Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zgadza się, Dianka jest już w swoim nowym domku. Państwo Monika i Krzysztof to rzeczywiscie fantastyczni ludzie, na miejscu rozwiały sie wszystkie moje watpliwości. A dianka zachwała się wspaniale. Weszła jak na swoje podwórko, obleciała cały ogród, pokłóciła się z małą biała kulką, która rządzi całą gromadą, obszczekała konia i poczuła się jak u siebie.
Naprawdę było widać jak jej sie smieje pyszczek.

Posted

Obysmy tylko takie nowiny mogly czytac na forum. Diance chyba nie musimy zyczyc niczego bo jej zyczenia zostaly spelnione. Ale dla panstwa z Jankowic zyczymy wiele przyjemnosci z powiekszonej gromadki.
:multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Uff ;) w końcu wszyscy popadali i poszli spać. Wcześniej było 3 godziny istnego szaleństwa :cool3:. Dianke zaakceptowały wszystkie nasze psiaki i to z wielką wzajemonością. Sunia jest super :loveu: , jest bardzo wesoła i aż dziwne , że po takich przejściach nikogo i niczego się nie boi. Na wieczór mieliśmy trochę obaw jak przyjmie nowe miejsce do spania, ale po trzech nieśmaiłych podejściach w końcu legła :p i śpi jak zabita.

PS. W niedziele wieczorkiem napisze jak jej minął pierwszy weekend ;)

Posted

Poniewaz ja sama tego tez nie potrafie ale zaraz na PW podam ci meila do Uli, ona to wrzuci, ja tez mam fotki od moich dzikusek ktore to odwiozlysmy do Grojca ale niestety jestem noga do wstawiania fotek na dogo.

Posted

Dianka miewa się wyśmienicie. Jest ulubienicą naszej młodszej córki i to z wielką wzajemnością. Co tu dużo pisać, po prostu super piesio :loveu: . Jest bardzo czujna, obszczekuje wszystkich poruszających się drogą. Wczoraj odwiedził nas znajomy, wszedł na podwórko jak gdyby nigdy nic i został trochę poszarpany :lol: Z psiakami nie ma żadnych awantur ale raczej na razie chodzi swoimi ścieżkami.

Posted

Piękne zdjęcia szczęsliwego psa :loveu: Wklejam tylko częśc - reszta jutro bo jestem padnięta :oops:

" class="ipsImage" alt="">

Posted

iwop kochanie dziekujem ci za wstawienie fotek i czekamy jutro na reszte.
A do was nowi wlasciele Smolki musze przyjechac osobiscie bo jestem pod wrazeniem ze najchetniej dzis wsiadlabym w samochod i do was przyjechala.

Posted

Hej! Przepraszam, że nie zareagowałam natychmiast, ale mam ostatnio kocioł straszny. Smółko-Dianka widać, że jest przeszczęśliwa i znalazła swój raj na ziemi :loveu:
Zaraz wstawię resztę fotek. Musicie zobaczyć tą z konikiem. Ona naprawdę tak dobrze od razu się z nim dogaduje? Moje psy mimo starań wkładanych w socjalizację z końmi, nadal zachowują się skandalicznie w ich obecności. Pocieszam się, że może myślą, że to krowa, którą należy wypasać :evil_lol:

Ale sunieczka przecież musiała dogadać ze wszystkimi mieszkańcami swojego nowego domku :multi: