b-b Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :) Pani pewnie uprzedzona, że z nerwów może trochę na początku jej brudzić? Powodzenia mała :) Quote
pumcia02 Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 dzisiaj już wszystko było ok, więc myślę, że nie ma się czym martwić. Quote
pumcia02 Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 Zakończyłam bazarek. Uzbierało się 262zł. Z czego 50zł było wpłacone za ostatnie dni DT. Na konto fundacji przesyłam 215zł :) będzie na opłatę sterylizacji Quote
pumcia02 Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 Ostatnio rozmawiałam z nowa panią Negry. Sunia jest cudowna, przeurocza. Kobieta nie jest już najmłodsza i bardzo się cieszy, że ma Negrę, bo zmusza ją to do wychodzenia z domu. Negra - teraz Wega, zna już wszystkie psy i wszystkie panie z okolicy :)W domu mimo gryzaków trochę łobuzuje. Pogryzła już telefon i maszynke elektryczną. Hmm.. a w nocy uwielbia gryźć butelki i wszystkich tym budzi. Jeden kot za nią przepada - jak Wega wraca ze spaceru, kot wylizuje jej pyszczek :) Quote
pumcia02 Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 przyszła faktura na 245zł za sterylizację. Czyli udało się uzbierać na prawie całe utrzymanie suni :) dziękuje wszystkim Quote
Figunia Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Niech Cię już szczęście nie opuszcza Niuńko!!!! Quote
Recommended Posts