Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niby właścicielem jest ten facet. Ale co dalej? Ja z tym stróżem (?) nie mogłam się kompletnie dogadać... A po 5 minutach rozmowy poszedł sobie... Tak jak z tymi psami, gdy się pytałam, które zostawiają to pokazał 4 z 5....

Posted

Słuchajcie ! Ja już kompletnie nie wiem co o tym sądzić .... i co z tym zrobić ...
Suka z małymi jest obecnie na terenie skupu Suka ciągle chce stamtąd wyjść, przeraźliwie drapie w bramę ... Oczywiście znowu żywej duszy nie było :shake: Pod podanym na tablicy reklamowej telefonem wiecznie nikt się nie zgłasza Psy ewidentnie głodne Nakarmiliśmy je przez płot ! Szczeniaki są 4 3 rude i jedna biała
A do tego dzisiaj zaszczepiliśmy, odrobaczyliśmy suńkę, która jakiś czas temu została wyrzucona w okolicach dawnego schroniska i nie możemy się oprzeć wrażeniu, że ta suńka pochodzi z tego miotu . Napewno niedługo pojawi się jej wątek ..... na razie na tydzień została u kobiety, która ją zgłaszała, a potem .... nie mam pojęcia .... :shake:

Posted

To bardzo dziwna sytuacja. Jacy ci ludzie podli są.
Podnoszę suńkę i jej maleństwa. Na ogrodzonym terenie pozostawione i głodzone. Tu już chyba w polu by miały większe szanse. Co za ludzie?