chemicalo Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='*Iza*']U mnie było tak samo.Jak się piekły to pies się już oblizywał:evil_lol: .Jednak ja je używam do szkolenia.Piesek już ładnie siada,gdy go naprowadzam.[/quote] Ja też do szkolenia. I jak się załatwi na dworzu to mu coś daję. A kilka ciastek dostał tak na próbę. Chciałam zobaczyć czy mu smakują :) Quote
*Iza* Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Bblue']Tak się na te ciastka nie nastawiaj, bo ona smaku w ogóle nie mają. Za to ładnie pachną :)[/quote] Mi tam one szczególnie ładnie nie pachną..:evil_lol: Quote
Acia_ Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='*Iza*']Mi tam one szczególnie ładnie nie pachną..:evil_lol:[/quote] Tu się nieznasz :eviltong: [quote name='Bblue']Tak się na te ciastka nie nastawiaj, bo ona smaku w ogóle nie mają. Za to ładnie pachną :)[/quote] Eeee tam, Mniam Mniam :diabloti: Quote
lady87 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Tak z innych przekąsek to Max wprost uwielbia takie paseczki wołowinowe z Rossmana. Tylko mu dam, a za 10 sekund nie ma! Poza tym: gotowane jajeczko, jabłko, chrząstki z kurczaka, mięsko gotowane, serek wiejski ( ulubiony przysmak), czasem żółty ser. Lubi też pochrupać sobie skórkę od chleba. Aha.. no i oczywiście lody! Jak tylko zobaczy, że wyciągam loda z papierka, to nie odpuści, musi sobie polizać :) No i tak już nie z jedzenia, ale w sumie bardziej z zabawek: kostki lodu. Ale ma radość jak rzuci mu się taką na podłogę! A to sobie poprzesuwa łapką, a to poliże :) Na początku się trochę dziwił, że była, a nagle zniknęła, ale teraz już się chyba nauczył, że tak musi być :) Quote
*Iza* Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Moonek'] Naromiast przepis na ciacha jest bombowy, zrobie mojej damie, jest wybredna- moze to jej podpasi :)[/quote] Ręcze za to! To są naprawde super ciasteczka:p Quote
Balbina. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='locatio']Na rynku jest duzo roznych smakolykow dla naszych psiakow ale skad mamy wiedziec co naprawde im sluzy jesli macie jakies informacje na ten temat prosze piszcie co podajecie swoim psiakom procz karmy mozecie takze napisac jaka karme podajecie czesto spotykam sie z opina o pedigri ze nie jest dobry dla psow a co z ich kosteczkami herbatnikami saszetkami widzialam takze przekaski w rossmanie dla psow chodzi o takie herbatniki mam pytanie odnosnie tego czy mozna 2 miesiecznemu pieskowi podawac kurze lapki biele ze sklepow zoologicznych i inne przekaski tego typu pozdrawiam;)[/quote] karma royal canin dla yorków i dropsy jogutowe z trixie:p Quote
g@l@xy Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 ja daję tylko naturalne: suszona wołowina, suszona skóra barania, żwacze, żadne ulepszane . Quote
syla929 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 to jutro biore sie za robienie ciasteczek;) duzo ich wychodzi? Quote
eve86 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Mój Riki lubi smakołyki dla yorków...yorks snaks???? nie pamietam dokładnie nazwy... :p jak mu kupię opakowanie to napiszę jak to sie dokładnie nazywa :) No i oczywiscie oprócz tego serek zółty marcheweczka... musze pomyślec nad tymi ciasteczkami i mu upiec :) Quote
Borówka16 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Cześć:multi: Tak sobie dzisiaj myślę , my z Luckym ćwiczymy sztuczki ,nagradzam go przysmakami ze sklepu.. Najczęściej Trixie Shoco Drops ,Trixie Yogurth Drops,Gimborn Sports Snack i jeszcze jedne ,których nazwy nie pamiętam. Czy one są tak do końca zdrowe ? Mają mnóstwo barwników,uzdatniaczy itp. Chciałabym Was prosić o przepisy na przysmaki ,ciasteczka itd. dla yorków. Wiem,że jest już temat "Potrawy dla yorków" ,ale tu piszemy same przysmaki itp. Do dzieła ! Quote
Karolina. Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/47771-Przepisy-na-psie-ciasteczka[/URL] Tutaj też jest temat z przepisami na psie ciasteczka ;) Quote
Guest TTB Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 yorczki mojej siostry uwielbiają [URL="http://www.qbrak.pl/produkt/666/adbi-yorusie-60szt-miekkie-kabanosy"]kabanoski yorusie[/URL] (nawet moje bullowate się do nich próbują dobierać) Quote
Madziunia_Krk Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 E te kabanoski jakieś takie nieciekawe (przynajmniej na zdjęciu) zresztą w tej cenie można już kupić znacznie lepsze smakołyki dla psa. Quote
Sonia & Fibi Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 U nas poza posiłkami tylko naturalne gryzaki (żwacze, kurze łapki...). Do szkolenia domowej roboty przysmaki. Quote
Recommended Posts