szyszunia557 Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 [quote name='Hope2']Dałabyś, dała :) A ja dumna ze swej latorośli jestem-u babci psa w domu niet, jest na dworze, młody to jego kumpel, na spacery chodzili :) Poszedł do kuzyna-mieli grać w gry na kompie...ale u kuzyna duży labkowaty, na podwórku, groźny-i co? Sebek jego kumplem został! wlazł na podwórko (nie wiedział,że tam duży pies luzem lata, jak sie dowiedział, to psisko już pedziło w jego stronę. Dziecie spokój zachowało, stało spokojnie, boczkiem, dało sie obwąchac do woli, z braku psich ciach poczęstowało tic-takami...posmyrało po boczku pycholka leciuchno... Ciocia i babcia prawie zawału dostały-o on spokojnie, cierpliwie i po 10 min "spoooko ciocia, on nie jest groźny, szczeka, bo mnie nie zna i chyba...troche sie nudzi...mogę mu porzucać piłkę?" Kocham go-moja krew :D[/QUOTE] Pięknie :happy1: Twój Młody powinien zajęcia w szkole prowadzić, jak się zachować w takiej sytuacji ! Możesz być dumna :klacz: Quote
Hope2 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Jestem-i to jak cholera! zaimponował mi bardzo :) ehh...czasem mam wrażenie,że moje gadanie, tłumaczenie ma gdzieś,ze nie słucha....ale wiem,że warto z dzieckiem rozmawiać-bo zawsze coś w głowie zostanie ;) Quote
Hope2 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='maarit']Piękny :loveu:[/QUOTE] Prawda? kurczę, ludzie chyba ślepi sa-nic nie widza :( Quote
szyszunia557 Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Piękny, spokojny, niewymagający ! Kawałek podwórka, pełna micha i święty spokój :cool3: o tym tylko marzy nasz Stefek ! Quote
Hope2 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='szyszunia557']Piękny, spokojny, niewymagający ! Kawałek podwórka, pełna micha i święty spokój :cool3: o tym tylko marzy nasz Stefek ![/QUOTE] ekhm...takie wymagania były przy Tolku? ;) realia: 3/4 łóżka, cała poduszka, kołdra-nie do przykrycia-do leżenia, micha-x 3-i do tego to co ludź ma, w dzień fotel, kanapa...względnie łóżko ;) spokojny-uparty jak osioł, wymaga głaskania-najlepiej 24 na dobę... Quote
Hope2 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='mila-ada']Dzięki za zaproszenie na wątek przytulaska.[/QUOTE] Miło,że zajrzałaś-dziękujemy :) i oczywiście zapraszamy ponownie :) Quote
szyszunia557 Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 [quote name='Hope2']ekhm...takie wymagania były przy Tolku? ;) realia: 3/4 łóżka, cała poduszka, kołdra-nie do przykrycia-do leżenia, micha-x 3-i do tego to co ludź ma, w dzień fotel, kanapa...względnie łóżko ;) spokojny-uparty jak osioł, wymaga głaskania-najlepiej 24 na dobę...[/QUOTE] Ciociu [B]Hope2[/B] trzymajmy się na razie tej pierwotnej wersji wymagań ;) Quote
Hope2 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='szyszunia557']Ciociu [B]Hope2[/B] trzymajmy się na razie tej pierwotnej wersji wymagań ;)[/QUOTE] ok-chociaz ja go widze w domku, na kanapie, z ludziem wpatrzonym w niego jak w obrazek :) Quote
szyszunia557 Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Zróbmy tak - najpierw domek, a o resztę Stefek się postara sam ;) Kojarzysz tego Pana, który miał być psem kojcowym ? [IMG]http://images65.fotosik.pl/710/ef20c96926ba3b24med.jpg[/IMG] Quote
cancer43 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Oj,Hope ,przyczołgałam się na zaproszenie,ale co ja mogę...W domu dwa tymczasy o które nikt nie pyta,trzeci w hotelu,że o deklaracjach nie wspomnę Quote
szyszunia557 Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 [quote name='cancer43']Oj,Hope ,przyczołgałam się na zaproszenie,ale co ja mogę...W domu dwa tymczasy o które nikt nie pyta,trzeci w hotelu,że o deklaracjach nie wspomnę[/QUOTE] Jednak serdecznie witamy :loveu: Podrzucanie i udostępnianie Stefka na pewno nam pomoże :loveu: Quote
Hope2 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='cancer43']Oj,Hope ,przyczołgałam się na zaproszenie,ale co ja mogę...W domu dwa tymczasy o które nikt nie pyta,trzeci w hotelu,że o deklaracjach nie wspomnę[/QUOTE] witam-bardzo sie cieszę,że dałas radę dotrzeć :) o Twoje tymczasy nikt nie pyta w jakim sensie? nie ma odzewu na ogłoszenia? czy jakoś tak po prostu świat o nich zapomniał? Zaglądaj do nas w miare możliwości :) Quote
Hope2 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='szyszunia557']Zróbmy tak - najpierw domek, a o resztę Stefek się postara sam ;) Kojarzysz tego Pana, który miał być psem kojcowym ? [url]http://images65.fotosik.pl/710/ef20c96926ba3b24med.jpg[/url] [/QUOTE] oj, szyszuniu-dużo by gadać-Nero to jest pies domowy-skoro nawet Twojego TZ przekonał ;) ucałuj ten cudny pychol ode mnie Quote
mdk8 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 przybiegam na zaproszenie do pięknego "pręgusia" ;) Quote
yucca Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Zaglądam na zaproszenie. Pięęęękny chłopak :loveu: Quote
szyszunia557 Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Dziękujemy za odwiedzinki :loveu: Quote
szyszunia557 Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 O matko :crazyeye: Słuchajcie wieści :crazyeye: Stefek ma szanse na dom ! Ktoś się nim zainteresowała i być może po 2,5 roku oczekiwania jego marzenie się spełni :crazyeye: Trzymajcie kciuki !!! Quote
yolanovi Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Tak sobie do Staffika zajrzałam a tu takie wieści:crazyeye: i kciukasy trzeba zaciskać, najmocniej jak potrafię. Quote
szyszunia557 Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Kciuki potrzebne, bardzo potrzebne ! :loveu: Quote
Recommended Posts