mojego skype:placz:

Posted

:multi: :multi: :multi: Były dwa odzewy w sprawie suniek. Oczywiscie dzięki ogłoszeniom na allegro i alegratce. Dzisiaj jedna pani z Warszawy przyjedzie zobaczyć sunie a druga pani przyjedzie ze Skierniewic. Trzymam kciuki.......mam nadzieje, że to odpowiedzialne osoby i suńki będą miały już dzisiaj nowe domki. Czekam na wieści od Doroty. Podobno o 20.00 jest spotkanie.

Posted

Udało się..........suńki już w nowych domach. Zarówno jedna pani jak i druga znalazły psinki na allegro.......wielkie dzieki za ogłoszenia.
Dorota właśnie do mnie dzowniła, że jedna z suczek już dojechała do domku i jest po kąpieli zawinięta w ręcznik :loveu:
Obie panie się zakochały w suniach.....płakały troszkę przy rozstaniu, każda poszła do innego samochodu, ale napewno im będzie bardzo dobrze w nowych domkach.
Strasznie sie ciesze.

Posted

MARCHEWA, jeszcze raz w imienu swoim i małych dziękujemy za allegro i alegratke..........jesteś kochana....przyniosłaś nam szczęście :loveu: :loveu:

Posted

ziuta,nie ma za co;) .Od kiedy nie biorę psiaków na tymczas staram się przynajmniej przez ogłoszenia niektórym pomóc.
Oby sunie miały wspaniałe zycie w nowych domkach:multi:
Bardzo się cieszę:multi: