Atik Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Plan sędziowania powinien być dostępny koło połowy sierpnia. Na razie przyjmujemy zgłoszenia :) Quote
Frytela Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 a ja mam problem z wysłaniem zgłoszenia internetowego... wszystko, powtarzam WSZYSTKo co potrzebne wypełniam, dodaje skan rodowodu, chce wysłac i wyskakuje mi okienko ze "Pole "Nazwisko" moze być puste" o co tu chodzi, tak samo wypełniałam na tą wystawe co byla w lutym a teraz mi wykakuje ze blad o.O Quote
McDzik Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ja będe z aparatem :)) i może szczeniaka Leonka wystawię :)) Quote
Frytela Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ludzie to nikt z was nie miał problemu z tym formularzem? Quote
AnkaW Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ja w poprzednich latach zawsze miałam, zgłoszenie znikało gdzieś w sieci. Później musiałam wysyłać faxem a w tym roku zawiozłam osobiście bo i tak miałam potrzebę tam być. Quote
Bogarka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 A do kiedy mozna zgłaszac? Bo tego nigdzie nie widac Quote
EveL_ Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [quote name='Bogarka']A do kiedy mozna zgłaszac? Bo tego nigdzie nie widac[/quote] Też jestem ciekawa:razz: Quote
Frytela Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [quote name='AnkaW']Ja w poprzednich latach zawsze miałam, zgłoszenie znikało gdzieś w sieci. Później musiałam wysyłać faxem a w tym roku zawiozłam osobiście bo i tak miałam potrzebę tam być.[/quote] ja na tą co w lutym była normalnie zgłosiłam wszystko było... a teraz kurde nic na kazdej przegladarce jaka mam probowałam i nic, a ja tak ie lubie recznie wypisywac zgłoszen :/ Quote
jusiss Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Ja wysyłałam zgłoszenie jakieś 2 tygodnie temu, dostałam nawet potwierdzenie rejestracji zgłoszenia [Niniejszym potwierdzamy rejestrację zgłoszenia psa na wystawę. Potwierdzenie prosimy traktować wyłącznie jako rejestrację w naszej bazie danych. Formalne potwierdzenie zostanie przesłane pocztą tradycyjną] Mamy nr. kol. 87 :cool3: Wszystko oczywiście bez najmniejszego problemu. Quote
Frytela Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 no to ja nie wiem czy moje nazwisko jest puste i niewykrywalne :D Quote
zanetta Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 ja tez wysylalam w ten sposob i nie bylo zadnych problemow ... nawet potwierdzenie dostalam na maila ze dotarlo i jest OK Quote
Frytela Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Kurde to co ja źle robie o.O wszystko zalaczam tzn rodowody, wpisuje to co musze wpisac i kurde ciagle zle :/ Quote
olala86 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Przepraszam bo to nieten wątek ale jestem w desperacji. Potrzebny transport z Warszawy do rzeszowa kociaka do nowego domku. Może ktoś z Warszawy jak bedzie jechał 18 na wystawe mógłby wziaśc ze sobą kociaka nowa właścicielka go odbierze na miejscu. Podaję kontak nr gg 5988281 a telefon :783141617 bardzo prosimy o pomoc !! Kociak mogłby trafić nareście do dobrego domku wiem że pomagacie psiakom ale moz edalibyście rade pomuc biednemu kociakowi. Quote
Frytela Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Wreszcie wysłalo xD Tu na miejscu dziekuje Cambel która zglosiła mojego Kokosa ze swojego komputera :p A fryte wysłało juz u mnie! :multi::multi: a co do kotka bym z chęcia pomogla ale niestety mieszkamy 100 km od warszawy Quote
McDzik Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Juz postanowione, wystawiam Leonbergerke CENTI z Bursztynówki :) i bierzemy szczeniaka zeby sobie popróbowal jak to jest na ringu i sie oswoil przed wrzesniem :) ocenia nas pan Ostrowski Quote
