choba Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Wiedzieliście, że Milo ma taaakie uszy? ;) A poza tym standardowe spotkanie z patyczkiem ;) Quote
Patrycja* Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Na pierwszym zdjęciu te uszy to tak trochę pod Atosa podchodzą :D Quote
choba Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Patrycja* napisał(a):Na pierwszym zdjęciu te uszy to tak trochę pod Atosa podchodzą :D No może faktycznie trochę ;) Quote
Natka28 Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 A na ostatnim zdjęciu jakby "haha, w końcu cię dopadłem patyku, teraz już mi nie uciekniesz!" :D Quote
pela112 Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Wielkie dzięki Beata za zdjęcia :) A co do wczorajszego spaceru to muszę powiedzieć, że chłopak za wyjątkiem niektórych momentów był naprawdę grzeczny :) No, przynajmniej jak na niego :eviltong: Quote
pela112 Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 Na dzisiejszym spacerku nieźle zmokliśmy, ale chłopakowi najwyraźniej w ogóle to nie przeszkadzało. Na spacerek poszliśmy w towarzystwie Atosa, Neptuna i Siwka. Na początku trochę męczyła Mila biegunka, ale później było już w miarę ok. Po powrocie do schroniska postaliśmy trochę w środku, żeby się ogrzać. Potem poszliśmy znów na spacerek. Po drodze Milo co chwilę znajdywał jakieś patyki, którym nie mógł odpuścić. Na koniec, kiedy siedzieliśmy jeszcze trochę w schronisku, okazało się, że pewni ludzie się nim zainteresowali. W sumie to za dużo nie wiem, bo akurat wychodzili. W każdym razie mają się zastanowić do poniedziałku :) Quote
pela112 Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 A więc Milo od wczoraj w nowym domu :) Jak na razie nic nie wiem, widziałam tylko jak opuszczał schronisko. Jutro zapytam się o numer telefonu i prawdopodobnie w niedziele zadzwonię :) Quote
kicia1616 Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Powodzenia :) czekamy teraz na wieści z nowego domku Quote
Recommended Posts