klusek04 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Czyli bryndza ogólnie. Ajaki jest status tej suni? Czy ten stróż jest zainteresowany tym żeby tam została czy tylko szczenięta go tak interesują? Quote
Gamba Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Ja już sie pogubiłem :cool1: Czy Eta jest psem bezdomnym, czy może jej właścicielem jest facet co skup prowadzi ? Quote
aagaaciaa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Niby właścicielem jest ten facet. Ale co dalej? Ja z tym stróżem (?) nie mogłam się kompletnie dogadać... A po 5 minutach rozmowy poszedł sobie... Tak jak z tymi psami, gdy się pytałam, które zostawiają to pokazał 4 z 5.... Quote
BożenaG Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Jeśli on ma takie podejście:shake: To te psiaki napewno nie będą tam szczęśliwe.Kurcze i niewiele można z tym zrobić, Quote
magda801 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Wysłałam e-maila do znajomych, może ktoś chętny się zgłosi....miejmy nadzieję, trzeba uratować te psiaczki !!!! Quote
pajunia Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Maj, gdy bedziesz, skontaktuj sie ze mna. W przyszlym tygodniu bede miala miejsce. Quote
klusek04 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Pomocy dla tych słodziaków. Ta mamusia taka wymordowana. Szkoda jej i tych szczylków. Quote
Majaa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Słuchajcie ! Ja już kompletnie nie wiem co o tym sądzić .... i co z tym zrobić ... Suka z małymi jest obecnie na terenie skupu Suka ciągle chce stamtąd wyjść, przeraźliwie drapie w bramę ... Oczywiście znowu żywej duszy nie było :shake: Pod podanym na tablicy reklamowej telefonem wiecznie nikt się nie zgłasza Psy ewidentnie głodne Nakarmiliśmy je przez płot ! Szczeniaki są 4 3 rude i jedna biała A do tego dzisiaj zaszczepiliśmy, odrobaczyliśmy suńkę, która jakiś czas temu została wyrzucona w okolicach dawnego schroniska i nie możemy się oprzeć wrażeniu, że ta suńka pochodzi z tego miotu . Napewno niedługo pojawi się jej wątek ..... na razie na tydzień została u kobiety, która ją zgłaszała, a potem .... nie mam pojęcia .... :shake: Quote
klusek04 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Takie cudne szczylki i mamusia taka ładna. Kto da im domek i szansę? Quote
klusek04 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 To bardzo dziwna sytuacja. Jacy ci ludzie podli są. Podnoszę suńkę i jej maleństwa. Na ogrodzonym terenie pozostawione i głodzone. Tu już chyba w polu by miały większe szanse. Co za ludzie? Quote
klusek04 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Takie upały a ta sunia wciąż czeka na tym terenie skupu złomu na swoją szansę. Miejmy nadzieję że choć maja psiaki wodę świeżą.:-( Quote
BożenaG Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Nawet nie można tego nigdzie zgłosić ,bo zaraz przyjedzie rakarz i zajmie się nimi po swojemu:-( Quote
BożenaG Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Gdyby były chociaż DT.Można by je może jakoś z tamtąd wykraść.A tak nie można zrobić nic:-( Quote
Recommended Posts