AnkaW Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 A ja jż się nie mogę doczekać :razz: i ciekawi mnie jaki numer mi maluch wywinie :roll: :p Quote
BarbeSale Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 To ja pewnie też będę, ale równie pewnie bez psa :) za to z aparatem :P Quote
Magot Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [quote name='Spanielka_Molly']Juz postanowione, wystawiam Leonbergerke CENTI z Bursztynówki :) i bierzemy szczeniaka zeby sobie popróbowal jak to jest na ringu i sie oswoil przed wrzesniem :) ocenia nas pan Ostrowski[/quote] Też bierzesz szczeniaka "na oswojenie"? Ja tak chciałabym zrobić, ale nie wiem, czy za takiego psa, który nie jest wystawiany płaci się coś?:lol: A jeśli tak, to ile? Quote
AnkaW Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [quote name='BarbeSale']To ja pewnie też będę, ale równie pewnie bez psa :) za to z aparatem :P[/quote] Łaaa to fajnie, zdjęcia grzywek chyba będą :multi: :multi: Quote
Cambel&Megi Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [quote name='*Iza*']Namawiajcie,namawiajcie :loveu: . Czyli jak na razie będzie: [B]Dalmatynkaa[/B] [B]Musiałek[/B] [B]Frytela [/B] [B]Lulla Luck [/B] [B]AnkaW[/B] [B]Talagia[/B] [B]Nice_girl[/B] [B]Nerul[/B] [B]Cavisia[/B] [B]Bura[/B] [B]Magda:)[/B] [B]g_o_n_i_a[/B] [B]*Iza*[/B] [B]Nugatika[/B] [B]EveL[/B] Nie brałam pod uwagę jeszcze niezdecydowanych;) . Ktoś jeszcze?;) Zapraszamy[/quote] Ja na pewno będę na wystawie, jako widz. ;) Czy planujecie jakieś spotkanie ? :cool3: Quote
BarbeSale Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [quote name='Magda:)']Też bierzesz szczeniaka "na oswojenie"? Ja tak chciałabym zrobić, ale nie wiem, czy za takiego psa, który nie jest wystawiany płaci się coś?:lol: A jeśli tak, to ile?[/quote] Z psem który nie jest zgłoszony wejść na teren wystawy nie wolno ! [quote name='AnkaW']Łaaa to fajnie, zdjęcia grzywek chyba będą :multi: :multi:[/quote] Jak wam p. Marek zrobi to będą :P ( zobaczymy jak to będzie :)) Quote
gonpak Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [quote name='BarbeSale']Z psem który nie jest zgłoszony wejść na teren wystawy nie wolno ! Generalnie nie wolno z niezgłoszonym psem , tylko czemu ZAWSZE na wystawie spotyka się bardzo dużo niezgłoszonych psów, czy to jako widzowie z właścicielami, czy jako szczeniaki trenujace przed ocenami czy tuż po nich, Na wystawach bywam od niedawna, najpierw przeczytałam regulaminy wystaw, żeby wiedziec jak się zachować, co wolno a co nie wolno na wystawie, i doszłam do wniosku że na polskich wystawach to po prostu samowolka: prawo prawem a wystawcy wystawcami. 1. niezgłoszone psy na wystawach 2. suki z cieczką biorace udział w wystawach 3. podwójny handling zza ringu 4. malowanie sierści psów .... i mozna mnożyć i mnożyć stwierdziłam że nie warto przestrzegać regulaminu skoro każdy ma go w głębokim poważaniu;) Quote
psiulka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [I]Ja też się wybieram jako widz 8) Wystawia ktoś z grona bordera? :loveu:[/I] Quote
BarbeSale Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 [quote name='gonpak'] stwierdziłam że nie warto przestrzegać regulaminu skoro każdy ma go w głębokim poważaniu;)[/quote] Brawo. Jak każdy tak pomyśli, to nikt go nie będzie przestrzegał... Po prostu mówię żebyś się nie zdziwiła jeśli nie zostaniesz wpuszczona na wystawę. [quote name='gonpak'] i doszłam do wniosku że na polskich wystawach to po prostu samowolka:[/quote] Heh pojeździsz po świecie to zmienisz zdanie co do polskich wystaw i jestem pewny że w niektórych krajach jest gorzej. Quote
Recommended Posts