Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Podobno się nie da, a mąż narzeka. Nie mam siły jej przekonywać tym bardziej tak jak piszesz co będzie gdy np po roku sie rozchoruje? Znowu go odda? Nie wiem, ludzie są dziwni.

Posted

[quote name='ULKA12']No i d.... z adopcji. Nugat w czwartek wraca do mnie. Podobno ma biegunkę i pani nie może jej opanować, a do pracy trzeba chodzić, czyli pies do zwrotu. W dodatku trzeba będzie go wyleczyć. Po prostu cudnie, cudnie:shake:. Ja już nie mam siły, a tak się cieszyłam z tej adopcji.[/QUOTE]

brak mi słów...
Powiedz im, żeby kupili pluszaka. Bo nigdy sraczki nie ma i nie trzeba leczyć, tylko szyć.

Posted

Wczoraj umówiłam sie z panią, że odbiorę Nugata we czwartek, dzisiaj dostałam smsa, że mam go odebrać już dzisiaj, bo oni się do niego przywiązują. Oczywiście w umowie jest zapis i rozmawiałam z nimi o przywiezieniu psa do mnie w razie rezygnacji z adopcji ale oczywiście teraz sama muszę po niego jechać, a o zwrocie kosztów nikt nie mówi. Po prostu brak słów.Do tego ta niepewność co mu dolega, mam nadzieję, że to nic poważnego. Gdyby ktoś chciał na Nugata zrobić bazarek byłabym wdzięczna. Te wyjazdy do Krakowa, szczepienia nadszarpnęły mój budżet a teraz jeszcze zwrot, po prostu masakra.

Posted

[quote name='ULKA12']A wzeszłym tygodniu dostałam zdjęcia podpisane "Nasz Nugat" ale w tej sytuacji chyba nie ma sensu.[/QUOTE]

Jak będziesz tam na miejscu i Nugacik będzie bezpieczny to nastrasz ich, że jak nie zwrócą koszt paliwa to zgłosisz gdzie trzeba.
W końcu podpisali umowę. .

Posted

Nugat już u mnie. Oczywiście o zwrocie kosztów transportu nie było mowy bo przecież pani tyle wydała na weta. Podobno były robione badania krwi ale oczywiście ich nie dostałam, wpisów w książeczce tez nie ma. Chce jak najszybciej zapomnieć o tej adopcji, totalna porażka. Na szczęście na Nugacie to się jakoś poważnie nie odbiło, dalej jest radosnym psiakiem. Na początku miał biegunkę podałam nifuroksazyd i dzisiaj już jest dobrze, kupa normalna, apetyt wyśmienity a i humorek dopisuje. Bałam się, że będzie gorzej.

Posted

Jak znajdę jakiś bazarek to zamówię Nugatowi pakiet ogłoszeń ;)
Buziaki dla Nugatka :loveu: będzie dobrze, znajdzie się super domek :)

Posted

[quote name='ULKA12']ajw na razie zawieszam akcje ogłoszeniową Nugata nic nie piszę, bo nie chcę zapeszać. Ale trzymajcie za Nugata kciuki.[/QUOTE]

To trzymamy kciuki :kciuki::kciuki:

Posted

Nugat wczoraj zamieszkał w Świętochłowicach u pary młodych ludzi, którzy mam nadzieję pokochają go bezwarunkowo. Mam obiecane zdjęcia i szczegółową relację.

Posted

[quote name='ULKA12']Nugat wczoraj zamieszkał w Świętochłowicach u pary młodych ludzi, którzy mam nadzieję pokochają go bezwarunkowo. Mam obiecane zdjęcia i szczegółową relację.[/QUOTE]

Super!! :multi: oby to był ten dom :)
Czekamy na relację i zdjęcia :)

Posted

[quote name='ULKA12']Nugat wczoraj zamieszkał w Świętochłowicach u pary młodych ludzi, którzy mam nadzieję pokochają go bezwarunkowo. Mam obiecane zdjęcia i szczegółową relację.[/QUOTE]

Oby to był TEN dom!!!

Powodzenia słodki Nugaciku!!!

Posted

trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok..... wczoraj Zibi -mój deklarowicz- pojechał do DS i dzisiaj wrócił do hoteliku :( bardzo dużo zwrotów z adopcji...