Ziutka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Koleżanka prosiła nas o pomoc w znalezieniu domków dla dwóch dwumiesięcznych suniek pudliczek, które znalazła u siebie pod bramą w pudełku. Sunie jak widać niżej, są prześliczne (Asiamm wkleiła zdjęcia bo ja jestem w tym niezbyt dobra :eviltong:). W sumie to tylko tyle wiemy o psiakach. Więcej informacji u osoby, która ma psiaki w tej chwili : Dorota (Płochocin woj. mazowieckie koło Ożarowa Mazowieckiego) 507-415-468. Wiem jeszcze tyle, że będzie podpisana umowa adopcyjna. Dorota ma w domu dwie suki amstaffy i jednego psiaka bez łapki po wypadku, którego adoptowała więc wykluczone jest to, żeby mogła małe zatrzymać u siebie. Quote
beka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Oj Ziuta napewno chce ale przez 30 min mało kto je jeszcze odwiedził :) Cudne te maluszki Quote
bona_46 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 przesliczne dziewczynki:lol: komu szczeniaczka? Quote
MARCHEWA Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Zaraz wstawię maluchy na Alegratkę i Allegro;) Quote
asiamm Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 MARCHEWA, dzięki! Zaznacz tylko że będzie podpisywana umowa adopcyjna. Quote
Ziutka Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 MARCHEWA.....bardzo dziękuje w imieniu Doroty i naszym :lol: Quote
MARCHEWA Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Link do ogłoszenia na Alegratce: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/589359_2_sliczne_suczki_szukaja_domkow.html Quote
MARCHEWA Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 I Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=205537483 Quote
Ziutka Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Pokażcie się maleństwa na pierwszej stronce. Jeszcze raz dziękuje za allegro i alegratke. Quote
Ziutka Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Ale One słodziutkie :loveu: Nikt nie chce takich pieknych pudelków :cool3: Quote
KWL Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Cześć jestem :-) Dziękujemy za ogłoszenia i Allegro. Trzeba ogłośic malutkie wszędzie gdzie się tylko da! W tym wieku mają największe szanse, każdy tydzień je zmniejsza. Quote
Ziutka Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Hej Krzysiu....dobrze, że nas znalazłeś :lol: Masz racje, trzeba je ogłosić gdzie się da, teraz mają największe szanse na adopcje. A tak na marginesie.........zrób mi mojego skype:placz: Quote
Ziutka Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 :multi: :multi: :multi: Były dwa odzewy w sprawie suniek. Oczywiscie dzięki ogłoszeniom na allegro i alegratce. Dzisiaj jedna pani z Warszawy przyjedzie zobaczyć sunie a druga pani przyjedzie ze Skierniewic. Trzymam kciuki.......mam nadzieje, że to odpowiedzialne osoby i suńki będą miały już dzisiaj nowe domki. Czekam na wieści od Doroty. Podobno o 20.00 jest spotkanie. Quote
Ziutka Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Udało się..........suńki już w nowych domach. Zarówno jedna pani jak i druga znalazły psinki na allegro.......wielkie dzieki za ogłoszenia. Dorota właśnie do mnie dzowniła, że jedna z suczek już dojechała do domku i jest po kąpieli zawinięta w ręcznik :loveu: Obie panie się zakochały w suniach.....płakały troszkę przy rozstaniu, każda poszła do innego samochodu, ale napewno im będzie bardzo dobrze w nowych domkach. Strasznie sie ciesze. Quote
MARCHEWA Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 :multi: :multi: :multi: super wiadomości:multi: :multi: :multi: Quote
Ziutka Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 MARCHEWA, jeszcze raz w imienu swoim i małych dziękujemy za allegro i alegratke..........jesteś kochana....przyniosłaś nam szczęście :loveu: :loveu: Quote
MARCHEWA Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 ziuta,nie ma za co;) .Od kiedy nie biorę psiaków na tymczas staram się przynajmniej przez ogłoszenia niektórym pomóc. Oby sunie miały wspaniałe zycie w nowych domkach:multi: Bardzo się cieszę:multi: Quote
Recommended Posts